Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

brak pracy z powodu wygladu....

• Gość: Dosia Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: 12.129.83.* 05.04.07, 19:50
        A moze wcale nie o tusze chodzi tylko o to, ze masz po prostu rozmemlany,
        niechlujny wyglad? Osoby otyle bardzo czesto nie dbaja o wyglad, nosza
        wyciagniete i szerokie rzeczy, przetluszczone wlosy, zero makijazu - tak jakby
        poddaly sie na calej linii.
        Mieszkam w USA i widze tu dwa rodzaje otylych osob - jedne mimo swej tuszy
        wygladaja bardzo elegancko, bo bardzo dbaja co na siebie zakladaja i naprawde
        czesto dziewczyny wygladaja super, inne to rozmemlane tluste grubasy w
        podkoszulkach XXXXXL i brudnych adidasach. Do jakiego typu zaliczasz siebie?
        Tylko badz krytyczna.
      • Gość: znawca "Biurowe"prace za dobra kase-wyglad na 1 miejscu z IP: *.lei3.cable.ntl.com 11.04.07, 23:21
        "Biurowe"prace za dobra kase-wyglad na 1 miejscu!!!Sporo znam kobiet,przyklad
        1:brzydka ok 30,ale wygadana,3jezyki, studia za granica(moskwa,bonn)-praca na
        poczatek za 1700netto(troche sie nameczyla i naszukala zeby to dostac)
        2.przyklad.b.ladna teraz 27lat(wiekszosc kandydatek na np.MISS POLONIA sie
        chowa)skonczony licencjat,angielski podstawy,ma"dobra gadke i bajere"-w tej
        samej pracy co pierwszej(mimo braku jezyka i doswiadczenia ktore miala 1)
        proponowali na poczatek 2500netto za ladne nogi+caly pakiet bonusow od poczatku
        (nr.1 dostala po 3 miechach)-ladna sie niezgodzila,dziennie jezdzilem z nia na
        kilka rozmow po kraju-stawki od 1500-4000netto na poczatek za prace typu
        aystentka!!!!!!W koncu laskawie zdecydowala sie na robote niedalek domu(30km)za
        3000zl+samochod bez limitu km:)
        • Gość: Noah Re: "Biurowe"prace za dobra kase-wyglad na 1 miej IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.04.07, 23:58
          pracuję w firmie produkcyjnej, ocenianie ludzi po wyglądzie po tym jak są ubrani i uczesani w dany dzień u nas jest normą, nie tylko w pracy ale w życiu też, grunt to być schludnym i wiedzieć co się chce przekazać a reszta nie powinna mieć znaczenia, a ja widzę to na codzień to patrzenie na mnie przez pryzmat wyglądu, gdy chce mi się ogolić, ubrać nieco ładniej wszyscy są milsi gdy mi się nie chce ale nadal jestem schludny !!! inne podejście, cóż takie czasy, oby nadeszły inne
      • Gość: ANIA [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 22:15
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • paula266 Re: brak pracy z powodu wygladu.... 30.04.07, 22:44
        moja przyjaciółka ma podobnie, dziewczyna ma bardzo dobre kwalifikacje ale też
        ma kilkanaście kilo nadwagi, opowiadała mi, że niektórzy jej mówią wprost, że
        ma bardzo dobre CV ale nie nadaje się z powodu wyglądu
      • Gość: rezo Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.dialog.net.pl 22.05.07, 23:42
        Witam, nie przeczytałem tego wszystkiego :), ja też mam nadwagę ale za
        specjalnie problemów z pracą nigdy nie miałem - przynajmniej nie z tego powodu,
        nikt mi tak otwarcie nie powiedział bynajmniej ;). Twoim problemem może być to,
        że źle celujesz?
        Ja na początku robiłem w ochronie - 1200/msc, później w sklepie warzywnym -
        1100/msc. 3 miesiące temu zrobiłem prawko i dostałem się do firmy kurierskiej -
        tu zarabiam 3200/msc, no ale pracuję po 16h :/...
        Zajęcia zbytnio nie kobiece, ale może spróbuj np na poczcie - każda paczka jest
        wstukiwana w komputerek, znajoma to robiła i na płace nie narzekała, 8h dziennie
        +5min przerwy co godzinę i 30min przerwy w połowie pracy za 1350zł - źle nie
        jest :). Wcześniej robiła jeszcze w Dialogu - chodziła po mieszkaniach i
        podpisywała umowy - ale to po znajomości miała, także...
        Teraz w kazdym badz razie siedzi w Anglii...
        Pozdrawiam cie i powodzenia w szukaniu :).
      • Gość: rebel Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:22
        paradoksalnie odwrotny...

jestem nazbyt przystojny..;)
      • Gość: dzaga Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.telpol.net.pl 25.05.07, 18:55
        Po tym co teraz napisze pewnie zostane obrzucona pomidorami. Jestem dopiero po
        ogólniaku, na studia idę od października (ekonomiczne), nie mam żadnego
        doświadczenia i miesiąc temu dostałam prace. Jako kto? Sekretarka. Pokonałam
        ponad 30 kobiet, które były w tym samym dniu co ja na rozmowie (a mogło być ich
        więcej).
        Czekając na swoją kolej rozmawiałam z dziewczyną, która koło mnie siedziała.
        Miała magistra, 27 lat, 4 lata doświadczenia w pracy biurowej itd. Pomyślałam
        "co ja tu robie? Tylko się ośmieszę". Dziewczyna miała jedną wadę- wygląd. Była
        troszkę otyła i miała niezbyt ładną twarz. I przez tę wadę nie zatrudnili jej :
        wykształconej, z doświadczeniem. Zatrudnili mnie: gó..arę po ogólniaku, bez
        doświadczenia, ale blondynkę, zgrabną, ładną. Nie jestem wcale z siebie dumna.
        Nie uważam tego za sukces, ale ja mam tę pracę a ona nie. Jaki z tego wniosek?
        Starając sie o posadę sekretarki pamiętaj, że nie zawsze spojrzą w twoje CV.
        Live is brutal. Może poszukaj w innej branży.
        • Gość: nachwile Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 09:38
          no z sekretarkami tak bywa, natomiast nie rozumiem, czemu niektórzy pracodawcy
          (a zawody w których liczy się wiedza) marudzą np. na długie włosy u faceta, w
          końcu co za róznica czyy metal czy hiphopowiec, ważne czy uczciwy i solidny
        • Gość: kkkkkkk live is brutal-lol IP: 83.15.80.* 26.05.07, 13:54
          I jak tu nie wierzyc w teze,ze ladna blondynka to niezbyt rozgarnieta
          blondynka....proponuje jakis wakacyjny kurs jezykowy
          • Gość: rebel Re: live is brutal-lol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 14:24
            no ale na żywo jest zawsze brutalnie!

np. MMA - walki w klatce..;D
      • Gość: kw Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.06.07, 12:31
        Też mam z tym problem... Opis mojego problemu tutaj:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=846&w=63747781
      • Gość: katarinaFM Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.toya.net.pl 12.06.07, 16:34
        a próbowałaś sił kiedyś w marketingu i sprzedaży bezposredniej??? praca
        przyjemna ale dla wytrwałych...ale tu Ci nikt nie powie że masz niemiłą
        aparycję...a można zarobić jesłi tylko ma się chęci i cel w życiu...znam wiele
        osób które miały trudnosci w znalezieniu pracy, a kiedy spróbowały w marketingu
        poczuły się od razu dowartościowane i promują ten sposób zarabiania, jakże co
        raz bardziej popularny w Polsce...pozdrawiam i zapraszam do kontaktu, chętnie
        wytłumacze na czym to polega :)
      • Gość: bożena Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.c31.msk.pl 12.06.07, 16:57
        matołów nie brakuje jak polska długa i szeroka....trzymam za ciebie kciuki :)
        nie daj się poniżać. a takie firmy powinny sobie zmienić sposób myślenia i
        postrzegania...próżne nadzieje...:/
      • Gość: widmo Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.fablon.com.pl 15.06.07, 08:24
        Ja mam zdanie, zbyt ladnie napisany ten post i zdanie Czy ktos tez ma jakies
        zdanie? nikt tak nigdy nie pisze, chyab ze chce sie zachecic do bezsensownej
        gadki, wiec odpowiadajac na to: mam to w d... i dobrze jak jestes niska i gruba
        to nadajesz sie na wysypywanie paszy dla swin, sama jestes do niej podobna pewnie
      • Gość: agulka Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:41
        powinnas jeszcze poćwiczyć ortografię, może wtedy sie uda!!!!!!!!!!!pozdro
        • Gość: tsa Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: 194.146.250.* 19.06.07, 00:14
          ja sadze ze trudniej maja w Polsce osoby ładne dlaczego? jest ich mniej a
          polacy zawistny naród walczą z nimi jak tylko mogą zazdrosc tu straszna jest od
          wiekow a cieszy polaka najbardziej to jak dokopie drugiemu polakowi
      • Gość: Życzliwa Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.globalconnect.pl 21.06.07, 11:41
        witaj, nie jesteś osamotniona w poszukiwaniach i dyskwalifikowana z powodu
        wyglądu.ja mam również kilkuletnie doświadczenie,dwa fakultety i dwa języki,ale
        wiesz...jestem niska (150cm) i z lekką nadwagą,poza tym brunetką-to niestety nie
        pasuje do żadnej firmy.moja aparycja jak również twoja to nasza zmora-a
        szowinistyczne świnie potrafią bezczelnie powiedzieć że jest Pani potworem i nie
        pasuje do wizerunku firmy. a tam siedzi np. na sekretariacie długonoga blond
        która co chwile kogoś pyta gdzie ma tipsem nacisnąć,bo coś jej się nie otwiera.
        Nie poddawaj się moja droga,zawsze możemy dołączyć do grona osób,które wyjadą z
        tego chorego kraju. Pozdrawiam
      • Gość: rahja Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 07:55
        A ja zawdze miałam dużą nadwagę - i nigdy problemów ze znalezieniem
        (utrzymaniem) pracy. Zarobki dużo powyżej średniej krajowej. Pracowałam w dużej
        firmie międzynarodowej, w agencji reklamowej i budżetówce.
        Znam sporo grubasów, wszyscy gdzieś pracują.
        Np. pani prawnik ok.100 kg w firmie niemieckiej, pani księgowa ok.120 kg w
        wielkiej firmie (15.000 zł na rękę m-cznie), pan w sklepie za rogiem,
        koszmarnie gruby, zawsze uśmiechnięty i lubiany przez klientów. Rozejrzyj się
        po rodzinie, znajomych, sąsiadach. Pełno jest grubasów mających pracę.
        Nie poddawaj się, szukaj dalej, naprawdę są firmy, którym bardziej zależy na
        dobrym niż ładnym pracowniku. Często właśnie ktoś ładny jest niesłusznie
        postrzegany jako gorszy pracownik. Ładna dziewczyna po awansie, premii, czy
        podwyżce często jest obmawiana i posądzana o poza merytoryczne powody takiej
        decyzji i nikt wtedy nie widzi jej wkładu pracy i starań.
      • Gość: dottie Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 11:27
        Moim zdaniem Twoja otyłość nie musi być powodem niechęci innych wobec Ciebie.
        Wokół nas jest wiele osób "puszystych", niektórzy nawet bardzo, a mimo wszystko
        wzbudzają powszechną sympatię... Może popełniasz jakieś błędy i wartałoby
        zainwestować parę groszy i odwiedzić dobrą wizażystkę, która doradzi Ci jakieś
        zmiany w stylu ubierania się, makijażu, kolorze włosów, które mogą radykalnie
        odmienić Twój niekorzystny wizerunek. Sama oglądałam kiedyś program telewizji
        brytyjskiej (typu "metamorfozy"), do którego zgłaszały się naprawdę nieciekawie
        wyglądające osoby (również otyłe), a po programie były nie do poznania (bez
        interwencji chirurga plastyka !!!). No i najważniejsze bądź uśmiechnięta,
        otwarta, życzliwa dla innych i UWIERZ W SIEBIE !!!
      • Gość: mlody Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 07:57
        Ja troche z innej beczki... Mam prawie 30 lat, a wyglad na hmm... Ostatnio
        kupowalem bilet w kiosku i pytam sie sprzedawcy czy ma taki a taki bilet. A on
        podniusl glowe, spojrzal na mnie, pogrzebal w szufladzie i stwierdzil: "tak
        mam, ale niestety tylko normalne..." Generalnie bawia mnie takie sytuacje. Do
        sklepu bez dokumentu sie nie ruszam. Z jednej stronie fajnie mlodo wygladac,
        ale jezeli chodzi o znalezienie pracy to mam wrazenie, ze jest to brane pod
        uwage. Zreszta ostatnio powiedzieno mi to prosto w twarz: "skontaktujemy sie z
        panem jak pan zmeznieje..." - co za glupota..., wasy mam zapuscic?? Ale
        rozumiem ich w jakiejs czesci. Jak ktos kto wyglada jak 17-latek ma oferowac
        np: ubezpieczenia na zycie, mowic o rodzinie, zyciu, smierci... - nie bylbym
        wiarygodny. To moj problem ciagle udowadnianie innym, ze jestem dojrzalym,
        odpowiedzialnym facetem, a nie gowniarzem, ktory po pracy idzie pic piwo z
        chlopakami na lawce... Pozdrawiam i zycze wytrwalosci
      • Gość: Jaro Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.07, 15:14
        Nie mam "dwójki" z przodu (ale to nie problem, bo w każdej chwili mogę se
        wstawić). Szukam pracy od miesiąca. Jeszcze nie znalazłem. Ciekawe czy to przez
        brak zęba, czy z powodu mojego wieku (mam 44-chyba za wcześnie na emeryturę).
      • Gość: tati Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.tkdami.net 29.06.07, 17:51
        lilith_o_fire w firmie w której pracuję, sekretarka jest osobą puszystą, nikt
        nie zwraca uwagi na jej nadwagę, ponieważ jest zawsze uśmiechnięta, życzliwa,
        nie ma długich nóg itp :-)a dostała tą pracę

nie poddawaj się i szukaj nadal, idąc na rozmowę czy "chodząc" za pracą staraj
        się pokazać swoje dobre strony a absolutnie nie myśl o swojej tuszy,
        rozmawiając z przyszłym pracodawcą

powodzenia trzymaj się
        • Gość: pracodawca Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.chello.pl 30.06.07, 00:12
          nie żryj jak świnia !
          • mark2522 Re: brak pracy z powodu wygladu.... 02.07.07, 15:22
            pracodawca ty chamie!!! może zaczniesz zabijać za to że ktoś ma inne predyspozycje organizmu niż ty kretynie z niskim poważaniem Szczupły!
      • snajper55 Haniu K. ze Śląska, przestań spamować. 29.06.07, 23:03
        Lepiej zajmij się tym zarabianiem w internecie, które tak reklamujesz. Co ? Tak
        właśnie trzeba zarabiać ? Szukając kolejnych naiwnych ?

S.
      • Gość: sara nobody's perfect IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.07.07, 14:07
        wydaje mi sie, ze zbytnio bierzesz sobie do serca swoja nadwage. Skoro jest ona
        powodem takich problemów to znaczy ze powinnas zdecydowanie bardziej dbac o
        siebie niz inni i wiecej sie ruszac
      • Gość: Nowa Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.07, 22:14
        Nie martw się ja też mam taki problem może jestem szczupła ale za to mam
        skrzywiony nos i jestem nieśmiała, wszędzie do okoła muwią że nieliczy się
        wyglad ale to nieprawda nikt niechce miec w swojej pracy brzytkiej dziewczyny
        która psuje wizerunek.
        Pracodawca by chciał piękną blądynke z dużym biustem i pięknymi nogami.
        chce powiedzieć jak by to czytał jakiś pracodawca nieliczy to co się ma w
        biuscie lub innych czesciach ciała tylko to co ma się w głowie zawsze trzeba
        dać szanse każdemu.
        • Gość: anula36 Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.fdk.airbites.pl 09.07.07, 23:29
          z taka znajomoscia ortografii nie oczekuj cudow.
      • Gość: Zabka Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.tktelekom.pl 09.07.07, 23:23
        Witam Ja sie cieszylam ze odnalazlam dla siebe pracke .Ale byl jeden szkopul w
        tym ze jestem o pare kilo zaduza:-( I na dobre mi to nie wyszlo zaszybko sie
        cieszylam!!....
      • tyszanka78f45 Re: brak pracy z powodu wygladu.... 10.07.07, 16:58
        Jestem rekruterem w jednej z firm i powiem szczerze: wyglad zewnętrzny jest dla
        pracodawcy bardzo wazny to kopalnia wiedzy o kandydacie. To jak kandydat do
        pracy sie ubiera, makijaz, sposob bycia mowa ciala itp mowi o osobie
        poszukujacej pracy wszystko.
        A co do urody: powiem tak: zawsze jest przyjemniej pracowac z kims bardziej
        atrakcyjnym fizycznie niz z z osoba "przecietnej urody" wiekszosc pracodawcow na
        atrakcyjnosc fizyczna zwracaja bardzo duza uwage i wlasnie za nia kandydat
        otrzymuje najwiecej punktow w rekrutacji. Dopiero pozniej bierze sie pod uwage
        kompetencje
        A co do autorki watku moze sprobuj szukac pracy nie zwiazanej z obsluga klienta
        i takiej gdzie nie musisz byc wizytowka firmy.
        A tak przy okazji:) moze bys troszke schudla, wiesz tak na ucho powiem ci ze
        osoby puszyste czesto sa oceniane przez potencjalnych pracodawcow za leniwe,no
        bo skoro nie maja sil do tego by trzymac linie to co dopiero w pracy..
        • Gość: Cynamon Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.mmj.pl 10.07.07, 17:19
          "A tak przy okazji:) moze bys troszke schudla, wiesz tak na ucho powiem ci ze
          osoby puszyste czesto sa oceniane przez potencjalnych pracodawcow za leniwe,no
          bo skoro nie maja sil do tego by trzymac linie to co dopiero w pracy.."

Chroń na boże przed takimi pracodwacami (i ludźmi w ogóle).
          • Gość: ? Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 19:27
            kochani wy tu piszecie o pracy zwiazanej z obsługą klienta itp.a co powiecie na
            prace pokojówki zarabiam sobie w ten sposób na studia w dosc eleganckim
            hotelu,ostatnio zwolniły sie dwa miejsca i zgłosiły sie chetne nie zostały
            przyjete poniewaz nie były atrakcyjne-paranojaaaaaaaaaaa
        • pusiaczka81 Re: brak pracy z powodu wygladu.... 12.07.07, 09:51
          lilith nie przejmuj się głupim gadaniem. Ja ważę 96 kg i dostałam prace
          sekretarki w warszawie po 2 dniach poszukiwań. Byłam na rozmowie o 13 a o 18 już
          do mnie zadzwonili. Jestem świeżo po studiach, miałam tylko staż, kilka prac
          dorywczych i wolontariaty. Tez mi sie wydawało, ze moja nadwaga będzie powodem
          tego, ze pracy nie dostanę. Poszłam na rozmowę z podniesioną głową i byłam pewna
          siebie, no i sie udało :)
          Aha po okresie próbnym zwiększono mi pensje o 500 zł netto, szef powiedział, ze
          dobrze pracuje i niech nic sie nie zmienia :)
          • Gość: Kazio Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:39
            nie chcę nikogo buntować, ale stwierdzenie,, nie dostanie Pani pracy ze względu
            na wygląd" może zakończyć się w sądzie... Niech tylko ktoś poda komuś taki powód
            to odszkodowanie wystarczy na kilka lat bezrobocia.Ostatnio szukam pracy i
            trafiłem na takiego PUSTAKA w dziale personalnym, który odmówił mi podjęcia
            dalszych rozmów ponieważ jestem za stary( 42 lata), rozmowa zakończyła się w
            gabinecie jego przełożonego( nie jestem mściwy ale mam nadzieje, że szuka
            pracy).Dostałem natychmiast propozycje pracy, ale grzecznie
            podziękowałem.Proponuje nosić ze sobą urządzenia nagrywające- skoro takim
            nagraniem można wykończyć rząd to co dopiero z niedouczonym pracownikiem
            personalnym i jego przełożonymi...
            • pusiaczka81 Re: brak pracy z powodu wygladu.... 12.07.07, 12:49
              Masz racje Kaziu:)
              wczoraj zresztą podawali podobny przykład w faktach. Pracodawca szukał kobiet do
              pracy powyżej 40-stki. Ktoś poczuł sie dyskryminowany, złożył sprawę do sądu i
              wygrał!
              pracodawcy strzeżcie sie:>
              • Gość: zabka Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.tktelekom.pl 16.07.07, 20:02
                ja troche z innej beczki bylam upominana ze mam sie ubrac inaczej ...a to za
                waskie ubranie robocze a to masz brzytka twarz i jaki skutek??? wypowiedzenie
                zpracy!!!!!!! bo komus z szefostwa sie moja twarz nie podobala ale prace
                wykonujesz dobrze nie mozna narzekac bynajmniej klient nie narzekał ...tak
                zostalam oceniona przez szefostwo.. przecierz to paranoja!!!!!
        • Gość: mike Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.chello.pl 18.07.07, 13:25
          jestem facetem a zabrałem głos w kobiecym temacie mam nadzieje ze to nie
          przeszkodzi nikomu,chyba ze to dotyczy tylko kobiet
          kobiety mi mówią że jestem przystojny,ale nie mam wystarczających
          kompetencji,coś w tym nie gra,a w firmie w której pracowałem nie było pięknych
          sekretarek fakt iż wybierają szczupłe...nie będę ci współczuł ale powiem ze to
          jest w jakis sposób chore.
          • Gość: zabka Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.tktelekom.pl 18.07.07, 19:32
            hej Mike mi nie chodzi o wspolczucie tylko o fakt ze to co sie dzieje to jest
            chore i nie tylko kobiety maja problem z praca ale mezczyzni tez maja takie
            problemy.dla mnie to jest zenujace i tyle......
      • maszkara Re: brak pracy z powodu wygladu.... 17.07.07, 13:36
        lilith_o_fire napisała:
        >
        > czy ktos ma tez takie same problemy jak ja ?

Tak ja również, nie dołączam zdjęcia do swojego (bogatego) CV,
        ale pracodawca gdy zaprosi mnie na rozmowę, rezygnuje,
        mam taką brzydką twarz. Tej aparycji mi brakuje, szukam jakiejkolwiek pracy,
        nie ubiegam się o stanowiska gdzie ma się kontakt z klientem,
        szukam po prostu pracy w ukryciu. Ale jednak szef zawsze rezygnuje, bo kontakt
        ze mną przez 8 godzin dla współpracowników do przyjemnych nie należy.
        Ciężko brzydkiemu znaleźć pracę :(
      • Gość: zabka Re: brak pracy z powodu wygladu.... IP: *.tktelekom.pl 17.07.07, 23:50
        hej ja mam ten sam problem jak ty z powodu choroby nie moge schudnac i z tego
        powodu jestem bez pracy bo albo sie moja twarz nie podoba albo moje kilogramy a
        do tego najlepiej jak by moje dzieci chowala ulica a nie ja ich mama.
        pracodawcy niech sie obudza ze moje dzieci to ja wychowuje i nie moge byc
        dyspozycyjna cala dobe i jeszcze 7 dni wtgodniu. zalezy mi na tym by byc dobrym
        pracownikiem ale nie kosztem tego ze mam dzieci puscic samopas .a wyniki potem
        bede ja zbierac a nie moj pracodawca.a babcia to niejest niewolnica doroslych
        dzieci ani swoich wnuczat. bo ona juz swoje dzieci odchowala i jaj tez sie
        nalezy czas na spokojne zycie!!!!!!!! niech to zacznie docierac do
        pracodawcow !!!!!!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka