Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Uwaga , trzy w jednym !!

29.08.06, 03:35
    Trzy etaty za jedną pensyjkę!!! Wstyd to już mało i może jeszcze bezpłatny
    okres próbny ? Cytuję : za (gratka.pl).
    SPRZEDAWCA, MAGAZYNIER, KIEROWCA
    Miasto: Kraków
    Region: Małopolskie
    Opis:
    Poszukiwany mężczyzna posiadający prawo jazdy kat. B do pracy w
    hurtowni.Obsluga klienta, praca w magazynie oraz wyjazdy slużbowe. Wymagane
    doświadczenie w prowadzeniu samochodu oraz dyspozycyjność.Proszę o skladanie
    ofert
    e-mail; ...........@onet.pl
    Rodzaj pracy: Stała
    Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
    Minimalne wykształcenie: Średnie
    Wymagane doświadczenie: Tak
    Obserwuj wątek
      • Gość: xyz Re: Uwaga , trzy w jednym !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 06:58
        no taa...niektórym sie już całkiem chyba w głowach poprzewracało
        szkoda, że nie dopisali, najlepiej po studiach ;)
      • Gość: antymachloj Re: Uwaga , trzy w jednym !! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 29.08.06, 06:58
        4w1-Dyspozycyjność,to Pikuś? = wolny,bez zobowiązań,bez rodziny(dzieci)jednym słowem,na każde gwizdnięcie szefa.No cóż,takie są realia naszych czasów,demokracji.Potrzebni od zaraz i cenieni,nie koniecznie finansowo,lecz np.klepaniem po"Garbie".Sami tego uczymy,często pracując na czarno,bez ubezpieczenia,by nie stracić "KURONIÓWKI".Czy ktoś pomyślał o emeryturze?Nie!bo po co?.Nim ja dojdę do wieku emerytalnego,to się 100x zmieni ustawa i będzie podobnie jak np.-z książeczkami mieszkaniowymi!Moim zdaniem,nie mamy dobrego "gospodarza"-rządu.Wszem wiadomo,iż dobra organizacja pracy to połowa sukcesu!!!Cyt."Okres próbny?"/a jakże ma go każdy,zwłaszcza stażysta.Nie znam żadnego takiego,by tego nie przeszedł tylko,często za Afriko!!!
      • krzysztofsf Re: Uwaga , trzy w jednym !! 29.08.06, 08:40
        Zalezy za ile.
        To normalne obowiazki, zwlaszcza w mniejszych hurtowniach.
        Czesto obowiazki takiego pracownika wygladaja tak, ze uzgadnia z klientami co potrzeba im dostarczyc, nastepnie laduje samochod, jedzie do klientow, rozladowuje i wystawia faktury (lub jedzie z gotowymi, ktore wystawil jeszcze w firmie)

Sa tez stanowiska, na ktorych pracownik jezdzi samochodem pelnym towaru po potencjalnych (przewaznie stalych) klientach i na biezaco pod ich potrzeby (przewaznie uzupelnienie asortymentu ktory sie im sprzedal) wydaje im towar z paki, jednoczesnie wystawiajac fakture. Po powrocie rozlicza sie z faktur, pieniedzy i towaru.

Faktycznie 3 w jednym, ale jesli jest to odpowiednio wynagradzane, to chetni sie znajda i nie beda specjalnie narzekac.

Ciekawe, ze chca pracownika ze srednim wyksztalceniem. Moze boja sie, ze z wyzszym im szybko ucieknie? Ludzie ze stazem zdobytym na takich wlasnie stanowiskach, obowiazkach, sa cenieni przy naborach, gdyz maja wszechstronne doswiadczenie w handlu i firmie, a kilkuletni staz pracy w takim charakterze swiadczy o ich umiejetnowsciach.
        • Gość: iwona Re: Uwaga , trzy w jednym !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:09
          Ja zamieścilam to ogloszenie.
          Poszukuje pracownika do malej hurtowni, więć w różnych sytuacjach będą
          potrzebne różne umiejętności.Nic nie pisalam o trzech etatach!
          Pracowników ubezpieczam i dobrze oplacam.
          Za okres próbny placę normalnie.Nie wymieniam pracowników bez powodu.

Nie mam zamiaru nikogo oszukiwać ani wykorzystywać.
          • krzysztofsf Re: Uwaga , trzy w jednym !! 29.08.06, 09:20
            Gość portalu: iwona napisał(a):

> Ja zamieścilam to ogloszenie.
            > Poszukuje pracownika do malej hurtowni, więć w różnych sytuacjach będą
            > potrzebne różne umiejętności.Nic nie pisalam o trzech etatach!
            > Pracowników ubezpieczam i dobrze oplacam.
            > Za okres próbny placę normalnie.Nie wymieniam pracowników bez powodu.
            >
            > Nie mam zamiaru nikogo oszukiwać ani wykorzystywać.

Totez moj komentarz jest pozytywny.
            Pamietam czasy, gdy kierowca z towarem jezdzil z dysponentem na siedzeniu obok :)

Zwlaszcza w nieduzej firmie istotne jest aby pracownicy byli w stanie sie uzupelniac, zastepowac oraz byc w stanie wykonac caly "cykl produkcyjny" sprzedazy.
          • Gość: nietutejszy Re: Uwaga , trzy w jednym !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 09:42
            "Za okres próbny placę normalnie.."
            A ile to jest NORMALNIE, ba ja nietutejszy..;)
            • Gość: iwona Re: Uwaga , trzy w jednym !! IP: *.centertel.pl 29.08.06, 10:28
              Normalnie to znaczy tak jak przy pracy na stale.
              • Gość: nietutejszy Re: Uwaga , trzy w jednym !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:57
                Ja się pytam ILE, a nie na jakich warunkach..?
                • Gość: iwona Re: Uwaga , trzy w jednym !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:14
                  A ile to jest NORMALNIE, ba ja nietutejszy..;)

Ja się pytam ILE, a nie na jakich warunkach..?

Gościu , nietutejszy! Czy to nie bylo pytanie "ile"?
                  • Gość: antymachloj Re: Uwaga , trzy w jednym !! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.08.06, 11:41
                    Cytuję-1"Nie wymieniam pracowników bez powodu."
                    2"Nie mam zamiaru nikogo oszukiwać ani wykorzystywać."
                    1-Czy tak trudno o dobrego pracownika,wykształconego?-rozumiem,że jak jest trochę szkoły to bogatsze słownictwo,a to potrzebne w kontakcie z ludźmi(klientami).Po podstawówce często,nie znaczy zawsze!,sypie się mięso co drugie słowo!
                    2-Wątpię byś była tą jedyną rzetelną osobą,tylko na przekrętach się dorabia.nie wiem czy znasz to powiedzenie :"Szanuj bliźniego jak siebie samego,a na Fiskusie jeździj jak na łysym koniu!"
              • Gość: iwona trzy w jednym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:17
                nie widzę powodu żeby odpowiadać Ci na forum na takie pytanie.
                Poza tym już od wczoraj nie szukam pracownika.
                • Gość: gościu Re: trzy w jednym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:20
                  Już nie szukasz, tak mi przykro...
                  A ILE mu dałaś..?
                  • Gość: cv Re: trzy w jednym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:25
                    > A ILE mu dałaś..?
                    A zgadnij, co cię to obchodzi?
                    • Gość: łodzianin Re: trzy w jednym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:35
                      A obchodzi, bo ja jestem z miasta Łodzi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka