bmwariat 06.09.06, 08:08 Na pół etatu. Ma ktoś jakieś doświadczenie? Jakie warunki? płaca? atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michał Re: Kasjer w Eurobanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:01 kasjer w eurobanku? mhh myslalem ze oni zrezygnowali z obslugi kasowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Kasjer w Eurobanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:01 kasjer w eurobanku? mhh myslalem ze oni zrezygnowali z obslugi kasowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luiza Re: Kasjer w Eurobanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:37 w eurobanku nie ma stanowiska kasjer!jest doradca klienta zajmujący się wszystkim.odradzam;zarobki, warunki pracy, wszystko do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Kasjer w Eurobanku 06.09.06, 11:17 Wyraźnie jest napisane na szybie placówki banku - KASJER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bianna Re: Kasjer w Eurobanku IP: *.chello.pl 06.09.06, 16:14 Złożyłam podanie, zadzwonili. Pół etatu: 460 zł plus premia od sprzedaży (też mi kasjer co sprzedaje haha!). Premia ponoć nie do zrealizowania, tak mi mówili inni co pracowali dla nich. Po 3 miesiącach jakis egzamin i szansa na podwyżke o sto parę złotych. Po prostu bajka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Kasjer w Eurobanku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 18:05 mhhh to sie nazywa wyzysk!! Odpowiedz Link Zgłoś
bunio1 Re: Kasjer w Eurobanku 06.09.06, 19:37 Witaj mam pytanko ,czy kiedykolwiek byłeś kasjerem w banku?.W BANKU sprzedaje się produkty bankowe. Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Kasjer w Eurobanku 07.09.06, 06:18 czyli nie będe sie łapał na to. Proponuja po jakimś okresie umowe na cały etat, ale mimo wszystko nie. Co prawda praca w moim mieście, gdzie obecnie nie przebywam, ale tu mam troche lepszą prace i nie będe jednak ryzykował. Odpowiedz Link Zgłoś