Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy warto...??

IP: *.kalisz.mm.pl 13.03.03, 00:28
    Witam Was.
    Mam male pytanko.
    Mam 20 tysiecy.Czy warto myslec o jakims wlasnym malym biznesie czy z ta kasa
    raczej nie warto sie pchac?
    Moze macie jakies pomysly na rozkrecenie malego biznesu?
    dziekuje za wszystkie opinie
    Rafał
    Obserwuj wątek
      • vebso2 Re: Czy warto...?? 16.03.03, 20:25
        Jasne,ze warto!!! Słuchaj ja prowadze firme handlowo usługową i szukam kilka
        osob do pomozy w otwarciu kilak filii, jeśli temat konkretnych zysków jest dla
        Ciebie tematem daj znac!!! Tu nie musisz imwestowac dużych pieniędzy, jedyne
        1000zł, ale na to masz gwarancje zwrotu w 100% . Mozesz odpisac na adres gazety
        lub dMb_woman@interia.pl Do usłyszenia!!!!
        • Gość: Marios Re: Czy warto...?? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.03.03, 20:38
          Jeśli to jest vebso - internetowe ramię sekty "Amway"... to radzę uważać.
          Nigdy nie ufaj ludziom, którzy dają ci 100% gwarancję zwrotu kapitału i
          zysków...
          Zarobić pieniądze trudno, stracić - bardzo łatwo...
          Czasem chciałbym się mylić, ale LIFE IS BRUTAL AND FULL OF ZASADZKAS.

Marios

vebso2 napisała:

> Jasne,ze warto!!! Słuchaj ja prowadze firme handlowo usługową i szukam kilka
          > osob do pomozy w otwarciu kilak filii, jeśli temat konkretnych zysków jest
          dla
          > Ciebie tematem daj znac!!! Tu nie musisz imwestowac dużych pieniędzy, jedyne
          > 1000zł, ale na to masz gwarancje zwrotu w 100% . Mozesz odpisac na adres
          gazety
          >
          > lub dMb_woman@interia.pl Do usłyszenia!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka