Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jaka praca po liceum?

29.09.06, 14:37
    Czy mam szanse znaleść jakąś prace po zakończeniu liceum, chodzi mi o prace
    na rok bo nie dostałam się na studia i chciałabym przez ten rok coś
    porobić.Czy mam na to jakąkolwiek szanse nie mając doświadczenia i posiadając
    tylko książeczke sanepidowską?
    Obserwuj wątek
      • annajustyna Re: jaka praca po liceum? 29.09.06, 15:17
        Hmmm, gdybys znala jakis jezyk (najlepiej dosc rzadki), to moze jako sekretarka,
        asystenka? A tak, to nie wiem, czy poza sprzataniem badz sprzedaza detaliczna
        cos zostalo...
        • zakochana1987 Re: jaka praca po liceum? 29.09.06, 18:10
          własnie obawiam sie że nawet z zatrrudnieniem w takiej pracy moge mieć problem
          bez żadnego doświadczenia, nie wiem jak zacząć
        • agunia_29 Re: jaka praca po liceum? 29.09.06, 21:28
          Asystenta, sekretarka po Liceum bez doświadczenia - co ty gadasz??!!
          Po Liceum to możesz iść najwyżej na kase do marketu i to takiego żeby się nie
          zarobić na śmierć typu Biedronka (najlepiej wybrać coś w stylu Rossmann, Dar
          Natury) jak chcesz tylko "coś porobić". A w między czasie kuć tego czego nie
          zdało się żeby być przygotowanym ekstra na nastepny rok.
      • Gość: rosario Re: jaka praca po liceum? IP: *.wroclaw.mm.pl 29.09.06, 21:44
        • Gość: rosario Re: jaka praca po liceum? IP: *.wroclaw.mm.pl 29.09.06, 21:46
          Sprzedawca,kelnerka myślę,że bez problemu. Tzn ja tak zaczynałam.
      • Gość: rosario Re: jaka praca po liceum? IP: *.wroclaw.mm.pl 29.09.06, 21:50
        Polecam wyjazd jako au pair za granicę. Ale musisz choć minimalnie znać jakiś język -angielski wystarczy.Ja tak zrobiłam i dużo na tym zyskałam.
        • agunia_29 Re: jaka praca po liceum? 30.09.06, 14:09
          Jak wyjedzie za granicę to znowu nie zda na studia bo nie będzie miała ani siły
          ani czasu żeby sie uczyć. W sumie każdy jest inny, niektórzy potrafią to
          pogodzić ze sobą i kują do poduszki całymi nocami. Chociaż uważam, że to wcale
          nie jest dobre tak żyć kosztem zdrowia fizyczno-psychicznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka