Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w interpolska.

IP: *.wbp.olsztyn.pl 04.10.06, 16:58
    Cześć czy coś o nich wiecie, chodzi o sprzedaż ,stanowisko to konsultant
    ds.ubezpieczeń zdrowotnych i na życie,ubezpieczen,.Czy to zwykła akwizycja i
    nachodzenie ludzi [po domach? . Podobno dają umowy o prace, czy ktoś tam może
    pracuje? .Napiszcie .
    Obserwuj wątek
      • Gość: ktos Re: Praca w interpolska. IP: *.pronet.lublin.pl 04.10.06, 18:08
        Pracowałam tam prawie rok jako konsultant ds. ubezpieczen zdrowotnych. Dają 1/3
        etatu +prowizja od sprzedaży 150% wartości wniosku jaki podpiszesz(po
        odliczeniu Zusu, podatków itp. dostajesz 100% wartości wniosku tej prowizji).
        Jeżeli chodzi o kasę to zawsze jest na czas i wszystko jest bardzo skrupulatnie
        rozliczane(kadry sa tam naprawdę dobre:)). Natomiast praca wyglada tak:
        najpierw musisz sobie umowiwc spotkania(czyli dzwonisz z oddziału po wszystkich
        firmach itd.) potem idziesz i przedstawiasz oferte. Jak ktos sie zainteresuje
        to podpisujesz wniosek:) a jak nie to znowu dzwonisz, dzwonisz, dzwonisz. Raz
        na tydzien jestes rozliczany z rezultatów: ile wykonanych telefonów, ile
        umowionych spotkan, ile odbytych spotkan(nie wszystkie umowione dochodzą do
        skutku), ile wniosków i ile poleceń. Acha są limity tzn np w miesiacu masz
        zrobić 4 wnioski. Czy jest trudno? zalezy od miasta ....w Wawie jest łatwo i
        tam dobrze zarabiają. Ja pracowałam na "prowincji" i było różnie a ty gdzie
        składałeś? do jakiego maista?
        • Gość: cyfra8 Re: Praca w interpolska. IP: *.wbp.olsztyn.pl 04.10.06, 18:34
          A ile maiałeś na rękę miesiecznie?
      • Gość: cyfra8 Re: Praca w interpolska. IP: *.wbp.olsztyn.pl 04.10.06, 18:33
        Bydgoszcz
        • Gość: ktos Re: Praca w interpolska. IP: *.pronet.lublin.pl 04.10.06, 18:53
          najmniej to chyba jak nic nie sprzedasz czyli te z 1/3 z etatu(370 zł czy
          cos....juz nie pamiętam)ale tak srednio 700, 600 netto. I dodam ze ja
          pracowałam na takij prowincji jak Lublin!! Więc w Bydgoszczy chyba moze byc
          lepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka