Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.ists.pl 11.10.06, 19:23
    Ktoś cos wie na temat pracy w tej firmie?

Ide w poniedziałek na rozmowe i nie wiem czego sie spodziewac!!!

Praca na magazynach

Interesują mniw wszystkie opinie!!!

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość Re: miraculum IP: *.ramtel.pl 12.10.06, 01:10
        Być może moje info jest "lekko" nieaktualne ale rozważ co następuje :
        1. "cash" - nie licz na wiele ale raczej regularnie
        2. warunki pracy - bałaganik, licz się z pracą po godzinach, "syfek" - jak to w
        magazynie
        3. organizacja - bałaganik zdecydowanie nie korporacyjny - "wyzierają" z murów
        minione lata 70-te, 80-te, a więc bardziej ludzko (patrz pkt 4). Chociaż nie
        wiadomo co lepsze korporacja czy kołchoz ...
        4. ludzie - jak sobie pościelesz tak się wyśpisz
        5. narzedzia pracy - system komputerowy zarządzania magazynem w relacji z
        systemem komp. dla działu produkcji oraz pionu handlowego niespójny, wózki
        widłowe stare ... f-ma nie za bardzo chce inwestować.

Generalnie nieciekawie ... ale P O W T A R Z A M
        nie wiem jak jest D Z I S I A J.
        • Gość: yaro Re: miraculum IP: *.ists.pl 12.10.06, 21:31
          Dzieki za odpowiedz i jeszcze jedno:

A kiedy to było, jak dawno temu????

Moze jeszcze ktos cos doda?????
          • Gość: gosc Re: miraculum IP: *.ramtel.pl 12.10.06, 23:29
            Witaj,
            kiedy ? ... na tyle dawno, że jako osoba doswiadczona, mam prawo twierdzić, że
            być może cos sie zmieniło. Zresztą, juz niedługo zweryfikujesz to (mam
            nadzieję / koniecznie)
            osobiście. W żadnym razie nie determinuj się moją odpowiedzią, nie nastawiaj
            się negatywnie ... niech będzie ona jedynie dopełnieniem (lub zaprzeczeniem)
            tego co sam zobaczysz. Generalnie jak sobie pościelesz tak się wyspisz.
            Skądinąd, jestem ciekawy co tam zobaczysz ...
            • Gość: yaro Re: miraculum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 11:55
              Napewno dam znac co z tego wynikło.

Myslisz ze srednia krajowa (brutto) da sie urobic????
              • Gość: . Re: miraculum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:41
                srednia krajowa w magazynie buehehehe bez przesady. Dostaniesz 1000 netto.
                • Gość: yaro Re: miraculum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:44
                  ja nie startuje na zwykłego magazyniera tylko ciut wyzej
                  • Gość: gosc Re: miraculum IP: *.ramtel.pl 13.10.06, 20:57
                    no ... to muszę Cię zmartwić. Patrząc z boku na magazyniera i brygadzistę
                    zespołu magazynierów to niewielka róznica, ta sama robota, ciuchy itp - a
                    wydaje sie odpowiedzialność większa - za "twarz" trzymać podległych
                    pracowników. W zasadzie nie wiem jaki to ma sens jeśli jeszcze jest kierownik
                    magazynu. Zwróć uwagę że w ogłoszeniu jest napisane "odpowiedzialność
                    materialna", nie ma nic o wynagrodzeniu (że adekwatne..., że atrakcyjne) -
                    szczerze az do bólu :-).
                    Ponadto jeśli dostaniesz pow. 1000 pln "na rękę" to niewiele a i to wydaje się
                    bardzo mało.
                    Jak pisałem poprzednio - jak sobie poscielesz ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka