dziewczynka_z_tatuazem 25.10.06, 14:43 ja od 8 do 18 "szaleje" z kanapkami z kminkiem i serem i zurkiem z kubka ;) a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beberebe Re: co jecie w pracy? 25.10.06, 15:40 ja jem wszystko: gołąbki, bigos, leczo, parówki, normalne zupy, kanapki sporadycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera Re: co jecie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 22:29 na samą myśl o tym bigosie i gołąbkach zbiera mnie na hafty, wyobrazam sobie w pracy te zapachy jak z baru Odpowiedz Link Zgłoś
beberebe Re: co jecie w pracy? 26.10.06, 20:35 mamy w dobrym miejscu kuchnię - w biurze zero zapachów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera Re: co jecie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:40 teraz to rozumiem,bo nic mnie nie wkurza tak jak konumpcja róznych dziwnych rzeczy wydzielających koszmarne "zapachy" przy biurku w małym pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: co jecie w pracy? 25.10.06, 18:45 jogurt i inne mleczne smakolyki kanapki (wlasnorecznej roboty) salatki (wlasnoreczner roboty) sporadycznie drozdzkowi i paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JeZZoo Re: co jecie w pracy? IP: 195.205.121.* 26.10.06, 12:52 Najczęściej jakaś kanapeczka czy sałatka, ale czasem obiadek w stołówce pracowniczej, w miare tanio i całkiem smacznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: co jecie w pracy? IP: *.aij.pl 26.10.06, 19:34 ja pracuję na dziale produkcyjnym i przez 8 godz. nic nie jem Chociaż mamy przerwę 20 min.Zapalę papierosa i idę dalej pracować a w czasie dniówki strach gębą ruszać bo posądzą mnie o kradzież. Przykro ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczera Re: co jecie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 20:17 to pewnie masz ładą figurke jak nic nie jesz Odpowiedz Link Zgłoś
anksunamoon Re: co jecie w pracy? 27.10.06, 10:50 Kanapeczki, robione zazwyczaj przez mojego mężczyznę. Zupki z "papierka". Czasem coś chrupę, płatki albo coś w tym stylu. W chwilach depresjii batoniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronzz Re: co jecie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 13:54 a ja dziś mam bardzo pyszne kanapki. mój kochany mi zrobił z chlebka schulstad z serkiem pomidorem i kiełkami. bardzo smaczne są! dziękuję MISIU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: co jecie w pracy? IP: *.ca.pw.edu.pl 29.03.07, 14:54 Hej. Pisałam o tym na innym wątku ale jest mało uczęszczany ;) wiec napisze tutaj. Od roku pracuje w jednostce budżetowej, w pokoju siedzę z jedną panią. Jest to osoba, która uwaza swoją pracę tam jako degradację i to rzutuje na jej stosunek do innych. Ale nieo to mi chodzi. pracę zaczynamy od 8.00. Nie mam czasu zjeść rano w domu sniadania wiec jem dopiero w pracy. Siłą rzeczy w ciągu 8h mam dwa posiłki, oprócz tego zdarza mi się zjesc jakis jogurt czy serek. Na poczatku usłyszałam, że w normalnych firmach jest jedna przerwa sniadaniowa i, że jem dwa razy to bym juz z normalnej firmy została zwolniona. Parę razy zdarzylo mi się jesc na sniadanie sałatkę. sałatka najcześciej jest z sosem. To usłyszałam, że za jedzenie rzeczy, które tak "smierdzą" też z normalnej firmy zostałabym wyrzucona. Inna sytuacja. Wiadomo, że zdarza się, ze pod koniec dnia panuje w toalecie nieprzyjemny zapach (to, ze sprzataczka powinna czescje sprztac to inna sprawa). Pewnego dnia pani poszła pod koniec dnia umyc swoją filiżankę i wróciła srodze oburzona wygłaszając podniesionym głosem uwagę: "Jak w tej toalecie smierdzi!! I to wszystko przez to jedzenie w pracy". I co powiecie na cos takiego? Ja mam obrzydzoną pracę...bo to tylko parę jej numerów Odpowiedz Link Zgłoś
sfrutta Re: co jecie w pracy? 29.03.07, 18:17 o matko, to faktycznie jakas straszna babera!:)ja siedze z moim dyrektorem i oswoilam go w prosty sposob-po prostu przynosze mu kanapki:Djest to oczywisicie uklad kumpelski a nie przymuszony, po prostu jak robie jedna to i dwie zrobie:)nawet przekonalam go do pieczywa fitness ze sliwka, choc na poczaktu sie zarzekal ze on nigdy itd:D pania sie nie przejmuj, a jutro przynies sledzie-niech poczuje jak straszny moze byc zapach jedzenia:D Odpowiedz Link Zgłoś
fortuna2068 Re: co jecie w pracy? 29.03.07, 23:30 W jednej kwestii moze mieć rację, ja też nie lubię jak koleżanki (też w budżetówce) przynoszą z domu sałatki z sosami, niekiedy czosnkowym (!!!) Nie mogłyby tego w domu zjadać? Ja nie przynoszę makreli, a mogłabym ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baciaz Re: co jecie w pracy? IP: *.st.vc.shawcable.net 29.03.07, 23:59 -KONINE- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obzarciuch Re: co jecie w pracy? IP: 66.244.172.* 30.03.07, 23:44 ja jadam wszystko co mi zostanie z poprzedniego dnia, od kanapek poczawszy, przz zupy, spaghetti, a czasami jakas ryba z puszki. nikt ie nazeka, zreszta mamto w dupie. jak sie komus polska kuchnia nie podoba (jestem jedynym polakiem w mojej firmie), to niech zrobi kuchnie i nie bede mu smierdzial pod nosem. inni pracownicy w biurze tez jedza co popadnie, wiec czasami naprawde zapachy jak z kuchni .... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: co jecie w pracy? 31.03.07, 08:13 Firma, z ktora wspólpracuje dorobila sie ostatnio recepcjonistki - panna miala w zamysle przyjmowac na klatę wszystko, co wchodzi do biura. Prawie jak kazda recepcja, ale jak juz wiemy z TV - prawie robi wielka roznice. Teraz bowiem wchodzac do owej firmy w godzinach okolopoludniowch nalezy najpierw przedrzec sie przez zaslone dymna - panna regularnie odsmaza na patelni jakies krokieciki, pierogi podlewajac owe smakolyki hektolitrami oleju. Smrod potem jest przez godzine lub dwie - biuro to praktycznie open space. Pytam ludzi, czy im to nie przeszkadza, to patrza jak na kosmite. Ostatnio wraz z goscmi musielismy sie ewakuowac pare pieter nizej do knajpy. Az chce sie jeść. Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: co jecie w pracy? IP: *.pl 03.04.07, 12:11 Ja nie jem nic. Tylko piję herbatę i żuję gumę (dyskretnie) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: really??? Re: co jecie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 14:01 naprawdę nic nie jesz przez 8 godzin pracy? to trochę dziwne, ja bym tak nie mogła :D co najmniej co 2 godziny muszę coś zjeść, a to jogurcik, a to kanapki... u mnie w pracy jest kuchnia w której jet wszystko: kuchenka gazowa, mikrofala a nawet opiekacz! tosty schulstad + kawałek serka żółtego + szynka = pycha przegryzka w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
fortuna2068 Re: co jecie w pracy? 05.04.07, 21:51 monotonnie się odżywiam, kawa z mlekiem, jogurt, bułka lub drożdzówka. Tyle. Ale mam zamiar to zmienić. Jeść więcej jarzyn mniej chleba. Życzcie mi powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropppka Re: co jecie w pracy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:27 no, monotonnie jak to w pracy:)lepiej zrezygnowac z drozdzowek niz z chleba:)ja zazwyczaj do pracy robie sobie kanapki, no ale nawet w takim przypadku jest pole do popisu.chleb mam zawsze razowy, lubie schulstada a tam jest kilka smakow do wyboru.do tego czasami jest pasta jajeczna, wedlina, albo serek brie. no i duzo warzyw, bo jest akurat pora na nowalijki:)natomiast bez sniadania w pracy nie dalabym rady, podziwiam laski ktore tyle godzin ptorafia nic nie jesc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aedo Re: co jecie w pracy? IP: 80.48.73.* 06.04.07, 16:02 Zazwyczaj piję kawę, albo herbatę, jem jabłka, bułki, pączki, czasem batoniki, różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
stormy1 Re: co jecie w pracy? 25.04.07, 20:24 ja sie wyzwolilam od paczkow i drozdzowek, wole przygotowac sobie kanapke w domu. robi ewteyd opcje full wypas -pieczywo fitness, salata, szynka pomidor, rzodkiewka albo szcyzpiorek jak sa. niestety czasem skusze sie na cos nadprogramowego, dzisiaj zjadlam nudle knorra:)pyszne byly i studenckie czasy mi sie przypomnialy, wiec mialam podwojny posilek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtuch1 Re: co jecie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.07, 16:21 Odpowiedz Link Zgłoś
wojtuch1 Re: co jecie w pracy? 06.04.07, 16:41 Na śniadanie wielką bułę z karczkiem z okolicznej knajpki. Potem Jogurt naturalny, serek wiejski, cytrusy, czasem musli. Ostatnio również kiełki. Do niedawna stołowałem się w dofinansowywanej stołówce, ale zaprzestałem tego haniebnego procederu - wolę wydać więcej kasy i sam coś przygotować. Przynajmniej mam większą pewność, że zjadam produkty świeże i zdrowe. No i oczywiście przy okazji zwiększam swoje kucharskie doświadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: co jecie w pracy? IP: *.w90-26.abo.wanadoo.fr 10.04.07, 19:16 Wsuwam kanapeczki z szynką, serkiem, łososiem ... plus obowiązkowo jakieś warzywo np. papryka. Odpowiedz Link Zgłoś
lutka.lutka Re: co jecie w pracy? 20.04.07, 12:43 zrobiłam sobie właśnie przerwę na jedzenie. Przede mną stoi micha sałaty, dwie kromeczki chleba Fitness style i kubek gorącej zielonej herbaty.. smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorcia Re: co jecie w pracy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.07, 16:49 fajne pomysły na kanapki w pracy: 10am.tv/ Odpowiedz Link Zgłoś