ulala1979 06.11.06, 22:35 Czy ktoś dostał zaproszenie na II etap rekrutacji? Zostałam zaproszona na testy: 65 minut; 50 pytań. Czego mogę się spodziewać? Z góry dziękuję za odp ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski Re: Procter & Gamble Poland - TESTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:12 pytania sricte matematyczne: trendy, poziomy produkcji wszystko maglowane naokoło.Pytania humanistyczne z rozumienia tekstu. Wszystko tak zbudowane żeby przy okazji zbadać umiejętność ustalani akolejnosci wykonywania zadań. Bardzo mało czasu jak na wszystko wiec wybierasz tak żeby zrobić jak najwięcej tym samym nakładem pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulala1979 Re: Procter & Gamble Poland - TESTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:04 to nieźle się zapowiada...no ale taki koncern może sobie na takie rekrutacje pozwolic...najbardziej jestem podirytowana faktem, iż nikt nawet nie liczył się z tym, że moge nie mieć czasu w ten dzień na przejście tych testów...obligatoryjnie wyznaczyli termin informując mnie drogą e-mailową - ot tyle A jaki efekt testów u Ciebie? Dostaleś się do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Procter & Gamble Poland - TESTY IP: *.acn.waw.pl 07.11.06, 20:54 Mój znajomy przeszedł wszystkie etapy, dostał pracę. Z tego co mowił to niezły kocioł i że w przypadku niezaliczenia testu (któregokolwiek) taka osoba nie jest już nigdy wiecej brana pod uwagę do pracy w P&G. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulala1979 Re: Procter & Gamble Poland - TESTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 00:59 no coż,jesli i tak będzie w moim przypadku to nie wiedzą co tracą ;) Mam wrażenie,że w piatek po raz pierwszy w życiu wezmę udział w przysłowiowym wyscigu szczurów...pewnie będą tam ludzie,chcący za wszelką cenę dostać tę robotę...dedukuję, że żeńska płeć stanowić będzie co najwyżej 8%... Ale cóż - wszystko warto przeżyć - podzielę się opiniami;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: Procter & Gamble Poland - TESTY IP: 82.160.116.* 08.11.06, 08:26 Ja się dostałem do P&G i powiem, że było ciężko. Sam nie wierzyłem zbyt mocno, że się uda, ale jednak dostałem telefon z pozytywną dla mnie informacją. Podpisałem list intencyjny, pracę mam zacząć od stycznia, ale nikt nie zaprosił mnie jeszcze do podpisania umowy. A minęło już ponad 2 miesiące. Chyba będę musiał tam zadzwonić. Z tego co widzę to rekrutacja trwa cały czas. Czy to jest taka polityka P&G, że rekrutuje "na okrągło" ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Procter & Gamble Poland - TESTY IP: 82.160.116.* 09.11.06, 12:48 UP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_ plotki ploteczki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:51 Różne krążą. DO osoby prowadzącej zawsze mozesz zadzwonić albo wysłać maila i dostaniesz rzeczową odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysia Pysia Re: Procter & Gamble Poland - TESTY IP: *.centertel.pl 10.11.06, 10:28 Ja też dostałam zaproszenie na te testy, jadę 15.11 na 14-stą. Czy ty masz wyznaczony taki sam termin?? Może sięspotkamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shr Re: Procter & Gamble Poland - TESTY IP: *.nat.student.pw.edu.pl 11.11.06, 11:13 Powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś