Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca po historii

IP: *.ilabs.pl 15.11.06, 14:43
    Jako absolwent historii szukam pracy już trzy lata. Wykluczona jest praca
    nauczyciela ze względów zdrowatnych - zaburzenia psychiczne. gdzie radzicie
    mi pracować w takiej sytuacji. Niewiele umiem , ale lubię książki: w
    bibliotece nie chcą mnie zatrudnić - głównie ze względu na kłopoty ze
    zdrowiem psychicznym. Na budowie i w handlu pracował nie będę, bo się nie
    nadaję, a ponadto świętuje dzień Pański tj. niedzielę. Do Irlandii nie
    wyjadę, bo się boję. Co więc mam czynić, aby odbić się od dna.
    Obserwuj wątek
      • Gość: wredny kurdupel widzę tylko jedno wyjście, musisz zostać IP: *.4web.pl 15.11.06, 14:49
        politykiem
        • Gość: Piotr Kogut Re: widzę tylko jedno wyjście, musisz zostać IP: *.ilabs.pl 15.11.06, 14:58
          Politykiem nie mogę zostać, ponieważ jestem uczciwy.
          • Gość: historyczka Re: widzę tylko jedno wyjście, musisz zostać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 15:37
            A z czego żyjesz przez te 3 lata? Opatentuj pomysł i będziesz miał kaszę mannę
            do końca życia.
            • Gość: Piotr Kogut Re: widzę tylko jedno wyjście, musisz zostać IP: *.ilabs.pl 15.11.06, 22:32
              Żyję z oszczędności rodzinnych i wynajmu nieruchomości.
            • Gość: Arkadiusz Baran Re: widzę tylko jedno wyjście, musisz zostać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:45
              Kaszę mannę? A może pomyliło ci się z biblijną manną z nieba?
      • szwagier_gpw No i proszę, 15.11.06, 23:38
        ...a mówią, że źle i bida w "tym kraju". A tu zawodnik w trakcie studiów
        zgromadził oszczędności na trzy lata zbijania bąków i jeszcze nieruchomości
        wynajmuję. Z nadmiaru czasu zastanawia się nad jakimś dodatkowym zajęciem.

Zaiste, źle w tej Polsce ?
        • Gość: Piotr Kogut Re: No i proszę, IP: *.ilabs.pl 16.11.06, 09:33
          Człowieku zamiast naśmiewać się z chorego psychicznie lepiej mu pomóż i daj
          propozycję pracy umysłowej zgodnej z moimi predyspozycjami.
          • Gość: betti Re: No i proszę, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:37
            a jakie masz predyspozycje? napisz coś więcej o sobie, co lubisz robić, co
            robisz dobrze. jedyne, co o tobie wiemy to to, że skonczyłeś historię i lubisz
            książki.
            • Gość: nis Re: No i proszę, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 10:47
              może jakieś muzea czy cos w tym stylu.
              Niestety mało pracy jest po takim kierunku.
      • Gość: karol Re: Praca po historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:52
        a IPN próbowałeś?
        • szwagier_gpw Dać Ci wódki ;) 17.11.06, 00:27
          Z ust mi to wyjąłeś!! Po cóż IV RP historyków kształci jak nie do IPNu
          właśnie ?? Zgłoś się Pan, Panie Piotrze K, do lokalnego oddziału IPN. To praca
          dla Pana w sam raz jak sądzę. Ciekawa, chlubna i bardzo potrzebna społecznie.
          Z akcentem na ostatnie (naprawdę tak uważam).

pzdr,
      • qvintesencja Praca z zaburzeniami 17.11.06, 07:56
        Gość portalu: Piotr Kogut napisał(a):

> Jako absolwent historii szukam pracy już trzy lata. Wykluczona jest praca
        > nauczyciela ze względów zdrowatnych - zaburzenia psychiczne.

To zalezy od rodzaju zaburzen. Jezeli masz paranoje to beda duze szanse w
        nowotworzonych sluzbach specjalnych, biurach antykorupcyjnych itd. Potrzeba
        tam tysiecy ludzi.

> zdrowiem psychicznym. Na budowie i w handlu pracował nie będę, bo się nie
        > nadaję, a ponadto świętuje dzień Pański tj. niedzielę.

a w jakiej religii swietujesz?
        • Gość: Piotr Kogut Re: Praca z zaburzeniami IP: *.ilabs.pl 17.11.06, 08:12
          Katolickiej
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka