ciociapolcia 25.10.06, 09:17 Kurna, pol nocy nie spalam. Pieprzone piaski mi sie chyba odezwaly. Nienawidze chodzic po lekarzach, ale jak nie przejdzie, to bede musiala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlota-puma Re: Boli mnie nera 25.10.06, 09:29 Idź koniecznie, przerabiałam nerki ;) i wiem, co to za ból.Wspóczucia wyrazy przyjmij i teleportuj sie do lekarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Boli mnie nera 25.10.06, 09:33 No, beznadziejny ten bol. Juz bylam w szpitalu z podobna akcja. Nabadali sie nnabadali i gowno wykryli. Ale ja Robocop ide najpierw na zakupy... :/ A Ty juz teleportowalas sie po ten tusz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota-puma Re: Boli mnie nera 25.10.06, 10:36 Jeszcze nie kupiłam; obok mnie jest perfumeria, ale tak mnie ta baba wkurza, że za darmo bym tam nie brała. Zaraz polecę.Zwłaszcza, że mam odsetki do zapłacenia z tepsy ... ;) Ciotka, kuruj się wygodnie przed kompem i nie łaź nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
n_nadia Re: Boli mnie nera 25.10.06, 09:36 Ciotka "woda jana" pij w ogromnych ilościach. Moja mama miała jeszcze jakis sposób na kamienie. Wiem, że miała już wyznaczoną operację usuwania kamieni, ale coś piła, sok z czegoś i ten sok tak jej rozpuscil kamienie, że szpital był już zbędny. Jak będziesz zainteresowana, to mogę zapytać, co to był za soczek. Zdaje się, że z buraka i coś jeszcze, ale pewna nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś