Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w sklepie ze zdrową żywnością

IP: *.chello.pl 21.11.06, 17:56
    Czy ktos wie jak wygląda praca w sklepie ze zdrową żywnościa? Jakie warunki
    pracy, jakie płace, jakie wymagania?
    Obserwuj wątek
      • anula36 Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością 21.11.06, 18:01
        to raczej prywatne firmy - mysle ze duzo zalezy od wlasciciela.
        • Gość: Malwina Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością IP: *.chello.pl 21.11.06, 19:08
          Jestem zwolenniczka ekologicznej żywności, wiedzę mam sporą, więc mogłabym w
          tej branży spróbować sił... Ciekawa jestem jakie są płace???
          • annajustyna Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością 21.11.06, 19:15
            Pewnie jak wszedzie...
            • Gość: Malwina Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością IP: *.chello.pl 21.11.06, 20:51
              Może ktoś może podać jakieś konkrety???
              • Gość: indig Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:19
                Płacą tak, jak w sklepie z "niezdrową" żywnościa, znajoma ma 1000 na rękę, a
                minimalną w kwitach.
          • Gość: scin Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością IP: 195.116.246.* 21.11.06, 22:24
            Bez urazy, ale to chyba jest jak w zwykłym sklepie. I chyba zz wiedzę Ci nie
            zapłacą dodatkowo, bo mało który klient wchodzi z ulicy i mówi" Wie pani, coś
            bym zdrowego chciał.." Jak ktos już wyszuka taki sklep to sam wie co mu jest
            potrzebne :)
            • Gość: ksiegowy Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.06, 14:29
              Przepraszam, jesli sie wtrace i zmienie teamt, odradzajac Tobie prace w malym
              markecie ze "zdrowa" zywnoscia.
              Jesli juz masz zaczynac jako kasjerka albo sprzedawczyni za 1000PLZ
              miesiecznie, to startuj z miejsca do konzernu typu; Tesco, Metro, Rewe.
              Jesli bedziesz dobry, to blyskawicznie awansujesz zarabiajac a kilkukrotnie
              wiecej. Dodatkowym pozytywnym atrybutem sa szkolenia za granica, gdzie
              dostajesz extra cash plus masz wszystko gratis.
              Nie pchaj sie do malego marketu z polskim wlascicielem, z koziej wolki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka