Gość: Malwina IP: *.chello.pl 21.11.06, 17:56 Czy ktos wie jak wygląda praca w sklepie ze zdrową żywnościa? Jakie warunki pracy, jakie płace, jakie wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością 21.11.06, 18:01 to raczej prywatne firmy - mysle ze duzo zalezy od wlasciciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością IP: *.chello.pl 21.11.06, 19:08 Jestem zwolenniczka ekologicznej żywności, wiedzę mam sporą, więc mogłabym w tej branży spróbować sił... Ciekawa jestem jakie są płace??? Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością 21.11.06, 19:15 Pewnie jak wszedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością IP: *.chello.pl 21.11.06, 20:51 Może ktoś może podać jakieś konkrety??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indig Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:19 Płacą tak, jak w sklepie z "niezdrową" żywnościa, znajoma ma 1000 na rękę, a minimalną w kwitach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scin Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością IP: 195.116.246.* 21.11.06, 22:24 Bez urazy, ale to chyba jest jak w zwykłym sklepie. I chyba zz wiedzę Ci nie zapłacą dodatkowo, bo mało który klient wchodzi z ulicy i mówi" Wie pani, coś bym zdrowego chciał.." Jak ktos już wyszuka taki sklep to sam wie co mu jest potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiegowy Re: praca w sklepie ze zdrową żywnością IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.11.06, 14:29 Przepraszam, jesli sie wtrace i zmienie teamt, odradzajac Tobie prace w malym markecie ze "zdrowa" zywnoscia. Jesli juz masz zaczynac jako kasjerka albo sprzedawczyni za 1000PLZ miesiecznie, to startuj z miejsca do konzernu typu; Tesco, Metro, Rewe. Jesli bedziesz dobry, to blyskawicznie awansujesz zarabiajac a kilkukrotnie wiecej. Dodatkowym pozytywnym atrybutem sa szkolenia za granica, gdzie dostajesz extra cash plus masz wszystko gratis. Nie pchaj sie do malego marketu z polskim wlascicielem, z koziej wolki. Odpowiedz Link Zgłoś