annajustyna 25.11.06, 23:42 Podaje sie pracodawce (Randstad) i firme docelowa jako miejsce wykonywania tej firmy czy tylko te firme docelowa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilithh Re: Jak sie wpisuje w CV prace w firmie typu Rand 26.11.06, 02:34 Ja wpisałabym przede wszystkim firmę docelową i oczywiście stanowisko/zakres obowiązków - bo to jest najważniejsze z punktu widzenia doświadczenia zawodowego. Fakt że była to praca tymczasowa dodałabym w nawiasie, aby nie narazić się na zarzut ze próbuję coś ukryć. Nazwa agencji może być - ale chyba w tym kontekście jest najmniej istotna... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Jak sie wpisuje w CV prace w firmie typu Rand 26.11.06, 11:25 Tez tak mi sie wydaje - np. firma docelowa, stanowisko i w nawiasie nazwa firma pracy tymczasowej (przy okazji byloby usprawiedliwienie dlaczego tylko pare tygodni trwala praca). Tak zapytalam, bo lekko sie pogubilam.)))). Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja.zasieczna Re: Jak sie wpisuje w CV prace w firmie typu Rand 27.11.06, 10:51 Prosze powolac sie na nazwe stanowiska na jakie Pani aplikuje bez podawania nazwy firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
duende1 Re: ??? 30.11.06, 18:21 anno justyno. ja chyba zrozumialam twoje pytanie ;) moim zdaniem wazniejsze jest kto byl ostatecznym odbiorca uslug, a nie posrednikiem. wiem, ze moi kontraktorzy nie wpisuja do CV nazwy naszej agencji, tylko firme, w ktorej pracowali. czyli nie ranstad, ale np. bank bph. nie ma przeciez znaczenia, kto posredniczyl, ale w jakiej branzy i firmie pracowalas. mozna za to podkreslic, ze byla to praca tymczasowa, lub kontrakt. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś