Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jak sie wpisuje w CV prace w firmie typu Randstad?

25.11.06, 23:42
    Podaje sie pracodawce (Randstad) i firme docelowa jako miejsce wykonywania tej
    firmy czy tylko te firme docelowa???
    Obserwuj wątek
      • lilithh Re: Jak sie wpisuje w CV prace w firmie typu Rand 26.11.06, 02:34
        Ja wpisałabym przede wszystkim firmę docelową i oczywiście stanowisko/zakres
        obowiązków - bo to jest najważniejsze z punktu widzenia doświadczenia
        zawodowego. Fakt że była to praca tymczasowa dodałabym w nawiasie, aby nie
        narazić się na zarzut ze próbuję coś ukryć. Nazwa agencji może być - ale chyba w
        tym kontekście jest najmniej istotna...
        • annajustyna Re: Jak sie wpisuje w CV prace w firmie typu Rand 26.11.06, 11:25
          Tez tak mi sie wydaje - np. firma docelowa, stanowisko i w nawiasie nazwa firma
          pracy tymczasowej (przy okazji byloby usprawiedliwienie dlaczego tylko pare
          tygodni trwala praca). Tak zapytalam, bo lekko sie pogubilam.)))).
      • patrycja.zasieczna Re: Jak sie wpisuje w CV prace w firmie typu Rand 27.11.06, 10:51
        Prosze powolac sie na nazwe stanowiska na jakie Pani aplikuje bez podawania
        nazwy firmy.
        • annajustyna ??? 27.11.06, 21:08

• duende1 Re: ??? 30.11.06, 18:21
            anno justyno.
            ja chyba zrozumialam twoje pytanie ;)
            moim zdaniem wazniejsze jest kto byl ostatecznym odbiorca uslug, a nie
            posrednikiem.
            wiem, ze moi kontraktorzy nie wpisuja do CV nazwy naszej agencji, tylko firme,
            w ktorej pracowali.
            czyli nie ranstad, ale np. bank bph.
            nie ma przeciez znaczenia, kto posredniczyl, ale w jakiej branzy i firmie
            pracowalas. mozna za to podkreslic, ze byla to praca tymczasowa, lub kontrakt.
            pozdrawiam.
            • annajustyna Wielkie dzieki:))))) 02.12.06, 18:42
              Tez pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka