Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wykładowca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:22
    W jaki sposób znaleźć pracę wykładowcy przedmiotu pt historia sztuki w jakiejs
    szkole prywatnej lub na kursie? Chodzi mi o szkoły prywatne policealne (np
    turystyczne, plastyczne) oraz kursy typu projektowanie wnętrz itp. Mam
    wykształcenie kierunkowe, ale jeszcze nie mam uprawnień pedagogicznych, gdybym
    wiedziała że jest szansa na taka pracę to bym dopiero je zrobiła. Nigdy nie
    widziałam ogłoszenia że ktoś poszukuje wykładowcy takiego przedmiotu a
    przecież ktos ich musi uczyć. Na turystyce wiem na pewno że mają taki
    przedmiot, podobnie wszystkie o profilu artystycznym/plastycznym.
    Może ktos coś wie??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maja Re: Wykładowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 13:23
        ?
        • Gość: r Re: Wykładowca IP: 80.51.233.* 18.01.07, 13:54
          Dziewcze drogie. Nie latwiej Ci sprawdzic liste uczelni w Twoich okolicach i
          popytac sie u zrodla czy kogos nie potrzebuja? Internauci maja zgadnac skad
          jestes i sami to za Ciebie zrobic?
          • Gość: Maja Re: Wykładowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 00:20
            Drogi chłopcze, miałam nadzieję ze odezwie się ktoś, kto pracuje w szkole
            policealnej i cos przyblizy - jak znalazł, jak szukac, jakie sa wymagania itp.
            Ale już nie ważne..
            • Gość: nan Re: Wykładowca IP: *.chello.pl 19.01.07, 00:29
              jako osoba szukająca w pracy jako wykladowca, moge powiedziec google dobre na
              wszystko.serio. Jestem swiezo po studiach i uwazam, ze szukanie nie jest
              trudne. przynajmniej dla mnie nigdy nie sprawialo problemu dociekanie do
              informacji.moze dziwna jestem,alebo nadzwyczajne umiejetnosci.
              • Gość: edek Re: Wykładowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 05:05
                Jeśli nie potrafisz poszukać tak prostych informacji to nie nadajesz się do
                żadnej pracy. Chętni do pracy w szkole zawsze bywają sami na rozmowach. Masz dwa
                lata na zrobienie pedagogiki a potem możesz myśleć o wykładach, narazie możesz
                wykładać towar w biedronce.
                • Gość: Maja :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:37
                  Oh wielkie dzięki Edku za takie dużo wnoszące uwagi :)) Również dużo szczęścia
                  życzę. Ja mam 10 letnie doświadczenie w pracy i ty mi do pięt nie dorastasz. W
                  Biedronce nawet zakupów nie robię. Na razie tylko poszukuję informacji, gdy będe
                  chciała znaleźć taką pracę to znajdę. Na razie mam inne rzeczy na głowie. Po
                  prostu się rozglądam.
                  Ale co ja się tłumacze idiocie...
                  • Gość: beata Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:20
                    A ja robie zakupy w biedronce. Wczoraj np kupilam fajne majtki (3 pary za 5 zl)
                    do spania jak znalazl.

I mam wyksztalcenie pedagogiczne, dziwne...
                  • Gość: pedagozka Re: do maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:59
                    Do pracy z ludzmi to ty sie stanowczo nie nadajesz.
                    Beda sie meczyc tylko z tobą.
                    Wybuchasz o byle głupote, w takiej pracy liczy sie cierpliwośc której
                    z pewnością ci brakuje.

szczere ale prawdziwe, przemysl to.
                    • Gość: Maja Re: do maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:21
                      A co ty wiesz czy ja wybuacham czy nie??:)))))))))) Jeśli wyrabiasz sobie zdanie
                      o człowieku na podstawie jego wpisów na forum to w ogóle nie powinnaś tu pisać
                      bo ci to szkodzi :) Z ludźmi pracuję własnie ok 10 lat, bo jestem związana z
                      handlem i ludzi spotykam masę. Nie pozwalam się obrażać - i tyle.
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: fnm Re: do maja IP: *.chello.pl 24.01.07, 01:00
                        z tymze obrażasz innych np. wyzywając kogoś od idiotów. co z tego , ze masz 10
                        lat doswiadczen w handlu i codziennie kontaktujesz sie z klientami. mzoe juz
                        cie zawód "spaczył", bo to jednak stresujące zajęcie- rózni ludzie, rózne
                        reakcje.
      • Gość: !!! Re: Wykładowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:44
        wklep CV + siec swoich znajomych o takim wlasnie profilu do calabora.com
        i jesli to dynamiczne srodowisko co cos sie znajdzie.
        Powodzenia
        • Gość: beata Re: Wykładowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:21
          Cos tu ostatnio kilka razy dziennie ktos reklamuje ten portal calabora. dziwne.
          Bylo o nim cicho i nagle od kilku dni BUM.

A propos...zarejestrowalam sie w tym portalu, do dzis nie dostalam linka
          potrzebnego do cd. Nie ja zreszta jedyna jak widze z wypowiedzi ludzi na forum.
          • Gość: Gosc Re: Wykładowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 00:20
            napisz do nich. ja sie zarejestrowalem 6 miesiecy temu i jestem calkiem
            zadowolony. powodzenia
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka