Gość: Krzysiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 22:34 Słyszeliście o tej firmie? Warto się starać tam o pracę i jaka pensja na stanowisku testera lub programisty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: Rockwell Automation Katowice IP: *.eranet.pl 23.01.07, 16:27 Z takimi pytaniami to zglos sie do kadr, zaklad dopiero w budowie wiec rekrutacje jeszcze w toku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Rockwell Automation Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 22:30 No nie masz racji bo z tego co wiem ludzie już tam są przyjęci :) I z tego co wiem tyczasową siedzibę mają w centrum miasta. To tyle co wiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Rockwell Automation Katowice 23.01.07, 20:32 www.testhr.pl/rockwell/en/ www.pracuj.pl/OfertyPracy/wynikiProste.aspx?pageMethod=employerOffers&EID=18799529 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Rockwell Automation Katowice IP: *.microchip.net.pl 02.02.07, 01:53 Dzwonili do mnie z oferta na stanowisko Brygadzisty Moze ktos tam pracuje? Jakie zrobki Atmosfera itp?? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Rockwell Automation Katowice 02.02.07, 15:54 Gość portalu: kala napisał(a): > Dzwonili do mnie z oferta na stanowisko Brygadzisty > Moze ktos tam pracuje? > Jakie zrobki Atmosfera itp?? o ile mi wiadomo zaklad dopiero jest w trakcie budowy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Rockwell Automation Katowice IP: *.microchip.net.pl 02.02.07, 23:10 Bo zakład jest w budowie wiadomo Ale musza przeszkolic pracownikow itp wiec przyjmuja juz teraz szkolenia beda sie odbywac w innych zakladach lub juz maja swoje centrum szkoleniowe Nikt tam nie pracuje?? hm.. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Rockwell Automation Katowice 02.02.07, 23:21 Gość portalu: kala napisał(a): > Bo zakład jest w budowie wiadomo sama sobie odpowiedzialas... > Ale musza przeszkolic pracownikow itp wiec przyjmuja juz teraz szkolenia beda > sie odbywac w innych zakladach lub juz maja swoje centrum szkoleniowe to sie zdecyduj szkolenie czy praca? > Nikt tam nie pracuje?? hm.. trudno pracowac jak jeszcze nie ma gotowej hali i urzadzen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Re: Rockwell Automation Katowice IP: *.microchip.net.pl 03.02.07, 00:28 Czyli jezeli nie ma zakladu nie mozna pracowac?? SOrki ale szkolenie to nie jest praca?? Wytlumacz mi czym sie rozni szkolenie od pracy ?? Wedlug mnie niczym W kazdym zakladzie na swiecie najpierw jest szkolenie(platne wiec biore to za prace) Wielbłąd pomalowany w paski zawsze bedzie wielbładem a nie zebrą bo tylko tak wyglada... ps.jestem ON Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Rockwell Automation Katowice 03.02.07, 11:18 Gość portalu: kala napisał(a): > Czyli jezeli nie ma zakladu nie mozna pracowac?? a gdzie chcesz pracowac, wirtualnie? > SOrki ale szkolenie to nie jest praca?? dla mnie szkolenie to szkolenie, poza tym nawet jesli to szkolenie-praca ma miejsce to odbywa sie gdzie indziej i wcale nie oznacza, ze osoby z ktorymi sie tam zetkniesz beda z Toba pracowaly w miejscu docelowym. > Wytlumacz mi czym sie rozni szkolenie od pracy ?? Wedlug mnie niczym jak wyzej. > W kazdym zakladzie na swiecie najpierw jest szkolenie(platne wiec biore to za prace) jw > Wielbłąd pomalowany w paski zawsze bedzie wielbładem a nie zebrą bo tylko tak > wyglada... punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś