Gość: abc Paweł-> w ten sposób osiągasz efekt odwrtny do... IP: 217.153.61.* 07.02.07, 11:53 Paweł -> w ten sposób osiągasz efekt odwrtny do zamierzanego. To tak jak z banerami, jak jest ich za dużo, nikt ich nie dostrzega. Asymilacja. Odpowiedz Link Zgłoś
gs-arts.net I tak chcialoby sie wszedzie...chore ambicje by 07.02.07, 12:09 uzdeowiono.. Odpowiedz Link Zgłoś
wnukstalina Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się prac.. 07.02.07, 12:18 [url=forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html? f=23&w=56874821&p5=3899838&p6=DOCUMENT&rep=1&powrot]link[/url] Odpowiedz Link Zgłoś
wnukstalina Re: Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się pr 07.02.07, 12:19 [forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.htmlf=23&w=56874821&p5=3899838&p6 =DOCUMENT&rep=1&powrot]link Odpowiedz Link Zgłoś
wnukstalina Re: Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się pr 07.02.07, 12:20 [url=forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html]link Odpowiedz Link Zgłoś
wnukstalina Re: Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się pr 07.02.07, 12:20 [forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html]link Odpowiedz Link Zgłoś
ledzik371 A ja już mam dosyć pracy w korporacji... 07.02.07, 12:24 i wogóle pracy na etacie. Obecna praca to moja druga amerykańska korporacja (w sumie prawie 12 lat takiej pracy) i nie chcę już darmowych basenów, samochodów, szkoleń za granicą i różnych takich w zamian za TEN stres. Na dłuższą metę nie da się tak żyć. Nie mam czasu ani dla siebie ani dla bliskich a jak już to jestem tak zmęczona, że nie chce mi się nawet gadać tylko spać. Planuję założyć własny biznes i chrzanić to wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Zmien pracodawce na Motorole Krakow. 07.02.07, 14:06 Tam zmienisz zdanie o Korporacjach. Chcesz e-mail do ich dzialu HR zeby zlozyc cv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chesire Re: Zmien pracodawce na Motorole Krakow. IP: 212.160.156.* 07.02.07, 15:45 a ten w kółko o tym samym... jakieś traumatyczne przeżycie, czy celowy czarny pijar? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Jakos dzis mnie to bawi. 07.02.07, 16:09 Jesli chodzi o traumatyczne przezycie to praca w Mot Krk to faktycznie jedne wielka trauma. Ale czy czarny PR to nie koniecznie. Poprostu beke tocze z mot krk. Zreszta polecam sie zaturnic na jakis czas, ciekawe przeczycie (co prawda traumatyczne), ale wesole. Umiesz obsugiwac radio z jednym klawiszem? - pewnie tak! wiec na bank cie przyjma. Ale kariery nie zrobisz bo nie jestes glupi, tam kto glupszy tym wyzej go promuja. pozdr, Odpowiedz Link Zgłoś
ledzik371 Re: Jakos dzis mnie to bawi. 07.02.07, 17:03 Ja już pracowałam też w "niekorporacjach" bo naiwnie myślałam sobie że może mniejszy stres i jakoś łatwiej ale szybko okazało się, że mam tak wyprany mózg, że nie umiem już pracować w innej firmie niż korporacja. I teraz mam problem bo nie umiem nic innego a mam dosyć, więc może zostanę kosmetyczką:-))))) Dobrze by mi zrobił dłuuuuuugi urlop ale na to nie ma szans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się prac.. IP: 193.108.206.* 07.02.07, 12:27 To taki PRL z czasów Gierka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się prac.. IP: 194.146.120.* 07.02.07, 12:44 31% kobiet to mało?... to baaaardzo dużo... eh, pies w pracy, twórczo i bez stresu, żyć nie umierać... Odpowiedz Link Zgłoś
total_immersion Re: Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się pr 07.02.07, 13:14 A ja do pracy to biore sobie kanapki. Sam je robie , rano. Jedna z zoltym serem i salami , druga z zoltym serem i z szynka . Do tego pomidorek i butelka wody . A na basen mam niedaleko , 10 minut drogi . Godzina plywania - 10 zl . To jest basen ekonomika , fajowe studentki tam plywaja zabka . Gdzie tam googlowkom do naszych babek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: publicysta a co te nasze babki? IP: *.telprojekt.pl 22.02.07, 18:39 wszystkie babki na sedesie wygladaja tak samo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMFAO Kiepawe produkty google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 12:46 Proponuje Wam mały test: zainstalujcie sobie na stronie system google analytics i równocześnie obok niego jakiś inny system statystyk (także oparty o cookie) a potem porównajcie wyniki po miesiącu pracy tych systemów. Co się okaże ? Że google-analytics gubi dane - nie zlicza kilku procent odwiedzin... żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
chaves nie znasz sie - to po co sie odzywasz ? 07.02.07, 12:50 widac ze znasz sie na rzeczy czlowieczku, po prostu google nie zlicza wizyt robotow i innego rodzaju automatow ktore codziennie zzeraja Ci transfer na Twoim serwerku, pomysl troche, poczytaj zanim cos napiszesz, lub nic nie pisz i wierz statom z stat.pl hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMFAO xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 12:58 No cóż.... wydaje mi się, że jesteś jednym z ludzi którzy przeszli pranie mózgu pod tytułem "God Bless America" i chodźby amerykanie zapakowali gó*ienko w sreberko i powiedzieli Ci że to najlepsza czekolada to byś ze smakiem zjadł... Nie chodzi o wizyty robotów, tylko normalne wizyty "ludzi" - ciekawe, że w jednym systemie jest zaliczona wizyty człowieka który zrobił zakup w sklepie (i fizycznie była później wysłana paczka do niego) a wg. google-analytics takiej wizyty nie ma - do porównania możesz sobie zainstalować jakiś system amerykański a nie stat.pl No, napisz teraz coś fajnego, najlepiej czołobitnego w stosunku do google :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMFAO To fajnie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:47 Kolega jest w stanie upojenia pracoholicznego ? ;=) Nie no gratuluje, grunt to mieć pracę z której jest się zadowolonym, mimo wszystko: "Take It Easy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszon Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się prac.. IP: *.chello.pl 07.02.07, 13:16 Hm... czy to nie aby jakaś reklama pracy w google?? Te wszystkie filmiki i zachwyty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się prac.. IP: *.nat.student.pw.edu.pl 07.02.07, 13:24 chce tam pracowac :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaorac was wspolczuje wam polactwo IP: *.hsd1.or.comcast.net 07.02.07, 13:39 odkrywacie ameryke polactwo, to bardzo dobrze, porownanie z krajem troli w ktorym kazdy obywatel jest niewydolny umyslowo jest czysta tragedia, jak to mozliwe ze 40 milionow kmiotow nadaje sie tylko na przemial, za to kedys mieliscie krolow i chlopow panszczyznianych, rzucaliscie tez butelki na czolgi, a ci amerykanie? uczciwa firma, dobrze placi, i to ma byc kapitalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd mowi sie poluchy a nie polactwo. 07.02.07, 13:56 poluchy jest bardziej obrazliwe. Osiagasz lepszy efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: insider Praca nieizynierow w Moto KRK -niewolnictwo-zakupy IP: 57.66.197.* 13.02.07, 00:17 Hej witam, Mam kilku znajomych w Motoroli KRK i jestem zdziwony ,ze firma placi im tylko 3000 brutto po parokroktym przedluzaniu umowy tymczasowej (niemile zagranie , posrednictwa Addecoo lub Manpower) Jak to jest ze programista zarabia 2x krocie a zakupowec tylko 3tys i to brutto ,plus a owszem zapomnialem szkolenie jezkowe,wow! no i doswdzczenie w systemie co go tylko Motorola uzywa. Czy moze ktos z was wie ile zarabbiaja tam w finansach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zytka DAJCIE ICH NAM! IP: *.kghm.pl 07.02.07, 13:52 my już im tu sfiskalizujemy te wszystkie batoniki, saltki, pingpongi i inne gratisy. Toz to nieodpłatne swiadczenia stanowiace dochód ze stosunku pracy wg ust. o podatku dochodowym. Jak im to wszystko podlicze to tym wyksztalciucho- inzynerkom pensji na sam PIT nie starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Dokladnie w usa maja slaby Urzad Skarbowy. 07.02.07, 14:01 Nasi specjalisci to urzednicy najwyzszej swiatowej klasy. Gdyby sie urodzili w USA by zrobili kariere na sklale chyba Galaktyczna. Trzeba do buszowi powiedziec bo nie kuma jak wiele traci. A potencjal poslich urzednikow skarbowych jest marnowany w PRL'u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habern __--__--__--__ IP: *.net-partner.pl 07.02.07, 13:53 odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:galeria:zobacz:9403/ No w sumie zarabiają tyle kasy, że stac ich na takie traktowanie pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tępak Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się prac.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:59 Mam w dupie Google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek fuj! IP: 69.71.177.* 08.02.07, 08:34 W takim razie ja przerzucam sie z gugla na "ask dziws". Odpowiedz Link Zgłoś
borowik1 Re: Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się pr 07.02.07, 14:28 e tam, w Polsce to w co drugiej firmie prywatnej takie warunki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pilot Pirx Informatyków jak psów, albo nawet mrówków IP: *.icm.edu.pl 07.02.07, 14:35 Szok numer 1: Spójrzcie na wyniki tej sondy, wychodzi na to, że co drugi typek na ulicy to informatyk! Szok numer 2: Kobiety stanowią jedynie 31 proc. zatrudnionych - aż 31?! Co tak dużo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: German Ja wolę pracę w Gazpromie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:36 W Google słabiej płacą, a jakby tak móc pracować w Gazpromie to i znajomości i wycieczki zagraniczne, delegacje, a nie siedzenie przed komputerem i co jakiś czas obijanie się w basenie itp. Jak się niexle zarobi, to można mieć to wszystko zu Hause. Gazeta Wyborcza nieźle pie.. od jakiegoś czasu. Zbliżamy się do poziomu "Faktu". Odpowiedz Link Zgłoś
rtd5rtd Fakt jest zajebisty. od nich sie odczep. 07.02.07, 15:38 Super expres to syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Przyjdzie kryzys i wyrówna (każda bańka pęknie) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Przeciez google jest dochodowe. IP: 212.36.49.* 07.02.07, 15:45 Ta fimra nie zyje z emisji swoich akcji na gieldzie. Wiec nie rozumie dla czego banka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyu Re: IP: 195.20.110.* 22.02.07, 13:43 a ja bylam u nich w Dublinskiej centrali na rozmowie ale nie rpzeszlam. wygladalo sympatycznie, w toalecie darmowe automaty z przedmiotami potrzebnymi kobietom, darmowe napoje i slodycze. ludzie usmiechnieci i wyluzowani. szkoda tylko ze nie przeszlam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2222 nie tylko w googlach IP: 81.19.200.* 22.02.07, 12:21 pracuej w sporej medialnej firmie w Niemczech i mamy podobnie. Luz, czas na wlasne projekty..storj dowolny..no moze w pizamie to by byla przesada, ale ogolnie wszycy chodza jak chca.. jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się prac.. IP: *.stat.gov.pl 26.02.07, 08:26 Ech, prześlę ten tekst swojej dyrekcji i kierownikowi. Niech wiedzą, jak należy traktować informatyków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody biznesmen Jakie "za darmo"!? Nie ma nic za darmo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 13:15 Podniecacie się, ze pracownicy tej korporacji mają szereg udogodnień i bonusów "za darmo". To naiwność tak sądzić, ponieważ amerykańska korporacja to nie jest "socjalistyczny raj", tylko potężna maszyna do zarabiania miliardów dolarów. Pracownicy są trybikami w tej maszynie i trzeba te trybiki dobrze oliwić, żeby wydajnie i bezawaryjnie pracowały pod olbrzymim obciążeniem. Tylko tyle! Nikt w zarządzie google (ani żadnej innej korporacji) nie jest świętym Mikołajem i nie robi nic, co mu się nie opłaca. A ci pracownicy i tak zarobiliby więcej, gdyby prowadzili własny biznes. Niestety, nie każdy sie do tego nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Jakie "za darmo"!? Nie ma nic za darmo! 15.06.07, 17:50 otworza oddział w polsce i bedą płącic 1200 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wychowawca Re: Najlepszy pracodawca świata, czyli jak się pr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 11:30 OHP - to jest pracodawca ! Wiele nie zarabiam, ale za to se poużywam z młodymi wychowankami :) Odpowiedz Link Zgłoś