Gość: Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 20:02 w ogloszeniu jest duzo na temat aktywnej sprzedazy i realizacji planu, czy jest to typowa praca akwizytora czy warto sie pokusić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ann Re: Doradca klienta w ING Bank :) IP: 85.219.224.* 20.02.07, 20:59 Może nie, bo i jest stałe wynagrodzenia - a może to mydlenie oczu? Nie znam się, bo dopiero zaczynam poszukiwania pracy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Doradca klienta w ING Bank :) IP: *.devs.futuro.pl 21.02.07, 09:45 niestety to czysta akwizycja, łażenie po domach, szukanie klientów dosłownie wszędzie. umowa prowizyjna-działalność gospodarcza, "stała" pensja to 1200 zł przez 3 miesiące, nie wystarczy nawet na pokrycie kosztów działalności, telefon czy samochód trzeba mieć własny...słowem beznadziejność, wykorzystywanie, dają tylko szkolenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Doradca klienta w ING Bank :) IP: 85.219.224.* 21.02.07, 13:52 Czy SPECJALISTA DO SPRAW SPRZEDAŻY UBEZPIECZEŃ w tej instytucji to również akwizycja, tylko ze inna nazwa? Czy po tych trzech miesiącach byłabym wobec nich do czegoś zobowiązana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Doradca klienta w ING Bank :) IP: *.chello.pl 21.02.07, 14:54 specjalistą to możesz zostać po najwcześniej 6 miesiącach a jak trafisz w zlym momencie to nawet po 8 miesiącach. Zapomnij o tej pracy ja tam pracowałam i nikomu jej nie polecam na pieniądze z podpisanej umowy muszę czekać 2 lata i tak w to nie wierzę że coś dostanę, bo z OFE nie dostałam nic a nie pracuję już pół roku a pieniądze z ofe powinny spłynąć po około 3 miesiącach. Mówią o uczciwości a zostałam tam oszukana nawet miałam tę sprawę oddać do sądu ale sobie odpuściłam. Wszystko to wielki przekręt tam zarabia tylko firma i dyrektor, a ty nie masz szans na jakiekolwiek sensowne pieniądze. Jak masz za duże ambicje i za dużo spotkań zorganizowanych to źle, szukają ludzi którzy ściągną swoich znajomych wcisną im polisę i później szukają kogoś innego na to miejsce. Nie chcę z tą firmą mieć nic wspólnego, ale każdy musi się o tym przekonać na własnej skórze oni wam bardzo pięknie sprzedadzą tę pracę a co później to twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: Doradca klienta w ING Bank :) IP: 85.219.224.* 21.02.07, 15:58 Dziękuję za ostrzeżenia. Dopiero to pierwsze odezwy na moje aplikacje i dopiero wszystko poznaję, a poza tym nazwa bank nie kojarzy mi się z akwizycją :-( ale mydlenie oczu ludziom nie zna dziś granic. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś