jolka_jolka 02.04.04, 20:51 Chcialam zapytac, po co znow Yes przyjezdza do Polski. Juz lepsza jest Budka Suflera bo tam przynajmniej nikt nie pieje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Eee, lepiej niech koncertuje Yes niż Budka 02.04.04, 21:31 Wokalista Budki Suflera zajmie na scenie tyle miejsca, co cały zespół Yes. Chodzi o względy ekonomiczne po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
ajki.joe Re: budka suflera lepsza od yes 02.04.04, 21:39 jolka_jolka napisała: > Chcialam zapytac, po co znow Yes przyjezdza do Polski. Juz lepsza jest Budka > Suflera bo tam przynajmniej nikt nie pieje. Yes przyjezdza, bo to zajebisty zespol jest. Moze nie moja pierwsza liga, ale jest calkiem git. A Budka to sie nadaje, ale na czopa , graja o kilka (-nascie lat za dlugo), a Krzys C. wyje jak obdzierany ze skory. Lipko robi tlo jak w keyboardach z supermarketu, tyle tylko, ze tam jest zaprogramowane w pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: budka suflera lepsza od Yes 02.04.04, 22:25 jolka_jolka napisała: > Chcialam zapytac, po co znow Yes przyjezdza do Polski. Juz lepsza jest Budka > Suflera bo tam przynajmniej nikt nie pieje. zakładam że to nie jest żart Yes przyjeżdża do Polski ponieważ : -ciągle dobrze , baaardzo dobrze grają , wiem bo byłem już na ich koncercie i jest to coś co nie zdarza się zbyt często -dużo ludzi chce iść na ten koncert (wśród nich ja) -jeśli przyjeżzają do polski już chyba 4 raz to znaczy że jest zapotrzebowanie na taką muzykę i właśnie po to Yes przyjeżdża do Polski ps. nie byłem na koncercie Budki Suflera ale jakoś mi się nie wydaje żeby było to chociaż porównywalne z Yes jeśli nie lubisz Yes to twoja sprawa , nie idź i już , i nie zadawj głupich pytań tego typu... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
irena_santor Re: budka suflera lepsza od yes 02.04.04, 22:31 Chciałam powiedzieć, że Budka jest cudownym rockandrollowym zespołem, a ten zdolny chłopiec, Romek Lipko, napisał dla mnie kilka piosenek dwa lata temu, i dzięki niemu zostałam piosenkarką rockową. Więc prosze nie pisać o Budce źle. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_koterbska Re: budka suflera lepsza od yes 02.04.04, 22:34 Irenko, jak zwykle niepotrzebnie się chwalisz. Przecież i tak nikt nie kupił tej twojej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
ajki.joe Re: budka suflera lepsza od yes 02.04.04, 22:35 maria_koterbska napisała: > Irenko, jak zwykle niepotrzebnie się chwalisz. Przecież i tak nikt nie kupił > tej twojej płyty. O kuwa, co to atak klonow? Odpowiedz Link Zgłoś
ajki.joe Re: budka suflera lepsza od yes 02.04.04, 22:35 irena_santor napisała: > Chciałam powiedzieć, że Budka jest cudownym rockandrollowym zespołem, a ten > zdolny chłopiec, Romek Lipko, napisał dla mnie kilka piosenek dwa lata temu, i > dzięki niemu zostałam piosenkarką rockową. Więc prosze nie pisać o Budce źle. Hłe hłe hłe hłe. Niezle. Widze, ze to forum obfituje w znane osobistosci. Wypasprze. Jolka_Jolka, ale przyznaj sie to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
irena_santor Re: budka suflera lepsza od yes 02.04.04, 22:36 Oczywiście, że jestem osobistością. A Ty, Marysiu, jak zwykle musisz mi przygadać. Zazdrość przez Ciebie przemawia, bo to nie Tobie Romek Lipko napisał piosenki, tylko mi. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_koterbska Re: budka suflera lepsza od yes 02.04.04, 22:37 Ale ja bym je lepiej zaśpiewała. Zachciało ci się rokędrola na stare lata. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_paschalska Re: budka suflera lepsza od yes 02.04.04, 22:39 Hahahaha!!! Rock and roll! Nie znacie się, ja jestem prawdziwą metalówą, co wy sobie myślicie! Jesteście niewiarygodne - nawet do CKM was nie chcieli! Odpowiedz Link Zgłoś
danuta_rinn Re: budka suflera lepsza od yes 02.04.04, 22:40 Dziecko, nie obrażaj moich koleżanek. A poza tym to akurat tobie złożono ofertę z CKM, bo tylko u ciebie nie urywał się telefon. Gdybyś ty wiedziała, kto do mnie dzwonił... Odpowiedz Link Zgłoś
irena_santor Re: ? 02.04.04, 22:44 A czy dziewczynki w towim wieku nie powinny już spać o tej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
kaja_paschalska Re: ? 02.04.04, 22:45 O tej porze to ja wstaję, a tak poza tym to pani pewnie nie wie, ale ja jestem satanistką, no i o północy idę na czarną mszę, a potem z kolegami gramy black metal. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_koterbska Re: ? 02.04.04, 22:47 A tak, ja pamiętam taki metalowy kawałek tej dziewczynki, o przyjacielu coś. Prawie tak odważne aranżacyjnie, jak moje "Augustowskie noce". Fantastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: ? IP: *.vline.pl / *.vline.pl 03.04.04, 14:02 Myślę że te wypowiedzi niewiele wnoszą do dyskusji na forum. A to że również specjalnie zabawne nie są, tylko mnie utwierdza w przekonaniu że ich obecność na forum jest zbędna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: ? IP: *.chello.pl 03.04.04, 15:43 a dla mnie sa zabawne ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: ? IP: *.vline.pl / *.vline.pl 03.04.04, 15:46 Może mam drętwe poczucie humoru, ale jak widzę te na siłę zabawne "dialogi" (które jak podejrzewam są monologami tej samej osoby), to mam ochotę uciekać z forum ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: ? IP: *.chello.pl 03.04.04, 15:59 ojej... o poczuciu humoru to ja juz raczej sie wypowiadac nie bede, bo zrobilam juz to w jednym watku i wyszlo z tego jedno wielkie boom... a jak ktos ma ochote prowadzic monologi (dla mnie zabawne) to niech to robi... co mi do tego... kazdy ma inne potrzeby... ja wprawdzie wole mowienie do siebie niz wcielanie sie w role Paschalskiej, Santor czy koterbskiej... choc z drugiej strony, gdybym w pewnym watku napisala cos jako paddy lub john kelly, pewnie uniknelabym tlumaczenia dlaczego jestem jaka jestem i dlaczego gardze KFami... vulture mogl przeciez napisac, ze porownanie Yes i Budki jest nie ma miejscu i powiedziec autorce watku, co mysli o takim porownaniu... wowczas autorka watku moglaby sie poczuc urazona, on musialby tlumaczyc sie dlaczego mysli tak jak mysli itp., itd.... z perspektywy widze, ze wybral wygodne, ale skuteczne rozwiazanie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: ? 03.04.04, 22:19 Dobrze. Następnym razem nazyzywam kogoś od k... i ch..., będzie z poczuciem humoru i merytorycznie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture "nawyzywam" miało być 03.04.04, 22:21 Coś dla Asa: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=7270191&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: ? 07.04.04, 10:39 Gość portalu: nadzieja napisał(a): > vulture mogl przeciez napisac, ze porownanie Yes i Budki jest nie ma miejscu i > powiedziec autorce watku, co mysli o takim porownaniu... wowczas autorka watku > moglaby sie poczuc urazona, on musialby tlumaczyc sie dlaczego mysli tak jak > mysli itp., itd.... z perspektywy widze, ze wybral wygodne, ale skuteczne > rozwiazanie... to jeden z lepszych tekstów jaki ostatnio przeczytałem. Jestem niepocieszony, że sam na to nie wpadłem. Smuci też brak należytej reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
nesihonsu Re: budka suflera lepsza od yes 05.04.04, 11:35 Kiedyś Jon Anderson był dla mnie tym czym Grant Nicholas teraz czyli Ulubionym nr 1 ale na koncert Yes raczej bym nie poszła. Nie chciałabym psuć miłych wspomnień konfrontacją ze stanem aktualnym. Nadal szanuję muzyków za to co zrobili ale ich czas niestety przeminął, przynajmniej dla mnie jako słuchacza. Odpowiedz Link Zgłoś
peternurek1 Re: budka suflera lepsza od yes 06.04.04, 17:02 idź na koncert , zmienisz zdanie a jak nie to biore wszystko na siebie Odpowiedz Link Zgłoś
nesihonsu Re: budka suflera lepsza od yes 07.04.04, 08:10 Jakby mieli wystąpić we Wrocławiu to może bym jeszcze poszła ale jechać specjalnie na nich nie mam niestety ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: budka suflera lepsza od yes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 10:01 Bardzo dobrze.Bedzie wiecej miejsca dla tych ,co chca. Odpowiedz Link Zgłoś
nesihonsu Re: budka suflera lepsza od yes 07.04.04, 10:25 Gość portalu: Lukas napisał(a): > Bardzo dobrze.Bedzie wiecej miejsca dla tych ,co chca. No właśnie i wtedy wszyscy będą zadowoleni. A skadinąd cieszę się, że moi ex - ulubieni nadal mają tak oddanych fanów Odpowiedz Link Zgłoś