Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca nad morzem

13.03.07, 16:16

Obserwuj wątek
      • xyz20002 Re: praca nad morzem 13.03.07, 16:20

--co myślicie o pracy w sezonie nad morzem?warto????????
        dostałam propozycję 1400 brutto 8 godz pracy i można sobie jeszcze dorobić.to
        daleko od domu ale kusiiii.a mąż 1400 jako kierowca także bylibyśmy
        razem...napiscie czy warto...ktoś był w takich pracach
        sezonowych????????????serdeczne pozdrrrrrr

aniołeczek
        • krystyna401 Re: praca nad morzem 13.03.07, 17:53
          to zalezy--a mieszkanie?darmowe?a jedzenie? darmowe?a do domu jak daleko?ale jak
          bedzie cie razem to duzy plus.
        • Gość: alex Re: praca nad morzem IP: *.chello.pl 14.03.07, 23:28
          Mieszkam w Sopocie i te 1400 to tu nie wiele. Zycie jest drogie.Jezeli bedziesz
          miała zakwaterowanie darmowe i jadła zupki w proszku to moze i warto. Pozdrawiam
      • xyz20002 Re: praca nad morzem 14.03.07, 07:17
        mieszkanie nam dadzą naieodpłatnie,wyżywienie we własnym zakresie,my jesteśmy z
        mazur a praca jest w mielnie nad morzem(360km),jadę z mężem,można sobie dorobić
        po godzin.podobno praca jest i w hotelu i w sklepiku jubilerskim,cukierni a mąż
        jako kierowca też u nich.podobno pracy jest dużo zwłaszcza w sezony
        • krystyna401 Re: praca nad morzem 14.03.07, 08:27
          to jedzcie--zawsze to jakies urozmaicenie w malzenstwie.zycze powodzenia.A moze
          w cukierni by sie znalazla praca dla mnie,jestem cukiernikiem.Chcialam wyjechac
          za granice w maju,ale moze tam tez dobrze beda placic,i zawsze blizej,ja jestem
          z Bydgoszczy.Pozdr.
          • xyz20002 Re: praca nad morzem 14.03.07, 15:32
            podobno płacą 1200 ale niewiem czy na rękę czy bruto.można sobie dorobić drugą
            pensję przy innej pracy u nich.jutro mają dzwonić to o tobie wspomnę i dam ci
            znać.mają swoje sklepy,cukiernię,i hotel.tak to nic o nich niewiem ale to miły
            starszy pan i wydaje się że wiadygodny.pozdrawiam
            • 0tdr0 Re: praca nad morzem 14.03.07, 16:36
              Tylko nie daj sie wrobic w nieodplatne nadgodziny.
              Specyfika pracy w sezonie nad morzem to harowka od switu do poznych godzin
              nocnych. Bardzo czesto bez dodatkowych pieniedzy. Powodzenia.
              • krystyna401 Re: praca nad morzem 14.03.07, 18:49
                OK to wspomnij o mnie temu pracodawcy,a nawet podaj jesli bedzie chcial mojego
                emaila krystyna401@gazeta.pl pozdr.
      • Gość: hm no nie wiem Re: praca nad morzem IP: *.icpnet.pl 15.03.07, 10:35
        moja kolezanka z jakies 3 lata temu poszla pracowac na wakacje do budki z
        szybkim zarciem tez w mielnie,co najlepsze to byla konspiracja-wtedy chetnych
        full a wlascicielem jej kuzyn bliski,owszem pracowala(tak jak wspomnial otdro
        od switu do nocy to jak pozniej wyliczyla sobie ze miala niecale 2 zl
        netto/h),szefowie wykorzystuja niemilosiernie by miec jak najwiekszy utarg-w
        kazdej budce tak jest!!i niec nie pomoze ze facet wyglada na zaufanego jak
        krzyknie na ciebie raz czy dwa juz tak nie bedziesz myslala,w 3 miesiace
        zarobila 2000(zostalo jej tyle bo zarcie straaasznie drogie w takich
        miejscowosciach nadmorskich wez to tez pod uwage)i spotkala ja
        jeszcze "niespodzianka"na koniec-zostaly okradzione z wszystkich rzeczy(klucz
        do drewnianego baraku powaznie!!w ktorym "mieszkali"mial tylko jej kuzyn ale
        jak udowodnisz? policja umozyla sledztwo z braku dowodow!!wiec to co zarobila
        to wydala,kazdy kto tak pracuje szczegolnie w sezonie(bo poza po prostu nie ma
        tej roboty)jest traktowany jak bialy murzyn aha i nie tylko przez przelozonych
        ale rozwydrzonych dzieciakow co maja bogatych rodzicow(takich w lecie na
        wybrzezu jest full)i stac ich na takie"wypady"powodzenia
      • xyz20002 nie na czarno 16.03.07, 09:25
        to ma być praca nie na czarno tylko normalna umowa .nie praca w budkach ale w
        ich sklepach i hoteliku.tak mi odrazu na wstępie powiedzieli.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka