Gość: ann IP: 85.219.224.* 20.03.07, 17:07 Hej, czy ktoś zna tę firmę? Na czym by praca konsultanta tam by polegała? A czy ktoś zdawał testy do tej pracy u nich? Byłabym wdzięczna za każdą opinię na temat tej spółki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: surREvival Re: spin sa IP: 170.65.192.* 25.03.07, 10:07 Ale ktory SPIN S.A. ? Ten od systemow informatycznych czy moze ten z branzy energetycznej - Rozdzielnic i silnikow? pytajac inaczej: www.spin.pl czy www.spin.com.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonnen_x Re: spin sa IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.07, 12:37 Jeśli chodzi o tę z branży IT, to testy obejmują zadania z SQL (tworzenie zapytań i konstruowanie baz danych) oraz bodajże schematy/metody działania programów. Odpowiedz Link Zgłoś
ania19610 Re: spin sa 25.03.07, 17:22 Już byłam na rozmowie. Chodzi o IT. Był test z sql, stwierdzanie faktów na podstawie rozmowy i test jakim jestem współpracownikiem- wszystko ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrosciu Re: spin sa IP: 217.153.145.* 26.03.07, 10:55 Hej! Nie polecam tej firmy z 2 powodow: 1. Jeszcze jako student probowalem sie tam dostac do pracy - przeszedlem wszystkie 4 etapy rekrutacji, po czym zadzwoniono do mnie ze nie zostalem przyjety, gdyz firma szuka kogos na caly etat. Tylko ze ja o moich mozliwosciach czasowych napisalem juz w liscie motywacyjnym, wiec ktos niepotrzebnie przez 3 dni zawracal mi glowe. 2. Moj kolega po studiach dostal sie tam do pracy jako programista, wiec mialem okazje zapytac sie o zarobki - w porownaniu do podobnych firm sa dosc nedzne... Pozdrawiam Chrosciu Odpowiedz Link Zgłoś