Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzie mogę pracować?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:28
    Nie wiem gdzie mogę pracować. Skończyłem studia matematyczne (mgr), potrafię
    programować w Pascalu, Delphi, HTML, PHP, mySQL, ale nie wiem gdzie mógłbym
    pracować. Szukam pracy już od 10 miesięcy i jakoś nie zanosi się na zmiany :-(
    Obserwuj wątek
      • krystyna401 Re: Gdzie mogę pracować? 30.03.07, 21:43
        W Biedronce
        • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 21:54
          To już wolę być na utrzymaniu rodziców :-/
      • agentmb Re: Gdzie mogę pracować? 30.03.07, 22:03

A podobno brakuje informatyków. Z Twoich słów wnioskuję, że mógłbyś projektować
        strony www.
        • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:10
          No mógłbym, ale gdzie?
      • Gość: handlowiec Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.net.autocom.pl 30.03.07, 22:29
        możesz być handlowcem;)
        • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:30
          To mnie nie interesuje.
          • Gość: handlowiec Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.net.autocom.pl 30.03.07, 22:32
            he he wierzę Ci
            • anula36 Re: Gdzie mogę pracować? 30.03.07, 22:33
              moze cie zainteresuje jak rodzice zakoncza sponsoring. To najlepszy bodziec w szukaniu pracy- brak sponsora.
              • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 22:41
                Jak rodzice zakończą sponsoring to się zabiję - bo już nic innego mi nie pozostanie.
                • anula36 Re: Gdzie mogę pracować? 30.03.07, 22:55
                  a nie masz ty czasem depresji chlopie?
                  • muszek0 Re: Gdzie mogę pracować? 31.03.07, 07:50
                    to nie jest depresja tylko brak znajomości realnego zycia
                • Gość: xx Re: Gdzie mogę pracować? IP: 213.25.195.* 31.03.07, 11:41
                  > Jak rodzice zakończą sponsoring to się zabiję
                  Zrób to już teraz. Im wcześniej, tym lepiej; i przynajmniej będziesz ładnie w trumnie wyglądał; a przy okazji będzie jednego pasożyta mniej.
      • Gość: Inzynierek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 10:01
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 18:33
          Niestety - za daleko.
          • Gość: lord przebrzydly Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.77.classcom.pl 01.04.07, 22:10
            Chcialbym oficjalnie zlozyc ci kondolencje a mianowicie:
            -zero mobilosci
            -zero elastycznosci
            -postawa roszczeniowa
            -postepujaca rezygnacja
            -brak samodzielnosci
            Nigdy bym cie nie zatrudnil,co zreszta potwierdzaja fakty-inni pracodawcy mysla
            tak samo.Popracuj nad powyzszymi cechami a moze ci sie uda.Podkreslam "moze".
      • dziewice Re: Gdzie mogę pracować? 31.03.07, 10:24
        troche malo i z takim podejsciem to moze byc jeszcze trudniej :) musisz sam
        uwierzyc, ze jestes the best, no a pozniej juz tylko przekonac do tego pracodawce :)

www.jobpilot.pl
        www.monster.com
        grupy dyskusyjne pl.praca.oferowana
        gazeta wyborcza

obecnie prace jako informatyk mozna dostac w 3-14 dni max.
        • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 18:34
          Szukałem na jobpilot, ale praca jest tylko w większych miasta, a ja z takiego
          nie pochodzę, a przeprowadzać się nie mam zamiaru.
          • Gość: Rozbryzg Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.ip.netia.com.pl 31.03.07, 19:02
            No, chlopie. Z takim podejsciem to daleko nie dolecisz. Obudz sie!
          • Gość: xx Re: Gdzie mogę pracować? IP: 213.25.195.* 31.03.07, 19:34
            > Szukałem na jobpilot, ale praca jest tylko w większych miasta, a ja z takiego
            > nie pochodzę, a przeprowadzać się nie mam zamiaru.
            Ponawiam to, co napisałem wyżej. Dopóki jesteś młody to będziesz bardzo ładnie w trumnie wyglądał, a jakie wzięcie wśród dziewczyn!!
            Przemyśl to już teraz!!!!
            • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 19:53
              Mogę cię zapewnić, że cały czas o tym myślę.
              • Gość: xx [...] IP: 213.25.195.* 31.03.07, 20:17
                • Gość: . [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 20:23
                  • Gość: xx Re: Gdzie mogę pracować? IP: 213.25.195.* 31.03.07, 20:29
                    Czyżby moja "porada" odniosła zamierzony efekt??? :))))))))))
                • Gość: . [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 20:23
      • jurek383600 [...] 31.03.07, 13:01
      • Gość: Amelia Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:57
        spokojnie, dasz rade! to po pierwsze. Masz umiejetności które da sie sprzedać.
        jeżeli nie chcesz lub nie mozesz sie wyprowadzać to daj ogłoszenie ze robisz
        strony i twórz je na miejcu u siebie w domu a oprócz tego wysyłaj CV w pobliskie
        firmy tzn tam gdzie mógłbyś dojeżdzać.
        Chłopie! nie jest żle jesteś zdolny tylko troche pewnie cie podłamało ten brak
        pracy ale to naturalne.
        Ważne jest żeby sie nie poddawać.
        Jestem pewna że dasz rade a wiesz dlaczego bo szukasz szukasz chocby na tym
        forum...pozdrawiam i trzymam kciuki.
        Mi tez nie jest łatwo tez mam dziwna sytuacje pracową ale nie dam się złamać oj
        nie!
        • wagabunda69 [...] 01.04.07, 21:39
          • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:21
            Tylko, że online nie zawsze znaczy dosłownie online (a właściwie to chyba
            nigdy). Zawsze jest tak, że trzeba co jakiś czas pojawić się w siedzibie firmy
            choćby po to żeby podpisać umowę.
        • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:18
          Dojeżdżać nigdzie nie mogę (nie mam prawa jazdy i nie mam zamiaru robić) więc
          interesuje mnie praca jedynie w moim mieście. Wolałbym pracować w jakiejś
          firmie, bo z własnej działalności nie tak łatwo się utrzymać, a poza tym nie tak
          łatwo zrobić ładnie wyglądającą stronę samemu.
          • Gość: Rada Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.aster.pl 11.04.07, 20:39
            Może załóż lokalną gazetę?
      • Gość: Smakosz Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 20:30
        To podpucha, nie odpowiadajcie bo ktos sie niezle bawi.
        W rzeczywistosci nie ma takich borakow.
      • Gość: ann Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.zory.msk.pl 01.04.07, 22:20
        zobacz co tam slychac w MOTOROLI(kraków)
        • anula36 Re: Gdzie mogę pracować? 01.04.07, 22:22
          buraki sie pisze przez "u":P
        • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:23
          Kontaktowałem się z nimi i mówili, że ktoś taki jak ja zdecydowanie by im się
          przydał, tylko że musiałbym się przeprowadzić. To oczywiście jest niemożliwe.
          • anula36 Re: Gdzie mogę pracować? 01.04.07, 22:28
            ja bym nawet na tym forum nie pisala gdzie wszyscy obserwuja twoje posty i wysylaja negatywne fluidy.
            • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 22:30
              To co mam robić?
              • anula36 Re: Gdzie mogę pracować? 01.04.07, 22:33
                nic!!! to jedyne dobre dla ciebie zajecie. Nie wymaga wysilku, wychodzenia z domu, ani nawet klepania w klawiature.
              • Gość: r_g Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:53
                Poszukaj pracy w okolicznych gminach <a
                href="http://www.praca.kalesin.mage.pl">praca w gminach</a>
      • Gość: ido3 Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.jelonki.robbo.pl 02.04.07, 18:30
        jak nie umiesz robić czegokolwiek to se rób cokolwiek p.s. wspułczucia dla
        twojego pracodawcy
        • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 06:56
          Mojemu pracodawcy nie musisz współczuć. Chodzę do psychologa i psycholog
          powiedział mi, że większość pracodawców chciałaby mieć takiego pracownika. Moje
          zalety to m. in. to, że jestem punktualny, ambitny, wytrwały w dążeniu do celu
          (i wcale nie mam zamiaru tu się przechwalać). Mam tylko może zbyt duże wymagania
          co do pracy:
          - praca najpóźńiej do 18-tej
          - brak obowiązku chodzenia w garniturze
          - praca w moim mieście
          - żeby była związana z moim wykształceniem
          • Gość: irisz Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.tkdami.net 29.04.07, 12:00
            ... czyli pozostaje ci wyjazd na budowę do Irlandii, ale sorry zapomniałem że
            ty nie możesz oddalać się od domu.
      • Gość: 22 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 02:11
        jako informatyk?

:/
      • absolwencina Re: Gdzie mogę pracować? 03.04.07, 07:29
        serio ?

a ja słyszałem, że każdy informatyk z palcem w nosie, tzn bez najmniejszego
        trudu, znajdzie pracę;

przepraszam za nienajwyższy poziom mojego posta;
      • Gość: dcio Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.cebit.com.pl 04.04.07, 22:29
        skoncz kurs kladzenie glazury czy spawania , jak cie jeszcze na to stac i
        poszukuj pracy w Norwegii lub Finlandii
        • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 22:31
          Skoro nie wyjadę za pracą do większego miasta w Polsce, to tym bardziej nie
          wyjadę za granicę!
          • Gość: xx Re: Gdzie mogę pracować? IP: 213.25.195.* 04.04.07, 22:38
            Pozostaje ci tylko zaprosić zagranicę do siebie na wieś.
      • Gość: nina Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 13:42
        Z taką wiedzą informatyczną spróbuj wejść na ofcjalną stronę IBM Polska
        (wyszukaj w google), jest tam zakładka dotycząca ofert pracy z podziałem na
        rejony kraju i oferty, które Cię mogą zainteresować.
        Powodzenia,
        Nina

ninar@autograf.pl
        • Gość: histe Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.man.poznan.pl 10.04.07, 14:02
          marna prowokacja, a wy dajecie sie nabrać
        • Gość: lila Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.gdynia.mm.pl 10.04.07, 14:08
          Może lepiej nie, bo musiałby na rozmowę kwalifikacyjną pojechac 20 km i to jeszcze w garniaku i nie wróciłby przed 18 więc przegapiłby 1985 odcinek "mody na sukces".
          Najlepszy tekst na tym forum "ale i tak musiałbym się choc raz pojawic w firmie, chocby po to żeby podpisac umowę". Nie wierzę, nie wierzę, że koleś sobie nie robi jajek!!!
          • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 09:30
            Nie robię sobie jaj :-/, a "Mody na sukces" też nie oglądam :-/
        • Gość: 10 mies bez pracy Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 09:33
          Byłem na tej stronie, ale nie mają siedziby blisko mojego miejsca zamieszkania :-(
          • Gość: jasko Re: Gdzie mogę pracować? IP: 195.124.18.* 11.04.07, 13:33
            Nie wiem o co Ci chodzi (pewnie to jakis troll) ale chlopie moze napisz gdzie
            mieszkasz jezeli liczysz na pomoc innych i dlaczego nie mozesz sie wyprowadzic
            z domu (jezeli to nie prowokacja to moze jestes maminsynkiem). Po tylu
            miesiacach szukania nawet Ci psycholog nie pomoze. Ja szukalem pracy podczas
            konczenia terapi odnosnie depresji w krakowie i jakos sobie poradzilem. A to ze
            tu wynajmuje mieszkanie to mi nie przeszkadza. W swoim rodzinny miescie tez bym
            nie mial nic do roboty jezeli chciałbym rozwijac swoje zainteresowania.
            Tak na marginesie, albo jestes zaje... w programowaniu i sobie poradzisz albo
            znajomosc php, html itd oparta na przykladach z ksiazki lub zajeciach i nic
            wiecej - z takimi umiejetnosciami to bedziesz DLUUUgo szukal. (a wiem to bo sam
            tak szukalem pracy jako proframista nie po informatyce i nie znalazlem ale
            teraz nie zaluje)
            • Gość: śA Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.subscribers.sferia.net 11.04.07, 13:40
              śmiechu warte!!!!
              • Gość: ann Re: Gdzie mogę pracować? IP: 85.219.224.* 11.04.07, 15:45
                Mnie też to dziwi. Ja szukam pracy i w moim mieście i w odległości jednej
                godziny jazdy pociągiem od niego, bo bardzo zależy mi na znalezieniu pracy. Co
                prawda szukam pracy w zakresie ekonomii ale programowanie jest dziedziną węższą
                i nie rozumiem dlatego ten "szukający" tak bardzo uparł się na swą miejscowość -
                dziwne.
      • Gość: hr Re: Gdzie mogę pracować? IP: 80.50.84.* 11.04.07, 15:57
        a czemu nie możesz wyjechać do innego miasta??
        • anula36 Re: Gdzie mogę pracować? 11.04.07, 16:04
          bo musialby sam wyprac gatki i skarpetki,a to naszego bohatera przerasta.
          • Gość: ann Re: Gdzie mogę pracować? IP: 85.219.224.* 11.04.07, 17:44
            W końcu się dowie, co ważniejsze w życiu.
            • Gość: lila re: gdzie mogę pracowac IP: *.lodz.mm.pl 11.04.07, 19:05
              A co się dziwicie chłopakowi! Wieś spokojna wieś wesoła, ani spalin ani zanieczyszczeń, kwiatki kwitną, ptaszki śpiewają i te owieczki takie wdzięczne eeeh! A w dużym mieście wiadomo: syf, malaria i faszyzm!
              Oczywiście, że robisz sobie jajka!
              • Gość: 10 mies bez pracy Re: re: gdzie mogę pracowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 08:33
                Nie mieszkam na wsi tylko w 20-tys. mieście! Nie wyprowadzę się dlatego, że
                tylko w swoim mieście mogę się czuć bezpiecznie, bo wszyscy mnie tu znają.
                Studiowałem w większym mieście przez 5 lat, więc wiem jak tam jest. Początkowo
                myślałem, żeby tam zostać i pracować, ale nie wytrzymałem psychicznie. Ciągle
                zdarzało się, że ktoś mi groził śmiercią lub chciał mnie pobić przez to jak się
                ubieram. Nie byłem w stanie żyć w ciągłym poczuciu zagrożenia. Sam nie wiem jak
                wytrzymałem przez te 5 lat, ale jak tylko otrzymałem tytuł mgr stwierdziłem, że
                nigdy więcej nie wyjadę do żadnego dużego miasta :-/
                • anula36 Re: re: gdzie mogę pracowac 12.04.07, 09:52
                  skoro wszyscy cie znaja zostan prezydentem! na razie swojego miasta oczywiscie.
                  W duzym miescie wystarczy nie wkladac koszulki z napisem "pieprze miastowych", to prosta droga do unikniecia grozb.
                  • Gość: 10 mies bez pracy Re: re: gdzie mogę pracowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 18:21
                    Bardzo śmieszne :-/
                    • Gość: ann Re: re: gdzie mogę pracowac IP: 85.219.224.* 12.04.07, 19:16
                      Czyżby jeden na milion?
                      Nie rozumiem Cię, ale powiem Ci jedno, że generalizować nie warto. Tam się nie
                      udało ale czy faktycznie dużo ludzi poznałeś?
                      Należysz do jakiejś subkultury, skoro swym ubiorem wszystkim się narażałeś?!?
                      • Gość: babajędza Re: re: gdzie mogę pracowac IP: *.lodz.mm.pl 12.04.07, 20:01
                        hmmm bardzo podejrzane z doświadczenia wiem, ze subkultury są tępione na prowincji a w dużym mieście nikt na to nie zwraca uwagi.
                        • Gość: ann Re: re: gdzie mogę pracowac IP: 85.219.224.* 12.04.07, 20:51
                          No właśnie. A krytyka za ubiór?- to np.bo nie niemarkowy?!? W moim odczuciu to
                          już dawno minęło. Może było kiedyś -zwłaszcza w dzieciństwie :-P - zwracano na
                          to uwagę ale obecnie każdy ma prawo ubierać się jak chce.
                    • anula36 Re: re: gdzie mogę pracowac 12.04.07, 19:59
                      ten watek jest w calosci bardzo smieszny i wart dozywotniego przebywania na portalu gazety, jak ten legendarny o tamponie z Gdanska.
                      • Gość: babajędza Re: re: gdzie mogę pracowac IP: *.lodz.mm.pl 13.04.07, 21:07
                        ooooooooooo opowiedz o tamponie, bo brzmi to bosko!Proszę!
                        • Gość: Marta Re: re: gdzie mogę pracowac IP: *.centertel.pl 13.04.07, 21:50
                          Tez uwazam, ze ten watek jest niesamowity, nie wiem tylko czy smiac sie czy
                          plakac.
                          • Gość: babajędza Re: re: gdzie mogę pracowac IP: *.lodz.mm.pl 13.04.07, 22:56
                            tampony, tampony z Gdańska! To mnie intryguje, o co chodzi, co to za legendarny wątek!
                            • anula36 legendarny watek gdanski: 13.04.07, 23:30
                              wklejam linka- to pierwszy watek z listy:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=29744178&a=29744178
                              • Gość: babajędza Re: legendarny watek gdanski: IP: *.lodz.mm.pl 15.04.07, 14:51
                                Dziękuję, dziękuję! Przeczytałam wszystkie wątki gwiazdorskie. Także ten z ciążą z ręcznika. Jak niepełne było moje postrzeganie świata! Nie wiedziałam że tacy ludzie istnieją. ;-)))
                                Wracając do aktualnego wątku, a może kolega strzeli sobie foty, pokaże się w pełnej krasie i na galowo, a my ocenimy w jakim mieście go nie pobiją za wizerunek! ;-D
                                • Gość: nacwhile Re: legendarny watek gdanski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 18:00
                                  sie śmiejecie, u mnie na warszawskiej pradze są takie rejony gdzie od dresów
                                  każdy nie dres może dostać za długie włosy, za kolczyk w brwi, za irokeza, za
                                  głupią minę
                                  były przypadki "golenia" długowłosych "tulipanem" czyli zbitą butelką
                                  to nie tak, że duże miasto=tolerancja
                                  • Gość: babajedza Re: legendarny watek gdanski: IP: *.lodz.mm.pl 15.04.07, 21:06
                                    Zgadza się, każde miasto ma swoje slumsy. Ma też imprezy w stylu mecze, juwenalia (jak te łódzkie), gdzie zawsze może się coś wydarzyc. Ale zauważ, ze to jest patologia. A na prowincji często jesteś jedynym metalem w mieście i niszczą cie zwykli "porządni" obywatele, dla których stanowisz kuriozum.
                                    Przy okazji nie podejrzewam naszego bohatera o heroiczne obnoszenie w metropolii koszulki Emperora, jak większośc uważam, ze jest to prowokacja, całkiem niezła zresztą!
                                  • anula36 Re: legendarny watek gdanski: 15.04.07, 23:32
                                    a u mnie w Nowej HUcie dresy tluka krotkowlosych, dziadkow z psami na spacerze, dzieci na placu zabaw, a nawet innych dresow, to dopiero koszmar, juz nie wiadomo jak sie przemknac calo z bloku na przystanek, na razie jeszcze przechodzi przebranie za kwitnacy wiosenny krzak.
                                    • Gość: nachwile Re: legendarny watek gdanski: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 17:07
                                      no a wy sie z gościa smiejecie, może mieszkał koło mnie albo na nowej hucie ?

• anula36 Re: legendarny watek gdanski: 16.04.07, 18:05
                                        W W W Nowej Hucie, a nie na!!!!
                                        ja tu mieszkam 23 lata i zyje,a nawet lubie ta dzielnice, znaczy mozna sie przystosowac.
                                        Moze stworzcie mala grupe wsparcia?
      • r.richelieu Re: Gdzie mogę pracować? 15.04.07, 01:02
        Poczucie zagrożenia, grożą mi śmiercią, podpaleniem, zgwałceniem, nikogo nie
        znam, a każdy z tych nieznajomych to napewno wgróg śmiertelny. Pobili mnie, bo
        miałem niebieską koszulkę polo, granatowy pulower w romby i beżowe spodnie w
        kancik, właśnie dlatego. Przetrzymam do końca studiów, a potem zaszyję się w
        mojej norze gdzie nikt nie będzie mnie widział, nikt z tych diabłów czyhających
        w wielkich miastach.

To już nie jest fobia społeczna, to już zaczyna się psychoza, kiedy na Twoje
        poczucie bezpieczeństwa wpływa aż tak negatywne wyobrażenie ludzi, że dotyka
        Twojego żyć albo nie żyć. Psycholog to stanowczo za mało, zapisz się do
        psychiatry. Przepisze leki, uspokoi Twoje wydumane lęki, i będziesz mógł
        pojechać do innego miasta. Pokażesz im, że nie boisz się chodzić w gratatowym
        pulowerze.
        • albicelestes Re: Gdzie mogę pracować? 15.04.07, 09:56
          myślę że ciąża z ręcznikiem jest lepsza:D

nawiasem mówiąc wątpię czy kobiety mają CAŁE dwa zwoje mózgowe więcej niż kura :)
          • Gość: Psychol Ja podobnie IP: *.ilabs.pl 15.04.07, 10:45
            Też mam fobię społeczną i pomimo, że zarzywam psychotropy nic mi to nie pomaga.
            ^ lat na bezrobociu po studiach.Mieszkam w miasteczku, boję się wyjść na ulicę,
            a co dopiero szukać pracy i przeprowadzać się.
            • r.richelieu Re: Ja podobnie 15.04.07, 13:37
              Tak, tylko że Ty wiesz co Ci jest, bierzesz leki i chodzisz na terapię, które
              pomagają lub nie, ale robisz to, co najlepsze do zrobienia w takim wypadku.
              Jeśli nie możesz pracować to wiesz, że nie możesz bo jesteś chory, a nie
              wymyślasz historyjek o napewno pobiciach bo jestem ze wsi i to widać, słychać i
              czuć. Zaś nasz bohater, chehe, jeszcze nie dojrzał do psychiatry i wymyśla te
              swoje science-fictiony na pośmiewisko. Wspomniano wyżej, że chłopina ma
              depresję, nikt jakoś nie podchwycił tego wątku, a przecież to ewidentnie
              depresja (plus jakaś mania prześladowcza) są.

A z fobii społecznej też można wyjść, długo to trwa i wymaga wiele wysiłku,
              którego fobikom brakuje, ale da się.
          • r.richelieu Re: Gdzie mogę pracować? 15.04.07, 13:32
            Ha, tu Cię mam. Tu się rodzi z kolei feminofobia, bo ze strachu przed cyckiem
            atakuje pierwszy. chehe

A ciąża z ręcznikiem, faktycznie, odjazd ;)
            • Gość: babajędza Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.lodz.mm.pl 15.04.07, 14:58
              o właśnie, ten watek feministyczny podsunął mi niezła myśl, może zamiast roboty babę mu znaleźc, starą i bogatą będzie go utrzymywac.
              Z zalem stwierdzam, ze niestety odpadam w przedbiegach, bo nie posiadam żadnych z wymienionych to cech a w dodatku jestem z duuużego miasta i biję ;-p
      • Gość: Daggi Re: Gdzie mogę pracować? IP: *.e-wro.net.pl 24.04.07, 16:40
        Ta strona zarobi dla Ciebie 15000 zł!

Zamykając ją "wyrzucasz" 15000 zł.

Przeczytaj tę stronę do końca a gwarantuje, że nie pożałujesz! Nie zmarnuj
        swojej szansy!

Nie przejmuj się, że tekst jest trochę długi! Warto przeczytać!

To nie żaden żart!

Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic?
        A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz
        troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!).
        Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja
        dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30
        minut! Opłacało się.). Ten sposób wymyślił Roberto T. Kiyosaki - najbogatszy
        inwestor na świecie, który w dodatku nie ma pracy... i tak się rozeszło aż
        trafiło do mnie i do Ciebie!

Opowiem jakie to łatwe i proste, ale jeśli nie masz teraz 5 minut żeby
        spokojnie o tym przeczytać zapisz tą stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas : )

Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz"
        tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy
        opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie
        udział. Moi znajomi wyciągnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu
        wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami są nieufni. Hehe, teraz się z tego
        śmieją. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na
        konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż
        rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego
        internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! Nawet teraz jak to pisze, dziwi
        mnie ile osób musi ciężko pracować by utrzymać dom, swoje dzieci lub po prostu
        zbiera na kino lub komputer. Dziękuję teraz temu, kto wysłał mi tą wiadomość i
        przedstawił mi ten pomysł, dziękuję że nakłonił mnie do tego, aby zrobić jeden
        mały skok w bok od szarego życia i zainwestować pieniądze po to by włożone -
        pracowały dla mnie - a nie ja na te pieniądze. Nigdy nie zarobiłem mniej niż 14
        000 zł z każdej okazji.

Teraz udowodnię Ci, iż jest to LEGALNY BIZNES! Nie potrzebujesz niczego
        sprzedawać! Nie potrzebujesz rozmawiać o tym z przyjaciółmi, rodzina lub z
        nikim innym (chyba, że chcesz). W dodatku, jeśli jesteś nieśmiały(a) to problem
        masz z głowy - bo nie musisz mieć bezpośredniego kontaktu z drugim człowiekiem.
        Ktokolwiek, kto trzyma rękę na pulsie może osiągnąć sukces i wzbogacić się o
        kilkadziesiąt tysięcy złotych. Jeśli wierzysz, że każdy ma swoje pięć minut to
        po prostu zrób krok po kroku tak jak jest to napisane poniżej! To Twoja szansa
        na zmianę Twojej przyszłości!

To jest NAJTAŃSZA, NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobienia prawdziwych
        pieniędzy przez Internet w tak KRÓTKIM czasie. OK. to zaczynamy, bo się
        rozgadałem. Ten program działa i nieważne z jakiego kraju jesteś albo w jakim
        przebywasz. NIE ważne ile masz lat. I na dodatek NIE będziesz potrzebować
        specjalnej wiedzy lub talentu. NIE będziesz przeglądał stron internetowych, NIE
        będziesz nigdzie dzwonić, klikać w bannery, lub SPAMować, NIE będziesz także
        płacić za reklamy itp. Wszystko czego potrzebujesz to:

- Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie
        koniecznie),
        - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo!

Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie
        wierzysz? Proponuję ci mBank. Wejdź na WWW.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto.
        Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w
        banku.

KROK 1
        Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać!
        Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T.
        Kiyosaki- "jesli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im
        szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się
        rzeszą ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto
        bankowe z notka mówiącą (tytułem):

"Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej."

CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!

To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to
        możesz już się szeroooko uśmiechnąć :). Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z
        tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.
        Oto obecna lista:

1. Nr konta: 50 1020 5558 1111 1539 9190 0077

2. Nr konta: 12 1160 2202 0000 0000 1819 6624

3. Nr konta: 94 1680 1206 0000 3000 0294 4256

4. Nr konta: 23 1140 2004 0000 3102 3758 8111

5. Nr konta: 43 1090 2457 0000 0001 0457 1141

PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu
        na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak
        dojdą!

KROK 2
        Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Tą
        dodatkową notką - TO BARDZO WAŻNE!), następną rzeczą, którą musisz zrobić to
        zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego),później konto nr.1 skasuj, a
        na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5
        do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM
        STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BĄDZ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po to by wysłać
        ten cały tekst ponownie (korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować
        na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40
        osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy
        sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!

POTRZEBUJESZ DOWODÓW?
        Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały
        udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut
        swojego czasu."

Jaki wspaniały plan! Zrobiłem wszystko co mi poradziliście z jakieś 3 tygodnie
        temu i co prawda nie udało mi się uzbierać 15 000 o których mówiliście, ale te
        9 135zl tez mnie powaliły, a jest jeszcze tydzień! \"

Tomasz Watorek , Warszawa"

Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO
        wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie
        bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie
        uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam!
        W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych! I jak ja to teraz wydam
        tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej! Dziękuje
        jeszcze raz!"

Justyna Tojan, Strzelce Opolskie

"Byłem zaskoczony kiedy zobaczyłem moje konto! Przez 3 tygodnie na moim koncie
        znalazło się 9 440zl. Na początku myślałem, że to jakiś błąd wkradł im się do
        kompów. Ale potem wypłaciłem pieniądze i kupiłem sobie super kompa! Nareszcie!
        Dzięki, dzięki, dzięki!

"Ryszard Bodler, Gdańsk

"Mam 14 lat i wziąłem udział w tym planie (dla ścisłości mam konto w banku od
        13 lat), powysyłałem maile, zrobiłem stronę i ogólnie zapomniałem o tym. Po
        miesiącu sprawdzałem w Internecie stan mojego konta i normalnie spadłem z
        krzesła. Na moim koncie było ok. 15000 zł (byłem wtedy tak podniecony, że
        zapomniałem dokładnie ile było wtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dziękuje!"

Marcin Kosztyń, Białystok

Kilka miesięcy temu, każdy z tych ludzi robił dokładnie to samo co Ty teraz w
        tej chwili, czytał to i się zastanawiał.

A tutaj troszkę matematyki :

Kiedy wyślesz swoje maile (lub rozpowszechnisz tą stronę w inny sposób,
        będziesz na 5 miejscu listy. To najlepsza pozycja po to by zarobić poważne
        pieniądze! Żaden inny program nie daje tak wysokich i realnych pieniędzy z
        różnych powodów, które wytłumaczę poniżej. Jak długo będziesz wysyłać tą
        wiadomość do ludzi, którzy będą zainteresowani programem, możesz spodziewać
        się, że średnio odpowie na nie 25% ludzi. Ale bądzmy bardziej pesymistyczni i
        dajmy na to, że ty
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka