Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

nocne lęki

19.05.03, 14:30
    Kiedy mój syn miał 14 miesięcy w nocy przestał po prostu oddychać. Trwało to
    ok. 2 min. W szpitalu zbadano mu tylko poziom tlenu w krwi i puls.
    Stwierdzono, że żadnych badań dodatkowych nie trzeba zrobić, gdyż była to
    tylko zapaść. Od tej pory (2 miesiące temu) każdego wieczora boję się położyć
    spać, każde wstrzymanie oddechu przez synka albo jego przyspieszenie wzmaga u
    mnie niepokój. Od lekarza dostałam tylko leki przeciwlękowe, ale i one nie za
    bardzo pomagają. Proszę o podpowiedź w jaki sposób mam zapomnieć o tym
    wypadku? Halina
    Obserwuj wątek
      • kazia_6 Re: nocne lęki 19.05.03, 19:52
        hilusia napisała:

> Stwierdzono, że żadnych badań dodatkowych nie trzeba zrobić, gdyż była to
        > tylko zapaść. Od tej pory (2 miesiące temu) każdego wieczora boję się położyć
        > spać, każde wstrzymanie oddechu przez synka albo jego przyspieszenie wzmaga u
        > mnie niepokój. LĘKÓW SIĘ POZBĘDZIESZ WTEDY GDY BĘDZIESZ PEWNA ŻE DZIECKU NIC
        NIE JEST ZRÓB MU WSZYSTKIE BADANIA A PRZEDEWSZYSTKIM POPROŚ O SKIEROWANIE DO
        DOBREGO LARYNGOLOGA MOŻE MIEĆ TRZECIGO MIGDAŁA POZDRAWIAM!
      • elzbietasoltys Re: nocne lęki 21.05.03, 23:14
        Odreagować, czyli opowiadać o tym przypadku wielu osobom może usłyszysz od
        innych mam, że ich dzieciom podobnie się wydawało. Potem pomyśl ile chwil
        spokojnych tracisz przeżywając niepokój który udziela się Twojemu dziecku i
        ono go odczuwa może być przez to mniej spokojne. Skup się na "tu i terz " i
        ciesz się jakie masz piękne dziecko....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka