Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

z kategorią D do Policji?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 18:50
    czy rzeczywiście kat. wojskowa D dyskwalifikuje osobę starającą się o
    przyjęcie do Policji? w informatorze dla kandydatów słowem o tym nie pisze-
    tj zawsze decyduje komisja lekarska

mój stan zdrowia się poprawił od 2000 r. kiedy stawałem przed WKU
    Obserwuj wątek
      • Gość: kam Re: z kategorią D do Policji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 10:44
        pomóżcie
        • krzysiek1042 Re: z kategorią D do Policji? 08.05.07, 10:56
          To chyba zależy jaki masz stopień "niepełnosprawności". Ja sam posiadam kat. D
          ale dlatego ,że jestem alergikiem na pyłki traw i tylko tyle. Więc nie sądzę aby
          odrzucali kogoś ze względu na katar czy zapalenie spojówek :), tym bardziej ,że
          są już leki.
          • Gość: poloko Re: z kategorią D do Policji? IP: 87.204.12.* 08.05.07, 11:01
            z kat. D NIE MOZESZ isc do policji.
            mozesz za to napisac podanie o ponowne przeprowadzenie komisji poniewaz
            poprawil sie Twoj stan zdrowia. jak dostaniesz na nowej komisji A to jest ok. i
            pamietaj ze do policji idziesz z UREGULOWANYM stosunkiem do woja, czyli
            odbębnioną służbą zasadniczą (zawsze mozesz to zrobic w policji).
            pozdr.
            • Gość: albicelestes migacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:06
              zadziwiające na wku każdy chory i na warty nie ma komu chodzić a później
              naogląda się jeden z drugim pitbulla czy innego norrisa i z giwerą chcą biegać
              jako już całkiem zdrowy i wzorowy PAN WŁADZA
        • Gość: ag-ar Re: z kategorią D do Policji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:44
          decydujące zdanie ma komisja lekarska i jeśli skonczyłeś jakieś ciekawe studia
          to masz szansę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka