Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w banku

05.06.07, 17:21
    Witam wszystkich, powiedziec wam coś zabawnego?
    Mówi się że w kraju jest bezrobocie, a my szukamy chętnych chłopaków do pracy
    w banku i nie mamy żadnej oferty.
    Obserwuj wątek
      • Gość: zenon Re: praca w banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 17:49
        bo za miche ryzu do roboty nikt nie pojdzie
        buhahahahaha
        • Gość: michał Re: praca w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 17:55
          a jaki bank?
          badziewny jak getin, lukas?
          • arisia Re: praca w banku 05.06.07, 18:16
            Ani lukas ani getin, jeden z czolowych bankow, ale nie pko, i napewno nie jest
            to praca za miche ryzu bo pensja jest grubo powyzej sredniej krajowej.
            • Gość: rebel Re: praca w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:49
              10 lat doświadczenia, IQ na poziomie S.Lema, wiedza erudyty, wygląd
              Zakościelnego?

;)
      • Gość: ania Re: praca w banku IP: *.net.autocom.pl 05.06.07, 18:20
        a dlaczego chłopaków a nie dziewczyny?
        • arisia Re: praca w banku 05.06.07, 18:22
          tylko i wyłącznie dla równowagi, w tym momencie jest więcej dziewczyn
          • pierromo Re: praca w banku 06.06.07, 00:55
            w jakim mieście poszukujecie do pracy?
            ja obecnie pracuje w jednym takim banku ponad 2 lata i chciałbym zmienić otoczenie,
            może arisia dostane od ciebie jakieś namiary???
          • Gość: Rafik Re: IP: *.magma-net.pl 06.06.07, 08:16
            A w jakim mieście poszukujecie?
      • Gość: ja Re: praca w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 09:20
        "Mówi się że w kraju jest bezrobocie" chyba nie czytasz gazet i nie oglądasz TV.
        Wszystkie media trąbią, że bezrobocia nie ma.
        A może to praca na własną działalność?
        Deutsche Bank i Fortis wywieszają ogłoszenia od długggggiego czasu - doradca
        bankowy właśnie w oparciu o działalność gospodarczą.
      • 0tdr0 Re: praca w banku 06.06.07, 10:01
        Praca w banku? ;)
        Pozyskiwanie klientow, sprzedaz uslug, motywacyjny system wynagradzania,
        prowizje, wlasna dzialalnosc?
        Czy moze etat 8h + ewentualne nadgodziny, umowa o prace, znosna pensja,
        konkretna praca do wymagania a nie widlo i powidlo oraz wysokie cele do wykonania?
        • arisia Re: praca w banku 06.06.07, 15:35
          Chyba jakiś bank Cię skrzywdził skoro jesteś nastawiony tak anty, trudno, moja
          praca jest na cały etat, zadnych nadgodzin, mam swietnego szefa, zadnych planow
          sprzedazowych, uwaza ze to psuje atmosfere w pracy, w ogole jest nieźle, dla
          chetnego kolegi podaje meila a145@o2.pl.
          • Gość: michał Re: praca w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:50
            jaki region?
            • arisia Re: praca w banku 06.06.07, 16:24
              wielkopolska, byle poznańskie
              • Gość: AdamW Re: praca w banku IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.07, 19:05
                co to za praca, jestem akurat z centrum Wrocławia, pracuje w jednym z banków
                przy rynku; ale jestem tzw. doradcą bankowym, znam angielski czy to dla mnie
                tez mogłoby być ?
                • arisia Re: praca w banku 11.06.07, 08:30
                  Teoretycznie tak, tyle tylko ze oferta dotyczy Wielkopolski, okolic Poznania,
                  wiec nie wiem czy z Wrocławia to nie za daleko.
                  • Gość: AdamW Re: praca w banku IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.07, 09:38
                    trochę daleko ale intryguje mnie to " nie ma planów" co to za bank' nowy czy po
                    prostu one są ale Wy jako załoga ich nie otrzymujecie? biorąc pod uwagę ogólne
                    narzekania na tzw. sprzedaż u mnie nie jest tak źle bo jestesmy nieopodal rynku
                    więc klienci sami przychodzą; pozdrawiam
                    • arisia okolice Poznania 11.06.07, 10:18
                      dokładnie tak jak mówisz, są ale nie dla nas, przez to jest zdrowa atmosfera w
                      pracy i co ciekawe osiągamy o wiele lepsze wyniki niz pozostali.
                      • Gość: AdamW Re: okolice Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.07, 12:24
                        to jednak trochę za daleko, podejrzewam że może nawet w jednej firmie
                        pracujemy, gratualacje że macie takiego szefa; tak naprawdę atmosfera w pracy
                        od szefostwa, później to przekłada się dalej; widocznie wasz szef duzo wymaga
                        od siebie a dopiero potem od Was - powodzenia, byle tak dalej; nie dziw sie że
                        tu tak wielu niezadowolnych - większość ja też z poprzedniej pracy w banku mam
                        takie doświadczenie - szef, który nawet swoje plany rozkłada na resztę, wiadomo
                        reszta nie potrafi temu podołać, no i w rezultacie wszyscy niezadowoleni;
                        szukajcie kogoś takiego żeby Wam tej atmosfery nie pospuł i tu już nie ma
                        znaczania płeć, pozdrawiam
                        • arisia wymiana wrażen? 12.06.07, 08:39
                          Hmm, jeśli rzeczywiście pracujemy w jednej firmie to miło byłoby wymienić
                          wrażenia, zawsze dobrze jest znac kogoś z dalszych stron, byłoby o czym
                          pogadać, ale jak już to poza forum.
                          pozdrawiam
      • madox38 Re: praca w banku 11.06.07, 12:59
        Witam, a w Częstochowie nie szukacie może???
        Nie jestem wprawdzie chłopakiem ale lubiłabym taką pracę, bo w moim małym banku
        jest nie do wytrzymania...
        • arisia odp 11.06.07, 13:48
          niestety nic nie wiem na ten temat, nie mam danych z tego regionu.
          • Gość: robin7 Re: odp IP: 212.2.101.* 11.06.07, 14:43
            Hej ARISIA. Wysłałem Tobie maila. Jestem z Poznania i szukam pracy. pozdrawiam
      • Gość: ja Re: praca w banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:04
        czas upłynął a my cv nadal nie mamy.
        • Gość: pafdel Re: praca w banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:01
          kto by chcial w banku pracowac?! chyba masochista
          • Gość: ja Re: praca w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:42
            jak zaczniecie lepiej płacić to będzie więcej chętnych.
            Proponuje zacząć od podawania kwoty zarobków w ogłoszeniu - ale wielu
            pracodawców do tego dojrzało!!

• Gość: edytka21 Re: praca w banku IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 12:12
              a moje wrazenia z poszukiwania pracy sa takie: wszedzie chca doswiadczenia, ale
              nikt nie pozwala mi go zdobyc. Wiec, jakkolwiek abstrakcyjne sie to wydaje,
              jestem bezrobotna w kraju gdzie "nie ma bezrobocia"
              • klein4400 Re: praca w banku 02.07.07, 00:08
                Otóż to. Zawsze tylko doświadczenie. Ale gdzie go zdobyć jak ogłoszeń typu:
                doświadczenie niewymagane jak na lekarstwo. błędne koło.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka