arisia 05.06.07, 17:21 Witam wszystkich, powiedziec wam coś zabawnego? Mówi się że w kraju jest bezrobocie, a my szukamy chętnych chłopaków do pracy w banku i nie mamy żadnej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon Re: praca w banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 17:49 bo za miche ryzu do roboty nikt nie pojdzie buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: praca w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 17:55 a jaki bank? badziewny jak getin, lukas? Odpowiedz Link Zgłoś
arisia Re: praca w banku 05.06.07, 18:16 Ani lukas ani getin, jeden z czolowych bankow, ale nie pko, i napewno nie jest to praca za miche ryzu bo pensja jest grubo powyzej sredniej krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel Re: praca w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 20:49 10 lat doświadczenia, IQ na poziomie S.Lema, wiedza erudyty, wygląd Zakościelnego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: praca w banku IP: *.net.autocom.pl 05.06.07, 18:20 a dlaczego chłopaków a nie dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
arisia Re: praca w banku 05.06.07, 18:22 tylko i wyłącznie dla równowagi, w tym momencie jest więcej dziewczyn Odpowiedz Link Zgłoś
pierromo Re: praca w banku 06.06.07, 00:55 w jakim mieście poszukujecie do pracy? ja obecnie pracuje w jednym takim banku ponad 2 lata i chciałbym zmienić otoczenie, może arisia dostane od ciebie jakieś namiary??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: IP: *.magma-net.pl 06.06.07, 08:16 A w jakim mieście poszukujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 09:20 "Mówi się że w kraju jest bezrobocie" chyba nie czytasz gazet i nie oglądasz TV. Wszystkie media trąbią, że bezrobocia nie ma. A może to praca na własną działalność? Deutsche Bank i Fortis wywieszają ogłoszenia od długggggiego czasu - doradca bankowy właśnie w oparciu o działalność gospodarczą. Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: praca w banku 06.06.07, 10:01 Praca w banku? ;) Pozyskiwanie klientow, sprzedaz uslug, motywacyjny system wynagradzania, prowizje, wlasna dzialalnosc? Czy moze etat 8h + ewentualne nadgodziny, umowa o prace, znosna pensja, konkretna praca do wymagania a nie widlo i powidlo oraz wysokie cele do wykonania? Odpowiedz Link Zgłoś
arisia Re: praca w banku 06.06.07, 15:35 Chyba jakiś bank Cię skrzywdził skoro jesteś nastawiony tak anty, trudno, moja praca jest na cały etat, zadnych nadgodzin, mam swietnego szefa, zadnych planow sprzedazowych, uwaza ze to psuje atmosfere w pracy, w ogole jest nieźle, dla chetnego kolegi podaje meila a145@o2.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: praca w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 15:50 jaki region? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamW Re: praca w banku IP: *.adsl.inetia.pl 09.06.07, 19:05 co to za praca, jestem akurat z centrum Wrocławia, pracuje w jednym z banków przy rynku; ale jestem tzw. doradcą bankowym, znam angielski czy to dla mnie tez mogłoby być ? Odpowiedz Link Zgłoś
arisia Re: praca w banku 11.06.07, 08:30 Teoretycznie tak, tyle tylko ze oferta dotyczy Wielkopolski, okolic Poznania, wiec nie wiem czy z Wrocławia to nie za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamW Re: praca w banku IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.07, 09:38 trochę daleko ale intryguje mnie to " nie ma planów" co to za bank' nowy czy po prostu one są ale Wy jako załoga ich nie otrzymujecie? biorąc pod uwagę ogólne narzekania na tzw. sprzedaż u mnie nie jest tak źle bo jestesmy nieopodal rynku więc klienci sami przychodzą; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arisia okolice Poznania 11.06.07, 10:18 dokładnie tak jak mówisz, są ale nie dla nas, przez to jest zdrowa atmosfera w pracy i co ciekawe osiągamy o wiele lepsze wyniki niz pozostali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamW Re: okolice Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.07, 12:24 to jednak trochę za daleko, podejrzewam że może nawet w jednej firmie pracujemy, gratualacje że macie takiego szefa; tak naprawdę atmosfera w pracy od szefostwa, później to przekłada się dalej; widocznie wasz szef duzo wymaga od siebie a dopiero potem od Was - powodzenia, byle tak dalej; nie dziw sie że tu tak wielu niezadowolnych - większość ja też z poprzedniej pracy w banku mam takie doświadczenie - szef, który nawet swoje plany rozkłada na resztę, wiadomo reszta nie potrafi temu podołać, no i w rezultacie wszyscy niezadowoleni; szukajcie kogoś takiego żeby Wam tej atmosfery nie pospuł i tu już nie ma znaczania płeć, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arisia wymiana wrażen? 12.06.07, 08:39 Hmm, jeśli rzeczywiście pracujemy w jednej firmie to miło byłoby wymienić wrażenia, zawsze dobrze jest znac kogoś z dalszych stron, byłoby o czym pogadać, ale jak już to poza forum. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madox38 Re: praca w banku 11.06.07, 12:59 Witam, a w Częstochowie nie szukacie może??? Nie jestem wprawdzie chłopakiem ale lubiłabym taką pracę, bo w moim małym banku jest nie do wytrzymania... Odpowiedz Link Zgłoś
arisia odp 11.06.07, 13:48 niestety nic nie wiem na ten temat, nie mam danych z tego regionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robin7 Re: odp IP: 212.2.101.* 11.06.07, 14:43 Hej ARISIA. Wysłałem Tobie maila. Jestem z Poznania i szukam pracy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:04 czas upłynął a my cv nadal nie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafdel Re: praca w banku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 14:01 kto by chcial w banku pracowac?! chyba masochista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 21:42 jak zaczniecie lepiej płacić to będzie więcej chętnych. Proponuje zacząć od podawania kwoty zarobków w ogłoszeniu - ale wielu pracodawców do tego dojrzało!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka21 Re: praca w banku IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.07, 12:12 a moje wrazenia z poszukiwania pracy sa takie: wszedzie chca doswiadczenia, ale nikt nie pozwala mi go zdobyc. Wiec, jakkolwiek abstrakcyjne sie to wydaje, jestem bezrobotna w kraju gdzie "nie ma bezrobocia" Odpowiedz Link Zgłoś
klein4400 Re: praca w banku 02.07.07, 00:08 Otóż to. Zawsze tylko doświadczenie. Ale gdzie go zdobyć jak ogłoszeń typu: doświadczenie niewymagane jak na lekarstwo. błędne koło. Odpowiedz Link Zgłoś