aanneett 30.09.06, 19:50 mam za mało cholesterolu, co to może znaczyć? za dobrze się odżywiam? ;> szukałam w necie, ale tam tylko piszą co się dzieje jak jest za dużo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabl Re: bad, ratunku 30.09.06, 20:56 no to trzeba troche czipsów, koli, jajek, smażonego mięsa, masła i będzie jak u większości facetów przed 30 :) aha, i podenerwuj się troche Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: bad, ratunku 30.09.06, 23:52 annabl napisała: > no > to trzeba troche czipsów, koli, jajek, smażonego mięsa, masła i będzie jak u > większości facetów przed 30 :) > > aha, i podenerwuj się troche no ale ja to wszystko robię... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: bad, ratunku 30.09.06, 23:58 no to nie wiem ja tez chcialam dzisiaj sie upic i znowu mi nie wyszlo przyswoilam centymetr whiskey i nie moglam wiecej przerzuce sie wiec na czipsy Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: bad, ratunku 01.10.06, 00:04 annabl napisała: > no to nie wiem > ja tez chcialam dzisiaj sie upic i znowu mi nie wyszlo > przyswoilam centymetr whiskey i nie moglam wiecej > > przerzuce sie wiec na czipsy no,co za dużo to nie zdrowo centymetr - eh,kurcze znowu morfi będzie miał kogo ratować Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: bad, ratunku 01.10.06, 00:07 poszłam do kuchni i zmierzyłam zostało 16 cm średnica butelki 8 cm Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: bad, ratunku 30.09.06, 23:57 jesteś anorektyczką czy co? jak chcesz moge Tobie oddać 71 jednostek jeno zbliżyć się do siebie jakoś musimy,ja mam przekroczoną normę no....to kiedy,gdzie,i co na siebie zakładamy żeby się rozpoznać - oczywista Nekro że pod a nie nad ty młody świntuchu Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: bad, ratunku 01.10.06, 00:11 morfeusz_1 napisał: > > jesteś anorektyczką czy co? raptem 20kg niedowagi i już zaraz od anorektyczek wyzywają :( > jak chcesz morgę Tobie oddać 71 jednostek jeno zbliżyć się do siebie jakoś > musimy,ja mam przekroczoną normę no....to kiedy,gdzie,i co na siebie zakładamy > żeby się rozpoznać - oczywista Nekro że pod a nie nad ty młody świntuchu mogę wziąć najwyżej 40 jednostek, resztę opchnij komu innemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: bad, ratunku 01.10.06, 21:52 Bad nie ma neta. Niestety, ale umrzesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: bad, ratunku 01.10.06, 21:55 nekroskop88 napisał: > Bad nie ma neta. Niestety, ale umrzesz:-) > > okrutnik :P Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: bad, ratunku 03.10.06, 22:27 Niestety, ale umiera pani. Proszę cały swój majątek przepisać na Nekrusia. Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: bad, ratunku 03.10.06, 22:29 zapiszę ci komplet lakierów do paznokci. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: bad, ratunku 03.10.06, 22:30 to dodatek do domu, samochodu i psa? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: bad, ratunku 03.10.06, 22:31 nie, gratis do zmywacza. za zmywacz wisisz mi dwie dychy. Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: bad, ratunku 03.10.06, 22:40 dobra, dobra i tak cię ze sobą nie zabiorę :P Odpowiedz Link Zgłoś