Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Coca Cola

IP: *.rybnet.pl 15.06.07, 12:24
    Mam pytania.
    Czy ktoś ma doświadczenia jako pracownik Coca Coli na stanowisku przedstawiciela handlowego? Jak przebiega rekrutacja? Jakie warunki?
    Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.
    Obserwuj wątek
      • Gość: YOU Re: Praca w Coca Cola IP: 194.146.250.* 15.06.07, 12:40
        CHŁOPIE JEZELI CI ŻYCIE MIŁE UCIEKAJ Z TAMTAD SZYBKO TO NAJGORSZA ROBOTA POD
        SŁOŃCEM ALE MOŻNA TROCHE ZAROBIC W SEZONIE TO JEDYNY PLUS . PO SEZONIE RACZEJ
        CI I TAK PODZIEKUJA TZN FIRMA CIE NIGDY NIE ZWOLNI(RZADKO KIEDY)SAM SIE
        ZWOLNISZ-)wiele osob marzy o pracy w tej firmie- sugeruja sie nazwa!
        jezeli chodzi o rekrutacje sa dwa etapy
        jest duza szansa na to ze sie dostaniesz bo w tej firmie jest najwieksza
        rotacja w Polsce .
        praca jest cholernie ciezka nawet do 40kilku klientów dziennie!!(nie
        przesadzone) . codziennie po robocie powrót do firmy i op...l za słabe wyniki
        niesamowite kontrole i ciagła presja
        oprócz tego ze handlujesz musiasz to wszystko układac -merchandising -bardzo
        duze kontrole
        jezeli nic nie masz do roboty to idz bedzie to dla ciebie ostra szkoła . jezeli
        dodatkowo nie byłes w wojsku teraz masz okazje sie sprawdzic natomiast całe
        życie tam nie bedziesz raczej w stanie popracowac. za duży wyscig szczurów az
        do przesady. pzdr acha i jak wszedzie duzo zalezy od szczescia i na jakich
        kierownikow w swojej area trafisz.jak na tych przyjetych po liceum po
        znajomosci to ci współczuje bo oni bardzo chca sie wykazac natomiast sa tez
        normalni -wiedza jak jest ciezko i nawet staraja sie pomoc .nie sugeruj sie w
        zyciu nazwa firmy czasem lepiej pracowac u bolka zenka ale miec prace bo to
        czyli ph w cc praca napewno nazwac nie mozna to pewnego rodzaju wyścig.
      • Gość: Pietrek Re: Praca w Coca Cola IP: *.rybnet.pl 15.06.07, 14:42
        Człowieku troche mnie to przerraziło ale w której firmie tak niejest. Każdy musi dbać o to co ma!!! Zobaczymy jak będzie. Dzieki
      • Gość: Pietrek Re: Praca w Coca Cola IP: *.rybnet.pl 15.06.07, 14:43
        Acha czekam na dalsze opinie. Dzięki
        • Gość: you Re: Praca w Coca Cola IP: 194.146.250.* 15.06.07, 15:50
          własnie nie wszedzie jest tak samo
      • Gość: Pietrek Re: Praca w Coca Cola IP: *.rybnet.pl 16.06.07, 07:57
        Czy jeszcze ktoś jest w stanie mi coś doradzić???
        • Gość: x Re: Praca w Coca Cola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:28
          Lata temu mój kolega pracował, nie jako przedstawiciel handlowy, na innym
          stanowisku, mowił, że pensje mizerne, ale w cv staż w takiej firmie się liczy,
          więc popracował trochę i prysnął.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka