Gość: Pietrek IP: *.rybnet.pl 15.06.07, 12:24 Mam pytania. Czy ktoś ma doświadczenia jako pracownik Coca Coli na stanowisku przedstawiciela handlowego? Jak przebiega rekrutacja? Jakie warunki? Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YOU Re: Praca w Coca Cola IP: 194.146.250.* 15.06.07, 12:40 CHŁOPIE JEZELI CI ŻYCIE MIŁE UCIEKAJ Z TAMTAD SZYBKO TO NAJGORSZA ROBOTA POD SŁOŃCEM ALE MOŻNA TROCHE ZAROBIC W SEZONIE TO JEDYNY PLUS . PO SEZONIE RACZEJ CI I TAK PODZIEKUJA TZN FIRMA CIE NIGDY NIE ZWOLNI(RZADKO KIEDY)SAM SIE ZWOLNISZ-)wiele osob marzy o pracy w tej firmie- sugeruja sie nazwa! jezeli chodzi o rekrutacje sa dwa etapy jest duza szansa na to ze sie dostaniesz bo w tej firmie jest najwieksza rotacja w Polsce . praca jest cholernie ciezka nawet do 40kilku klientów dziennie!!(nie przesadzone) . codziennie po robocie powrót do firmy i op...l za słabe wyniki niesamowite kontrole i ciagła presja oprócz tego ze handlujesz musiasz to wszystko układac -merchandising -bardzo duze kontrole jezeli nic nie masz do roboty to idz bedzie to dla ciebie ostra szkoła . jezeli dodatkowo nie byłes w wojsku teraz masz okazje sie sprawdzic natomiast całe życie tam nie bedziesz raczej w stanie popracowac. za duży wyscig szczurów az do przesady. pzdr acha i jak wszedzie duzo zalezy od szczescia i na jakich kierownikow w swojej area trafisz.jak na tych przyjetych po liceum po znajomosci to ci współczuje bo oni bardzo chca sie wykazac natomiast sa tez normalni -wiedza jak jest ciezko i nawet staraja sie pomoc .nie sugeruj sie w zyciu nazwa firmy czasem lepiej pracowac u bolka zenka ale miec prace bo to czyli ph w cc praca napewno nazwac nie mozna to pewnego rodzaju wyścig. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Praca w Coca Cola IP: *.rybnet.pl 15.06.07, 14:42 Człowieku troche mnie to przerraziło ale w której firmie tak niejest. Każdy musi dbać o to co ma!!! Zobaczymy jak będzie. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Praca w Coca Cola IP: *.rybnet.pl 15.06.07, 14:43 Acha czekam na dalsze opinie. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: you Re: Praca w Coca Cola IP: 194.146.250.* 15.06.07, 15:50 własnie nie wszedzie jest tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pietrek Re: Praca w Coca Cola IP: *.rybnet.pl 16.06.07, 07:57 Czy jeszcze ktoś jest w stanie mi coś doradzić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Praca w Coca Cola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:28 Lata temu mój kolega pracował, nie jako przedstawiciel handlowy, na innym stanowisku, mowił, że pensje mizerne, ale w cv staż w takiej firmie się liczy, więc popracował trochę i prysnął. Odpowiedz Link Zgłoś