Gość: Artkas IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 03:04 Szukam chętnych do wyjazdu do Szwecji na zbiory runa leśnego( nie mam samochodu) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Robert Re: Praca w Szwecji IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 22:48 Jestem zainteresowany, mam własny samochód. meil: baworex@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kongres Polakow w Re: Praca w Szwecji IP: *.telia.com 17.07.03, 15:09 Wszelkie informacje na temat możliwości podjęcia pracy w Szwecji znajdują się na naszych stronach internetowych: www.polskakongressen.org -> "Mieszkać i pracować w Szwecji..." Szczególnie polecamy materiały na temat sezonowego zbierania runa leśnego oraz komunikat MSZ w tej sprawie. Przede wszystkim ostrzegamy wszystkich chętnych przed "firmami" organizującymi wyjazdy do Szwecji na zarobek! Biuro Kongresu Polaków w Szwecji ******************************************* Kongres Polaków w Szwecji Polska Kongressen i Sverige Internet: www.polskakongressen.org E-mail: biuro@polskakongressen.org ******************************************* Odpowiedz Link Zgłoś