Gość: Lukasz Bunt kelnerek nad morzem IP: 212.183.136.* 14.07.07, 14:15 Pani Bozeno, swietna robota!!! i za to szanuje prase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kretowski O jakim wy "buncie" mówicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 14:14 Co za bunt? Przecież nie ma żadnego buntu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dord Bunt kelnerek nad morzem IP: 195.205.250.* 17.07.07, 14:01 wypieprzać takie knajpy z hukiem, pracowałem 2 m-ce w haffnerze w sopocie to cos wiem o tym, wszędzie w gastronomii to mafia i klika, wypieprzyć tych kutasów powatarzam i kontrole napuścic na każda knajpę. efekt piorunujący! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Warszawa: Biosfera i Regeneracja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:06 w biosferze 2 zlote za godzine i hamska wlascicielka ponizajaca dziewczyny, w Regeneracji dziewczyny pracuja tylko za napiwki 0 zl/godzine o tych 2 knajpach wiem a co z innymi? mozna sie tylko domyslac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek kiler Bunt kelnerek nad morzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 06:30 wcale sie nie dziwiemze kelnerki odchodza wiele branz wnaszwm kraju jest tak traktowane a nasii paramatzysci robia sobie igrzyska chodzby pracownicy ochrony a pozniej sie dziwimy ze mlodzi wyjerzdzaja z tego pie...kraju gdzie ko.. izlodziej ..ma prawo .ani normalny czlowiek ja tez za kilka dni wyjezdzam i niemam zamiaro wacac chyba jak wypracojem sobie emerture i wrocem na starosc Odpowiedz Link Zgłoś