Gość: :) IP: *.promax.media.pl 23.07.07, 17:46 Jaka pensja by was satysfakcjonowała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: wyplata IP: 213.25.195.* 23.07.07, 18:38 > Jaka pensja by was satysfakcjonowała? Godna, czyli wystarczająco wysoka do zaspokojenia potrzeb ("KAZDEMU WEDŁUG JEGO POTRZEB") Odpowiedz Link Zgłoś
kxiadz Re: wyplata 23.07.07, 19:49 Za prace fizyczna(powiedzmy praca 3 zmianowa(bez weekendow,bez nagodzin))bez specjalnosci zawodowej(tzn nie jako murarz czy spawacz ale np jako magazynier,kierowca(B max B,C) itp.)2000zl netto,za prace odpowiedzialna jak np kierownik czy menager-2500zl zwyz. osobiscie pracuje w systemie 3 zmianowym za wynagrodzenie srednie 1050zl,i wchodzac na zaklad pracy zbiera mi sie na wymioty:(,masz poprostu obrzydzenie,brak checi,motyacji,jestem w trakcie zmiany,szukania pracy ale bedac na nie jedenj juz rowmoei powoli dostaje depresji i strachu zeby nie wpasc z deszczu pod rynne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wyplata IP: *.promax.media.pl 23.07.07, 20:05 witam ja mam prace bardzo odpowiedzialna i zarabiam 1100 brutto :(, + premia 20% w zaleznosci od obrotu w firmie, ale mimo wszystko i tak sie ciesze ze mam prace Odpowiedz Link Zgłoś