Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Architekci!!!

24.06.03, 19:53
    Czy sa tu jacys architekci, ktorzy wiedza gdzie jest duzo pracy (w tym zawodzie) za ktora placa (!) w
    naszym pieknym kraju ewentualnie za granicami? Chce sie rozwijac i wydawaloby sie, ze to proste w tym
    zawodzie, a jednak... o dobre zmiany trudno bo branza budowlana i projektowa nie najlepiej stoja... Mozna
    byc zdolnym, miec zapal, a o zlecenia czy prace przy ciekawych projektach trudno...
    Prosze o uwagi architektow.
    B.
    Obserwuj wątek
      • Gość: m.i.a Re: Architekci!!! IP: *.kalisz.mm.pl 25.06.03, 14:39
        berbik1 napisała:

> Czy sa tu jacys architekci, ktorzy wiedza gdzie jest duzo pracy (w tym
        zawodzie
        > ) za ktora placa (!) w
        > naszym pieknym kraju ewentualnie za granicami? Chce sie rozwijac i wydawaloby
        s
        > ie, ze to proste w tym
        > zawodzie, a jednak... o dobre zmiany trudno bo branza budowlana i projektowa
        ni
        > e najlepiej stoja... Mozna
        > byc zdolnym, miec zapal, a o zlecenia czy prace przy ciekawych projektach
        trudn
        > o...
        > Prosze o uwagi architektow.
        > B.

Jestem od stycznia architektem z dyplomem, ale nie czynnym. Z tego co dzieje
        się z moimi znajomymi ze studiów, wiem że cenią sobie polskich architektów w
        Irlandii. Moja kumpela z roku była po roku V na praktykach w Irlandii (z tej
        organizacji co wysyła studentów na praktyki do innych krajów Asc czy jakoś tam
        (nie mam pamięci do skrótów :-)) i powiedzieli jej tam w biurze, gdzie
        pracowała, ze jak tylko skończy studia tzn. będzie mieć dyplom, żeby
        przyjechała, bo zaoferują jej kontrakt. Ze wzgledów osobistych nie skorzystała,
        ale inna laska z mojego roku zajęła sie tym i od bodajże lutego jest w Irlandii
        i ma kontrakt podpisany na 2 lata z biurem. Tak więc to nie z palca wyssane,
        ale prawdziwe opowieści. Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka