Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

IKEA -praca,zarobki...

IP: *.75.59.134.brzesko59.ptc.PL 27.07.07, 10:14
    Witam.
    Przeczytałam wszystkie wątki dotyczące pracy w Ikea z poprzednich lat ale
    chyba czas odswiezyc info na temat tej "instytucji";-)
    .Chciałabym dowiedzieć sie czegoś nowego na temat warunków pracy w Ikea
    (głownie Kraków mnie interesuje).Jakie zarobki ,możliowość awansu ,czy praca
    jest dwuzmianowa czy jedno/ile godz dziennnie.Stanowisko sprzedawca.
    Serdeczxnie dziękuję.
    Obserwuj wątek
      • Gość: up Re: IKEA -praca,zarobki... IP: *.mmpnet215.tnp.pl 27.07.07, 17:10
        napiszcie coś...
        • Gość: IKEA Re: IKEA -praca,zarobki... IP: *.media4.pl 29.07.07, 15:17
          Ja pracuje w IKEI(Wrocław)wlasnie na stanowisku sprzedawcy i powiem Ci,ze jesli
          masz sile stac 5/6 dni w tygodniu od 10 do 21 to znalazlas wymarzona robote:))

We Wrocławiu na stanowisku sprzedawcy dostaniesz kolo 13-15 brutto za
          godzine,stylowa zolta koszule..do tego musisz sobie przylepic usmiech na caly
          dzien(nawet jelsi na codzien jestes usmiechnieta osoba to po praru tygodniach
          pracy w IKEI go stracisz:))

Coz przynajmniej pakiet socjalny w IKEI jest dosyc fajny i ludzie na ogol w
          porzadku:)
          • wicker13 Re: IKEA -praca,zarobki... 29.07.07, 19:11
            W Łodzi w podobnych marketach - Castorama i Leroy Merlin jest podobnie jeśli
            chodzi o płace. 1200 do 1500 z premią dla sprzedawców, kasjerki jakieś 100-200
            złotych mniej. Praca bardzo męcząca, przez 10 godzin latasz po sklepie, nie masz
            chwili luzu na odpoczynek, zapomnij o papierosku, porannej kawie, itd. Ludzie
            kapryśni co rusz zgłaszają reklamacje. Rotacja personelu ogromna. Większa
            swoboda jest kiedy awansujesz na kierownika działu. Wtedy już usiądziesz,
            pogrzebiesz w papierach i w kompie. Kolega pracował w Castoramie i wyciągał 1800
            zł. /netto/.
            • ikeasklep24 Re: IKEA -praca,zarobki... 23.04.15, 23:11
              Jeśli ktoś pracuje w IKEI i chciałbym zarobić kilka stówek proszę napisać na emaila ikea.online24@gmail.com. Chodzi mi o paragony które klienci zostawiaja(nic nielegalnego).
      • ikeasklep24 Re: IKEA -praca,zarobki... 23.04.15, 23:12
        Jeśli ktoś pracuje w IKEI i chciałby zarobić kilka stówek proszę napisać na emaila ikea.online24@gmail.com. Chodzi mi o paragony które klienci zostawiają nic nielegalnego).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka