Gość: kono IP: *.netblok.pl 30.06.03, 12:21 czy wiecie coś na temat tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adek Re: maspex wadowice-ekoland IP: 62.233.231.* 30.06.03, 17:38 Gość portalu: kono napisał(a): > czy wiecie coś na temat tej firmy? A co chcesz wiedziec? O jakie stanowisko sie wacpan ubiega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kono Re: maspex wadowice-ekoland IP: *.netblok.pl 30.06.03, 19:52 Gość portalu: Adek napisał(a): > Gość portalu: kono napisał(a): > > > czy wiecie coś na temat tej firmy? > > A co chcesz wiedziec? > O jakie stanowisko sie wacpan ubiega? po prostu chciałbym wiedzieć czy ta firma fair traktuje swich pracownków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: maspex wadowice-ekoland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.03, 21:17 > po prostu chciałbym wiedzieć czy ta firma fair traktuje swich pracownków... Z tego co wiem, to niebardzo ... Jeszcze za lepszych czasów - mniejszego cwaniactwa mój kolega tam prcował i bardzo nieładnie się z nim rozeszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: maspex wadowice-ekoland IP: 62.233.231.* 30.06.03, 21:43 Gość portalu: kono napisał(a): > Gość portalu: Adek napisał(a): > > > Gość portalu: kono napisał(a): > > > > > czy wiecie coś na temat tej firmy? > > > > A co chcesz wiedziec? > > O jakie stanowisko sie wacpan ubiega? > po prostu chciałbym wiedzieć czy ta firma fair traktuje swich pracownków... Oooooooooo z tego co wiem to nie bardzo. Mysle o dziale handlowym . Ale moze cos sie zmianiło ???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemurzyn Re: maspex wadowice-ekoland IP: *.netblok.pl 01.07.03, 13:27 800 zł na mgazynie to wszystko/.... nie polecam...wyzysk wyzysk i jeszcze raz wyzysk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cincin Re: maspex wadowice-ekoland IP: *.wadowice.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 13:48 Ja też nie polecam. To firma w moim mieście ale nie staram się tam o pracę. Bardzo niskie zarobki dla średniego szczebla. Pracownicy fizyczni i operatorzy maszyn zarabiają blisko tyle co pracownicy biurowi. Jeśli aplikujesz na wysokie stanowisko i dużo będzie zależało od ciebie w firmie to płacą dobrze i oferują dobre warunki pracy. Atmofera wśród pracowników też nie najlepsza - rywalizacja, lęk przed utratą pracy = małe miasto, każdy walczy jak lew o pracę. Firma nie dla "szaraczków" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martijn Re: maspex wadowice-ekoland 01.07.03, 21:10 Gość portalu: kono napisał(a): > czy wiecie coś na temat tej firmy? Znam ich z Węgier. Rozprowadzają tam La Festę(cappuccino). Wyzysk. Odpowiedz Link Zgłoś
martijn Re: maspex wadowice-ekoland 01.07.03, 21:11 martijn napisał: > Gość portalu: kono napisał(a): > > > czy wiecie coś na temat tej firmy? > > > Znam ich z Węgier. Rozprowadzają tam La Festę(cappuccino). Wyzysk. Daj sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kono Re: maspex wadowice-ekoland IP: *.netblok.pl 02.07.03, 16:08 martijn napisał: > martijn napisał: > > > Gość portalu: kono napisał(a): > > > > > czy wiecie coś na temat tej firmy? > > > > > > Znam ich z Węgier. Rozprowadzają tam La Festę(cappuccino). Wyzysk. > > dzięki:) > Daj sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś