Gość: gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 19:23 czy ktos byl na testach do pracy w Roche? Czego dotycza testy i jak dlugo trwaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Roche - testy IP: *.chello.pl 27.09.07, 09:57 wlasnie, ponawiam pytanie - czego dotycza testy do Roche?? Odpowiedz Link Zgłoś
maly_33 Re: Roche - testy 05.10.07, 10:01 Zalezy na jakie stanowisko, na finansowe typowe testy analityczno- numeryczne typu SHL nawet te same zestawy jak robie w konsultingowych firmach identyczne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typ Re: Roche - testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 17:07 Miałem te testy już w W-wie, bo w mieście, gdzie odbywał się 1-wszy etap, nie było mnie w ten dzień, dlatego zaprosili mnie do siedziby. Byłem sam. Najpierw test logiczny (masz kilka zdań do przeczytania a potem zgadzasz się, nie zgadzasz lub stwierdzasz brak stanowiska w danej sprawie w odniesieniu do treści testu. I tak 20 lub 25 sekwencji zdaniowych. Masz na to bodajże 25 minut. Tyka zegar, masz ołówek, gumkę do mazania i zaznaczasz odpowiedzi osobnej karcie. Potem jest test analityczny. Dostajesz zalaminowana kartę z najróżniejszymi danymi, a do niej chyba 30 testów na liczenia (głównie proporcje).Masz na to 30 minut. Dostajesz dodatkowo kalkulator i czyste kartki papieru. Czas mija, i dziękują ci za spotkanie. Jeśli zaliczysz ileś procent z obu testów, zapraszają cię na 2 etam (rozmowa z regionalnym).Potem nie wiem, co się dzieje, bo za mała mi chcieli zapłacić na 2 etapie, więc im podziękowałem. Za biedni są na mnie..... Odpowiedz Link Zgłoś