allegretta 20.09.07, 12:59 Czesc ! Mam oferte pracy za barem i interesuje mnie ile wynosi srednio stawka za godzine ? Praca w sporym miescie, bar spokojny, srednio uczeszczany, napiwki raczej rzadko. Bede wdzieczna za wszystkie ifo. Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta PRACA ZA BAREM - zarobki IP: *.osiedle.net.pl 20.09.07, 13:06 Zależy za jakim barem... Ja mam dwie znajome osoby: jedna pracuje w barze fast-food + jakieś obiadki tam sprzedają i ma 1000netto + czasem premie 100-200zł od obrotów i praca co drugi weekend, a drugi znajomy pracuje za barem w klubie muz. -też ma 1000 netto, ale wszystkie napiwki są jego (400-700zł mies.) i pracuje 4-5 dni w tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
allegretta Re: Praca za barem - zarobki 20.09.07, 13:21 Bar typu PUB :) Interesuje mnie stawka za godzine, gdyz nie dam rady pracowac na caly etat, traktuje to jako mozliwosc zarobienia dodatkowych pieniedzy. Praca ma polegac na laniu piwa, robieniu drinkow, sprzataniu stolikow itp... Jaka stawka powinnam dostawac ? Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Praca za barem - zarobki 20.09.07, 13:28 srednie miasto: 5-9 zl/h zaleznie od doswiadczenia i operatywnosci oraz umiejetnosci przyciagniecia klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
kxiadz Re: - zarobki 20.09.07, 13:35 niestety ale barman zyje z...napiwkow ;) podstawowa pensja nie jest zadowalajaca,dlatego rekompensuja sobie napiwkami.w gw byl artykul na temat kelnerow z rynku w krakowie,jezyk perfect najepiej 2,profesjonalne przygotowanie do zawodu-placa ok 2000zl netto a rekordzisci miesiecznie uzyskuja z napiwkow nawet 8000zl. i co najwazniejsze nie ma prawa pracodawca sugerowac sie napiwkami dajac stawke,napiwki g*wno go obchodza! ps na osiedlu mieszka taki jeden barman,niby nic po za...5 dziecmi :o:D,a zona nie pracuje,a zyje mu sie przecietnie,wiec cos tam zarobi. Odpowiedz Link Zgłoś