Gość: Kasia IP: *.toya.net.pl 27.09.07, 17:09 Czy ktoś z Was startował może na stanowisko nieprodukcyjne w Dellu? Ja w przyszłym tygodniu idę na rozmowę na stanowisko Trenera i ciekawa jestem jak przebiega rozmowa, o co pytają no i o warunki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Dell Łódź - stanowisko Trenera IP: *.toya.net.pl 27.09.07, 17:45 mój mąż aplikował na to stanowisko, były trzy rozmowy, zaproponowali mu pracę i już byl umówiony na podpisanie kontraktu lecz firma DELL się rozmyśliła nie tłumacząc skąd zmiana decyzji, także ze swoich obserwacji wiem, że nie należy liczyć na nic dopóki nie popdpiszesz kontraktu, aha a najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to że akurat dziś znów zadzwonili z propozycją spotkania, choć na pismo do nich skierowane ponad miesiąc temu nie raczyli odpowiedzieć do dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Dell Łódź - stanowisko Trenera IP: *.toya.net.pl 27.09.07, 20:18 Kasiu, proszę napisz coś więcej, na czym polegały te trzy etapy, jakie zaproponowano wynagrodzenie ew. jakie dodatki, czy trzeba wyjechać do Irlandii na szkolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Dell Łódź - stanowisko Trenera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 11:57 Ja słyszałam tylko, ze są testy psychologiczne, rozmowa po angielsku i po polsku z dyrektorem - podbno męcząca. Ale to tylko tak obiło mi sie o uszy, wiec nic wiecej nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś