Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PZU-rejestrator szkód

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 12:18
    proszę o opinie osób, które pracują jako rejestrator szkód w PZU,
    interesuja mnie godziny pracy, płace, forma umowy <o pracę czy
    zlecenie?> i ogólnie jaka panuje tam atmosfera? z góry dziękuję!:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: aisa Re: PZU-rejestrator szkód IP: 217.144.223.* 19.11.07, 18:38
        nie polecam zdecydowanie, atmosfera nieciekawa bo starsi sie boja ze ich wygryziesz dlatego niczego nie chca Cie nauczyc, caly czas parcie ze jest zle , ze sie nie starasz i takie tam... jedynie kasa moze byc - chociaz zalezy w jakim miescie... ahha i ostatnio moda na kontrole non stop
        • Gość: aisha Re: PZU-rejestrator szkód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 10:35
          dzięki
          a wiesz może jak wyglądają godziny pracy? i jaką dają umowę?
          • Gość: zas_2 Re: PZU-rejestrator szkód IP: *.rtr.bait.pl 20.11.07, 18:50
            moja żona pracowała parę lat temu na takim stanowisku... ok. 3lata na
            umowe-zlecenie, kasa taka sobie i robiła robotę za babkę co mogła iść śmiało na
            emeryturę a brała 2razy tyle. Użeranie sie z klientami, jakieś pretensje że co
            nie tak wypełnione, itp. Taki był tylko plus że stosunkowo było blisko do pracy
            i jakieś doświadczenie
            Ogólnie to nie jest to coś godnego polecenia, chyba że masz stalowe nerwy. a
            wiem że od tamtego czasu to nic się w tym miejscu nie zmieniło
            • Gość: Maria W PZU każą pracować w Święta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 13:55
              To niedopuszczalne! Każą nam, rejestratorom szkód (obsługującym
              linię telefoniczną) pracować w Święta! Nikt nie chce i jest przy
              tym piekło! Czy są jakieś prawa, które zabraniają pracodawcom
              tego typu nakazów??? Myślałam, że PZU to lepsza firma, a im zależy
              na wizerunku, a nie na pracownikach! Święta są dla rodziny!!!
      • Gość: Jeronimo Re: PZU-rejestrator szkód IP: *.aster.pl 24.01.08, 16:02
        Odgrzewam nieco temat. Czy mógłby ktoś coś jeszcze napisać? To praca na umowę-zlecenie, może ktoś wie jakie jest wynagrodzenie na godzinę?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka