Gość: yeti25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 20:42 poszukuje pracy jako kierowca prawko posiadam od roku i 1 miesieczne doswiadczenie lecz nieudokumentowane jak znalesc prace jak wszyscy wymagaja doswiadczenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agentmb Re: praca jako kierowca 26.11.07, 01:17 Zatrudnij się w pizzerii. Również w wielu firmach kurierskich możesz mieć szansę. W pizzerii w której obecnie pracuję wystarczy być niekaranym i posiadać jakikolwiek sprawny pojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicho Re: praca jako kierowca IP: *.telpol.net.pl 26.11.07, 08:50 jak wychodzisz bo masz koszty,słowem ile w tej pizzerii wychodzisz na czysto,ciekawe tez z kurierka ile sie wychodzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: praca jako kierowca IP: *.ols.vectranet.pl 26.11.07, 16:20 Co do kurierki odradzam.Zarobisz może i 2tys. na ręke ale "zarżnąć" się można szybko i masz 0 czasu dla siebie.Robota od 7 do 19 czasem dłużej.Na twoim miejscu wolałbym pizzerie tyle że trzeba mieć własne auto.Ile zarobi się w pizzeri zależy od kilku czynników m.in -jaka sieć pizzeri (czy mają dużo zleceń) -rejon (miasto) -najlepsze niestety są wieczory weekendowe bo jest najwięcej zleceń -i chyba najważniejsze jest to że dużo zarobisz jak dostajesz spore napiwki a to już chybił trafił Jeszcze co do kuriera to oczywiście pisałem o pracy u kogoś bo na własnym aucie można to przemnożyć co najmniej x 2,5 i tez zalezy to od tego jaką dostaniesz trasę (zazwyczaj "nowy" dostaje największy shit) i jak jest płacone bo są różne możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
agentmb Re: praca jako kierowca 27.11.07, 12:25 W moim przypadku jest tak, że zarabiam co miesiąc około 2000zł plus premie. Przez większość roku jeżdżę własnym skuterem, przez co koszty mam mniejsze. A napiwki, nawet niskie, wystarczają na pokrycie kosztów paliwa, również w przypadku samochodu. Pracuję w Telepizzy. Dla zainteresowanych, Telepizza czasami ogłasza się że stawka to 10zł za godzinę. Faktycznie wychodzi taka średnia, ponieważ sieć gwarantuje średnio 2 kursy na godzinę plus stawka godzinowa. Myślę że jedyną niedognością w tej pracy są godziny pracy, najwięcej zamówień jest wieczorem. I zazwyczaj tylko przy prywatnych zamówieniach są dobre napiwki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: praca jako kierowca IP: *.domainunused.net 02.12.07, 20:02 2000 zł w Telepizzy ? Chyba kwartalnie Ja pracowałem tam miesiąc i zarobiłem aż 1400 zł !! A benzyny spaliłem za 400 zł , czyli 1000 zł ... Umowy nie dostałem , więc nie bede pisał czy netto czy brutto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agentmb Re: praca jako kierowca 02.12.07, 22:21 Ja pracuję w Telepizzy półtora roku. Przyznaję, że początki są trudne, ale zrobienie dwudziestu kursów nie jest trudne. A to wystarczy żeby zarobić 2000zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: praca jako kierowca IP: *.domainunused.net 04.12.07, 14:42 To może u Ciebie były lepsze warunki. Tam gdzie ja pracowałem to 20 kursów było niewykonalne , z powodów czysto popytowych. Pół dnia siedziałem w lokalu i zbijałem bąki bo nikt nie dzwonił. A jak na tablicy było więcej niż 1 zamówienie to debilny menedżer dzwonił po drugiego kierowce, chłopak specjalnie jechał z drugiego końca miasta, zawiózł jedną pizzę 2 ulice dalej i potem nudziliśmy się już we dwóch i jeden drugiemu prace odbierał. Nadmienię, ze miasto znam świetnie, nie tylko nazwy ulic ale i numery większości bloków, miasto małe powierzcnhiowo lecz bardzo gęsto zaludnione, Górny Ślask. Na czysto bez napiwków 500 zł netto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: praca jako kierowca IP: *.domainunused.net 04.12.07, 14:56 Aha ; Zwolniłem się po 2 tygodniach jak dostalem mandat za parkowanie na kopercie - bo oczywiście nie stać ich było na wykupienie 1 miejsca parkingowego. Akurat to co zarobiłem przez te 2 tygodnie poszło prawie w całości na ten mandat :) Żyć nie umierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzoleto Re: praca jako kierowca IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.08, 13:54 człowieku co za bzdury wypisujesz mówiąc że twleoizza płaci 10 pln na godzinę to chyba nie w tym śnie... pracowałem tam jako dostawca przez 4 lata i wiem że czasami nawt nie starczało na paliwo do pracy pod koniec miesąca ... a napiwki noi cóż jeżeli najtańsza mała margharitta kosztuje 16.00 pln a najdroższa z ośmioma składnikami ok. 65.00 pln to nie ma mowy o jakichkolwiek napoiwkach tak mi się wydaję... a i tak szefostwo przekręci klienta aby tylko na premie było... sam byłem świadkim jak klientowi wciskano do zamówienia na siłe dodatkowy ser zamiast np: kiełbasy której prawie na daniu nie było czego nie można powiedzieć o zamówieniu za 35.00 nara i uważajcie nie róbcie z siebie IDIOTÓW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiero Re: praca jako kierowca IP: *.mia.three.co.uk 10.04.08, 01:14 potwierdzam-lepiej puszki zbierac,na pizzach wyjdziesz od 1zl-do gora 4zl/h netto-przewaznie 1-2zl,siedzisz caly dzien 12h i zarobisz 10zl:)Napiwki???A co to takiego???Najwyzej jak jest 29,90zl tp dadza 30 i niechca reszty(chociaz przewaznie czekaja na 10gr.)A na co masz to prawko??Jak na autobusy to mozesz w MPK,PKS probowac,ale odradzam- najgrorsza robota na swiecie-zarobki700-1400 netto za 160h,wstawanie swiatek,piatek o 2-3 w nocy ect-same minusy .Jak masz C to dostajesz 700-1500(przewaznie gora 1100)a jak CE to juz duzy rozrzut od 700zl do 4000zl ale te 4000zl to caly miesiac spisz,jesz,srasz w budzie sie niemyjesz wiec szalu niema.Na CE mozesz teraz zaczac jako pomocnik-raz ty jedziesz raz doswiadczony kierowca,ale wtedy m,asz od 6500-800gora. Odpowiedz Link Zgłoś