Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

AAC Kraków-Sales Accounting Service

IP: *.ramtel.pl 07.12.07, 18:28
    Witam,
    Jest oferta pracy dla osób znających ang do w/w firmy. Czy ktoś może mi coś
    więcej powiedzieć n/t? Czy można na przykład pracować na zlecenie na wybrane
    przez siebie godziny i dni?? Jaką płacę oferują??
    Dziękuję z góry za odpowiedzi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Milia Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.ists.pl 07.12.07, 20:05
        Powiem ci,że ta firma bardziej reklamowała się parę lat temu. Niedawno złożyłam
        aplikację ( umiem b. dobrze ang0 , ale bez odzewu...
        • mijo81 Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service 08.12.07, 17:06
          Język to nie wszystko :)
          A nie chodzi tutaj o Accounting Arline Center?
          • Gość: Milia Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.ists.pl 08.12.07, 20:55
            Ja wiem że język to nie wszystko, np. ja nie mam wykształcenia ekonomicznego.
            Ale z drugiej strony to w takich centrach pracuje dużo osób z innym
            wykształceniem . Natomiast w drugą stronę to raczej nie działa (tzn. nie sądzę
            żeby zatrudnili ekonomistę który ani w ząb ang. )
            • mijo81 Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service 09.12.07, 12:50
              Gość portalu: Milia napisał(a):

> Ja wiem że język to nie wszystko, np. ja nie mam wykształcenia
              ekonomicznego.
              > Ale z drugiej strony to w takich centrach pracuje dużo osób z innym
              > wykształceniem . Natomiast w drugą stronę to raczej nie działa
              (tzn. nie sądzę
              > żeby zatrudnili ekonomistę który ani w ząb ang. )

Nie przejmuj się, może jeszcze nie zaglądneli do twojej aplikacji,
              wiez ilu mają chętnych???? Może stwiedzili że jesteś za mądry na tą
              pracę! Uderzaj do innych firm, np. IBM czy Capgemini. Podobny poziom
              co AAC :)
              • Gość: Milia Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.ists.pl 09.12.07, 13:35
                Uwierz mi , zaglądali i to 6 razy bo wysłałam ją przez cv-raport (hihi).
                • mijo81 Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service 09.12.07, 13:50
                  Ale nie wiesz kto tam zaglądał :) To nie musieli być ludzie z HR
                  • Gość: Milia Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.ists.pl 09.12.07, 14:00
                    To dziwne że zaglądzły inne osoby.... neistety raczej mogę dojść do innego
                    wniosku ...że jestem za głupia na tą pracę. Do IBM wysłałam- bez odzewu, a w
                    Capgemini przeszłam teściki , ale odpadłam po rozmowie z panią z HR-u....
                    • mijo81 Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service 09.12.07, 14:05
                      No to masz jeszcze Philipa Morrisa, Shella, Motorolę, Electroluxa,
                      Hitachi i pewnie coś jeszcze :)
                      • Gość: Milia Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.ists.pl 09.12.07, 17:03
                        Z Electroluxa nie odpowiedzieli wogóle, a z Motoroli napisali grzecznościową
                        formułkę, że moja aplikacja jest dla nich interesująca ale w tej chwili mi nie
                        mogą zaproponować współpracy....blebleble
                        • mijo81 Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service 10.12.07, 00:20
                          No wiesz, język angielski jest bardzo powszechny i kandydatów ze
                          znajmością tego języka mają bardzo dużo i z pewnością wolą tych
                          którzy konczyli kierunki ekonomiczne. Z kierunków nieekonomicznych
                          biorą generalnie tych którzy mają doświadczenie lub znają jakiś inny
                          język niż tylko angielski.
                          Ale próbuj :) Tam zapotrzebowanie jest ogromne
                        • Gość: maciek Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 21:35
                          Milia,

Ale ty jestes slodka. Nie zalamuj sie. Na pewno sie dostaniesz do jednej z tych
                          firm. Wiesz jakbym ja o tym decydowal to bym cie przyjal.

To czesc.
                          • Gość: Milia Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.ists.pl 06.04.08, 23:36
                            Czemu uważasz że jestem słodka? Czytałeś moje inne wątki? Teraz już mam pracę,
                            ale myślę nad zmianą.pojawiło się State Street Corporation....teściki jak zwykle
                            przeszłam , gorzej z rozmową....ale jeszcze nie byłam na rozmowie.
                            • mijo81 Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service 07.04.08, 22:14
                              Zarywa do ciebie.....
                            • Gość: maciek Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 22:47
                              I co zmienilas?
                            • Gość: maciek Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 22:48
                              Bylas na rozmowie?
                              To czesc
                              • Gość: Milia Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.ists.pl 16.05.08, 23:22
                                Tak, byłam na rozmowie i ją przeszłam. Za miesiąc zaczynam pracę w State Street
                                Corporation i opuszczam firmę spedycyjną z płacą 2000 brutto. Będę zarabiać 3300
                                brutto i się bardzo cieszę . Opłacało się czekać bo w tych innych firmach
                                (Accounting Airline, Capgemini czy nawet Shell) nie dostałabym takiej pensji.
                                Opłacało się jednak uczyć angielskiego....
                                • Gość: maciek Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 01:01
                                  To fajnie. Spadycja to specyficzna branza. Trzeba to lubic. A tej State Street
                                  Corporation to nie znam. Powidzenia.
                                  Czesc.

P.S.
                                  Tak czytalem twoje wczesniejsze posty.
                                  • Gość: MIlia Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.ists.pl 17.05.08, 09:23
                                    A ty gdzie pracujesz?
                                    • Gość: maciek Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 14:11
                                      Na razie nigdzie.
                                • mijo81 Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service 24.05.08, 15:25
                                  A to tu jesteś :)
          • Gość: Marta Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service IP: *.ramtel.pl 09.12.07, 12:41
            Tak, chodzi mi dokładnie o Accounting Airline Center
            • mijo81 Re: AAC Kraków-Sales Accounting Service 09.12.07, 12:52
              Z pracą na zlecenie w poszczególnych godzinach może być ciężko.
              Płaca kiepska. Ale masz zniżki na bilety lotnicze :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka