merlin075 24.12.07, 11:44 Witam Czy ktoś pracuje lub pracował jako doradca ubezpieczeniowy? Jaka to jest praca? Czy warto pchać się w coś takiego? Ile można zarobić? Piszę o Commercial Union. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariolka Re: doradca ubezpieczeniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 15:58 Z różnych zaistniałych już wątków, wyniaka, ze opinie czy warto są różne, z przewagą raczej tych na nie. Ale jak zawsze składa sie na to wiele czynników i trudno to obiektywnie ocenić, jeśli samemu sie nie spróbuje. Trochę o tym jak wygląda ta praca znalazłam w portalu Pracuj.pl zakładka praca w branżach > zawody www.pracuj.pl/kariera-rynek-pracy-zawody_agent-ubezpieczeniowy.htm#top Przeczytaj może da Ci to jakiś pogąd. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin075 Re: doradca ubezpieczeniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 17:14 Już sporo zdążyłem poczytać. Rzeczywiście znacznie więcej opinii było na NIE. Niby można sporo zarobić, ale to udaje się tylko nielicznym i nie tak od razu, a w zasadzie można czasami zarobić grosze jak ci coś nie idzie. Widziałem propozycje współpracy jako taki doradca za 4500 brutto miesięcznie. Ciekawe czy zawsze, bez względu na twoje wyniki, dostaje się te 4500 brutto na miesiąc??? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merlin075 Re: doradca ubezpieczeniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 10:52 up :) Odpowiedz Link Zgłoś