korowiowek 19.08.03, 15:07 Czy poszlibyście pracować przy maszynie w warsztacie??? Dokładnie przy zgrzewarce drutu, praca na trzy zmiany za 1400zł?? Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vp Re: Do bezrobotnych magistrów IP: 195.117.30.* 19.08.03, 15:12 korowiowek napisał: > Czy poszlibyście pracować przy maszynie w warsztacie??? Dokładnie przy > zgrzewarce drutu, praca na trzy zmiany za 1400zł?? > > Pzdr, Tak. Ale mam pecha być kobietą i mnie nie przyjmą. Na fakturzystkę za płacę minimalną też mnie nie chcieli "ma pani za wysokie kwalifikacje" a czy może ma pani grupę inwalidzką albo ubezpieczenie w KRUS... Nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.futrzak.net 19.08.03, 15:22 Poszedłbym. Podaj maila (jęsli to jest propozycja, a nie pytanie). pzdr abc. Odpowiedz Link Zgłoś
korowiowek Re: Do bezrobotnych magistrów 19.08.03, 15:27 > > Tak. Ale mam pecha być kobietą i mnie nie przyjmą. > Na fakturzystkę za płacę minimalną też mnie nie chcieli "ma pani za wysokie > kwalifikacje" Dlatego ja nie zawsze chwalę się swoim wyższym wykształceniem? Ostatnio usłyszałem, na rozmowie, że zaprosili mnie z ciekawości ale i tak mnie nie przyjmą bo mam za wysokie wykształcenie - dlatego teraz jeżeli to nie jest absolutnie konieczne piszę, że mam średnie. Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hedonista Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 15:24 Zdecydowanie nie.Napewno nie za takie pieniądze.Więcej bym wydawał niż zarabiał,pozatym te 3 zmiany odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ścierwo Re: Do bezrobotnych magistrów IP: 80.51.245.* 19.08.03, 15:53 korowiowek napisał: > Czy poszlibyście pracować przy maszynie w warsztacie??? Dokładnie przy > zgrzewarce drutu, praca na trzy zmiany za 1400zł?? > > Pzdr, Tak. Na szczescie jestem "robotny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neta Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.nsm.pl 19.08.03, 17:00 Jasne, chociaż jestem kobietą, ale poszłabym zaraz !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Lenin, jr Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.proxy.aol.com 20.08.03, 03:29 I w ten sposob sojusz robotnikow i inteligencji staje sie faktem. Teraz juz razem frontem klasowym do walki o swietlane jutro. Cdn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_ robert Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 21.08.03, 18:05 nie poszedlbym, nawet bedac bezrobotnym nie wysylalem aplikacji na tego typu oferty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.pool.mediaWays.net 23.08.03, 20:12 emigracja polska - ilez to osob poza zawodem w kazdym kraju - co robia np polonisci, historycy, prawnicy,dziennikarze,bibliotekarze etc i wielu wielu innych z dyplomami naszych uniwersytetow. Nie chodzi o wyjatki,ktorym sie udalo - ale o przecietny zyciorys emigracyjny - najczesciej zawody nie majace nic wspolnego z wyksztalceniem,tzw pomocniczy personel, czesto dorywcze zajecia bez stalej umowy - walka o byt,frustracja. Komunistyczne i postkomunistyczne piwo ktore wszyscy dlugo jeszcze bedziemy pic. Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: Do bezrobotnych magistrów 23.08.03, 20:36 Ten wpis o ofercie nie jest niczym zaskakującym, w moim regionie jest firma zagraniczna, która na stanowiska robotnicze, mniej więcej za takie pieniądze i mniej więcej do tego typu czynności zatrudnia tylko i wyłącznie absolwentów politechniki. Tak ludzie pracują. Forward Odpowiedz Link Zgłoś