Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do bezrobotnych magistrów

19.08.03, 15:07
    Czy poszlibyście pracować przy maszynie w warsztacie??? Dokładnie przy
    zgrzewarce drutu, praca na trzy zmiany za 1400zł??

Pzdr,
    Obserwuj wątek
      • Gość: Vp Re: Do bezrobotnych magistrów IP: 195.117.30.* 19.08.03, 15:12
        korowiowek napisał:

> Czy poszlibyście pracować przy maszynie w warsztacie??? Dokładnie przy
        > zgrzewarce drutu, praca na trzy zmiany za 1400zł??
        >
        > Pzdr,

Tak. Ale mam pecha być kobietą i mnie nie przyjmą.
        Na fakturzystkę za płacę minimalną też mnie nie chcieli "ma pani za wysokie
        kwalifikacje" a czy może ma pani grupę inwalidzką albo ubezpieczenie w KRUS...
        Nie mam...
        • Gość: abc Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.futrzak.net 19.08.03, 15:22
          Poszedłbym. Podaj maila (jęsli to jest propozycja, a nie pytanie).

pzdr

abc.
        • korowiowek Re: Do bezrobotnych magistrów 19.08.03, 15:27
          >
          > Tak. Ale mam pecha być kobietą i mnie nie przyjmą.
          > Na fakturzystkę za płacę minimalną też mnie nie chcieli "ma pani za wysokie
          > kwalifikacje"

Dlatego ja nie zawsze chwalę się swoim wyższym wykształceniem? Ostatnio
          usłyszałem, na rozmowie, że zaprosili mnie z ciekawości ale i tak mnie nie
          przyjmą bo mam za wysokie wykształcenie - dlatego teraz jeżeli to nie jest
          absolutnie konieczne piszę, że mam średnie.

Pzdr,
      • Gość: Hedonista Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.acn.waw.pl 19.08.03, 15:24
        Zdecydowanie nie.Napewno nie za takie pieniądze.Więcej bym wydawał niż
        zarabiał,pozatym te 3 zmiany odpadają.
      • Gość: Ścierwo Re: Do bezrobotnych magistrów IP: 80.51.245.* 19.08.03, 15:53
        korowiowek napisał:

> Czy poszlibyście pracować przy maszynie w warsztacie??? Dokładnie przy
        > zgrzewarce drutu, praca na trzy zmiany za 1400zł??
        >
        > Pzdr,

Tak.

Na szczescie jestem "robotny".
      • Gość: neta Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.nsm.pl 19.08.03, 17:00
        Jasne, chociaż jestem kobietą, ale poszłabym zaraz !!!!!!
      • Gość: W. Lenin, jr Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.proxy.aol.com 20.08.03, 03:29
        I w ten sposob sojusz robotnikow i inteligencji staje sie faktem. Teraz juz
        razem frontem klasowym do walki o swietlane jutro. Cdn.
        • Gość: mariusz_ robert Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.osk.pl / 192.168.3.* 21.08.03, 18:05
          nie poszedlbym, nawet bedac bezrobotnym nie wysylalem aplikacji na tego typu
          oferty
          • maruda13 Re: Do bezrobotnych magistrów 21.08.03, 18:17
            poszłabym
            • Gość: zuza Re: Do bezrobotnych magistrów IP: *.pool.mediaWays.net 23.08.03, 20:12
              emigracja polska - ilez to osob poza zawodem w kazdym kraju - co robia np
              polonisci, historycy, prawnicy,dziennikarze,bibliotekarze etc i wielu wielu
              innych z dyplomami naszych uniwersytetow. Nie chodzi o wyjatki,ktorym sie
              udalo - ale o przecietny zyciorys emigracyjny - najczesciej zawody nie majace
              nic wspolnego z wyksztalceniem,tzw pomocniczy personel, czesto dorywcze zajecia
              bez stalej umowy - walka o byt,frustracja. Komunistyczne i postkomunistyczne
              piwo ktore wszyscy dlugo jeszcze bedziemy pic.
              • forward Re: Do bezrobotnych magistrów 23.08.03, 20:36
                Ten wpis o ofercie nie jest niczym zaskakującym, w moim regionie jest firma
                zagraniczna, która na stanowiska robotnicze, mniej więcej za takie pieniądze i
                mniej więcej do tego typu czynności zatrudnia tylko i wyłącznie absolwentów
                politechniki. Tak ludzie pracują.

Forward

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka