Gość: stella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 22:58 praca.gratka.pl/pracownik/szukaj/tresc/-702923.html A myślała, że widziałam już wszystko... :-O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annajustyna Re: szok!!! 07.03.08, 23:02 A to nie ejst wyglup czasem? Bo nr telefonu niepelny i teraz nie wiem, dokad mam wyslac aplikacje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrz uważnie Nie pitol. Numer jest pełny i wyraźny!!! Dzwoń!!!! IP: *.anonymouse.org 08.03.08, 12:10 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Ja widze tylko tyle: 08.03.08, 12:12 Region: Śląskie Oferta z gazety: Dziennik Zachodni Asystentkę prezesa dyspozycyjną i całkowicie bezpruderyjną, wysokie wynagrodzenie, tel.0 I z karijery nici:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisze po prawo No mówię że jest- Kontakt 788-296-559 IP: *.anonymouse.org 08.03.08, 12:16 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Chyba sie do tej roboty nie nadaje:((( 08.03.08, 12:18 Nawet takiego malego testu nie przeszlam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: numer już masz Przemyśl jeszcze.To może być twoja życiowa szansa! IP: *.anonymouse.org 08.03.08, 12:21 Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Przemyśl jeszcze.To może być twoja życiowa sz 08.03.08, 12:22 Che, che...Wlasnie mysle;) Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Przemyśl jeszcze.To może być twoja życiowa sz 08.03.08, 13:15 Przeciez to dyskryminacja ze wzgledu na plec. A tyle sie mowi o rownym statusie kobiet i mezczyzn. A tu kobiety znow sa faworyzowane. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frankowski Re: Przemyśl jeszcze.To może być twoja życiowa sz IP: *.aster.pl 08.03.08, 16:28 Czy Ty na pewno docenisz należycie, ciepły oddech na karku i pieczenie w odbycie ? Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Przemyśl jeszcze.To może być twoja życiowa sz 08.03.08, 18:21 Ja nie, ale na pewno byloby sporo chetnych (nawet kilkanascie procent meskiej populacji), ktorzy mieliby do takiej pracy predyspozycje. Rownie wiele kobiet chcialoby pracowac jako kierowcy, gornicy, slusarze, mechanicy. Dlaczego wiec zamykac im furtki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Nie, nie widziałaś wszystkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 00:15 Jesteśmy wiodącym brokerem ubezpieczeniowym sektora budowlanego. W związku z dynamicznym rozwojem grupy kapitałowej HANZA i poszerzaniem zakresu naszej działalności poszukujemy kandydatek do pracy na stanowisko: Osobista Asystentka Prezesa Do zadań zatrudnionej osoby należeć będzie: * uczestnictwo w konferencjach i rozmowach handlowych * wsparcie działań marketingowych * pomoc w prowadzeniu rekrutacji Nasze oczekiwania: * miła aparycja * odpowiedzialność i zaangażowanie * pełna dyspozycyjność do ciągłego podróżowania * mile widziane jest posiadanie prawa jazdy Zapewniamy: * stabilne zatrudnienie i możliwość rozwoju * pakiet socjalny * mieszkanie służbowe * samochód do pełnej dyspozycji Aplikacje zawierające CV, aktualne zdjęcie oraz klauzulę wyrażającą zgodę na przetwarzanie danych osobowych, prosimy przesyłać na adres: praca@hanzabrokers.pl -------------------------------- ogłoszenie z pracuj.pl nie wykasowałam adresu mailowego, może kogoś zainteresuje jaki enigmatyczny zakres obowiązków i oczekiwania najważniejsze jednak, że są możliwości rozwoju "bo poszerzają zakres działalności"( sic! ) żenada Odpowiedz Link Zgłoś