Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

własnie straciłam prace

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 17:47
    Z dnia na dzien. Z jednej strony ulga, bo miałam juz serdecznie dosc, a z
    drugiej - obawa, bo za co bede zyc? Prace straciłam ze wzgledu na kondycje
    firmy, zdechła na amen, ale co dalej? Pracy szukałam rok mimo ze mam wyzsze
    wykszt., boje sie ze teraz bedzie to samo.oj cos słabo u mnie z optymizmem.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Asia Re: własnie straciłam prace IP: 80.51.236.* 02.09.03, 22:19
        Sorki i duzo optymizmu- bez niego trudno szukać pracy.
      • Gość: marko Re: własnie straciłam prace IP: *.elartnet.pl 03.09.03, 00:32
        Też byłem w podobnej sytuacji, ale jakoś się udało. Trzymam kciuki!
        • Gość: Kefir Re: własnie straciłam prace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 14:07
          A może masz zamiar pojechać do Londynu? Ja mam zamiar coś
          zmienić w swoim życiu, przeżyć coś nowego i przede
          wszystkim zarobic troche kasy.
          • Gość: lola Re: własnie straciłam prace IP: korbank:* / 10.0.0.* 03.09.03, 14:26
            Odpada, mam 5 letnie dziecko, pod stała opieka nefrologa i ani jej nie zostawie
            ani tym bardziej nie zabiore ze soba, wyjazd za granice nie wchodzi w gre.
          • Gość: luzakar Re: własnie straciłam prace IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 17:09
            KEFIR JA STRACILEM PRACE TERAZ ZNOWU MAM , ALE MNIE TO ZACZYNA WKURWIAC!!!
            CHETNIE BYM WYJECHAŁ, MOZESZ POMOC?
            luzakar@poczta.onet.pl
      • Gość: kamila Re: własnie straciłam prace IP: *.pop.e-wro.net.pl 03.09.03, 14:52
        a skąd jesteś?
        Może zechciałbyś podjąć pracę jako konsultanka Oriflame?
        Jest to nie tylko możliwość sprzedawania kosmetyków w systemie sprzedaży
        bezpośredniej, ale również możliwość awansu na wyzsze stanowiska i lepsze
        zarobki. Gorąco polecam, bo nie trzeba mieć żadnych kwalifikacji, a praca
        ciekawa, z ludźmi i tylko od Ciebie zależy ile zarobisz, ja zarabiam w
        ten sposób na studia, od niedawna podjęłam się tej pracy, ale jestem bardzo
        zadowolona, chodzę na specjalne bezpłatne szkolenia kosmetyczne i
        marketingowe, świetna praca, ciągle poznaję nowych ludzi i pracuję tyle ile
        chcę i kiedy chcę. A firma w Polsce dziala juz 11 lat, wiec mysle, ze to ok,
        poza tym ciagle sie rowija, bo tworza ją ludzie, ktorych wciaz przybywa. We
        wrzesniu promocje dla nowych konsultantów. Jak chcesz się
        więcej dowiedzieć, zadzwoń. mozesz przyjsc na sptkanie informacyjne. tel.:
        (071)795 87 91
        ciekawa praca jako stala i jako dodatkowa. gorąco polecam, moja grupa bardzo
        pomaga nowym osobom. i nie zalamuj sie, zawsze jest jakies wyjscie. pozdrawiam

• Gość: lola Re: własnie straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 16:37
          Gość portalu: kamila napisał(a):

> a skąd jesteś?
          > Może zechciałbyś podjąć pracę jako konsultanka Oriflame?
          > Jest to nie tylko możliwość sprzedawania kosmetyków w systemie sprzedaży
          > bezpośredniej, ale również możliwość awansu na wyzsze stanowiska i lepsze
          > zarobki. Gorąco polecam, bo nie trzeba mieć żadnych kwalifikacji, a praca
          > ciekawa, z ludźmi i tylko od Ciebie zależy ile zarobisz, ja zarabiam w
          > ten sposób na studia, od niedawna podjęłam się tej pracy, ale jestem bardzo
          > zadowolona, chodzę na specjalne bezpłatne szkolenia kosmetyczne i
          > marketingowe, świetna praca, ciągle poznaję nowych ludzi i pracuję tyle ile
          > chcę i kiedy chcę. A firma w Polsce dziala juz 11 lat, wiec mysle, ze to ok,
          > poza tym ciagle sie rowija, bo tworza ją ludzie, ktorych wciaz przybywa. We
          > wrzesniu promocje dla nowych konsultantów. Jak chcesz się
          > więcej dowiedzieć, zadzwoń. mozesz przyjsc na sptkanie informacyjne. tel.:
          > (071)795 87 91
          > ciekawa praca jako stala i jako dodatkowa. gorąco polecam, moja grupa bardzo
          > pomaga nowym osobom. i nie zalamuj sie, zawsze jest jakies wyjscie.
          pozdrawiam
          >
          Dzieki, ale nie skorzystam. Akurat mam pewne doswiadczenia z marketingiem
          sieciowym i wiem jak to wyglada w rzeczywistosci.
      • Gość: slepajula Re: własnie straciłam prace IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 06:46
        znam to, ale ty jesteś w lepszej sytuaji (tez mi pocieszenie) jesteś modsza
        ode mnie i masz studia. Odwagi i walcz ,nie daj się! Zycze powodzenia !
        • Gość: lola Re: własnie straciłam prace IP: korbank:* / 10.0.0.* 04.09.03, 11:32
          Gość portalu: slepajula napisał(a):

> znam to, ale ty jesteś w lepszej sytuaji (tez mi pocieszenie) jesteś modsza
          > ode mnie i masz studia. Odwagi i walcz ,nie daj się! Zycze powodzenia !

Studia...Tylko co z tego ze jestem mgr administracji, jak o pracy w urzedzie
          nie ma co marzyc.Swoją drogą ciekawe, ze wiekszosc pracujacych urzedników ma
          zupełnie inne wykształcenie, np. filolodzy, ciekawe co spowodowało ze dostali
          prace w u. miejskim czy wojewódzkim.
          • Gość: Michał Re: własnie straciłam prace IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 06.09.03, 22:42
            Gość portalu: lola napisał(a):

> Gość portalu: slepajula napisał(a):
            >
            > > znam to, ale ty jesteś w lepszej sytuaji (tez mi pocieszenie) jesteś mods
            > za
            > > ode mnie i masz studia. Odwagi i walcz ,nie daj się! Zycze powodzenia !
            >
            > Studia...Tylko co z tego ze jestem mgr administracji, jak o pracy w urzedzie
            > nie ma co marzyc.Swoją drogą ciekawe, ze wiekszosc pracujacych urzedników ma
            > zupełnie inne wykształcenie, np. filolodzy, ciekawe co spowodowało ze dostali
            > prace w u. miejskim czy wojewódzkim.

Ja wiem co spowodowało ich przyjecie do pracy - znajomości.W przypadku urzędu
            w łodzi (nie bede mówił jakiego) 99% pracowników to po znajomości
            zatrudnionych.Wiem bo sam dostałem tam kiedyś prace po znajomości.Przerąbane :-/
            • Gość: lola Re: do Michała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 07:16
              Gość portalu: Michał napisał(a):

> Gość portalu: lola napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: slepajula napisał(a):
              > >
              > > > znam to, ale ty jesteś w lepszej sytuaji (tez mi pocieszenie) jesteś
              > mods
              > > za
              > > > ode mnie i masz studia. Odwagi i walcz ,nie daj się! Zycze powodzenia
              > !
              > >
              > > Studia...Tylko co z tego ze jestem mgr administracji, jak o pracy w urzedz
              > ie
              > > nie ma co marzyc.Swoją drogą ciekawe, ze wiekszosc pracujacych urzedników
              > ma
              > > zupełnie inne wykształcenie, np. filolodzy, ciekawe co spowodowało ze dost
              > ali
              > > prace w u. miejskim czy wojewódzkim.
              >
              > Ja wiem co spowodowało ich przyjecie do pracy - znajomości.W przypadku
              urzędu
              > w łodzi (nie bede mówił jakiego) 99% pracowników to po znajomości
              > zatrudnionych.Wiem bo sam dostałem tam kiedyś prace po
              znajomości.Przerąbane :-
              > /
              We Wrocku jest to samo, mam kolezanke w wojewódzkim, to wiem co mówie. Bez
              układów zero szans.
              Michale, co przerabane? Taka praca czy ze po znajomosci?
      • Gość: M. Re: własnie straciłam prace IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 15:04
        Mialem to samo. Ja w dodatku czulem sie oszukany, bo osobe mniej wydajna, caly
        czas oszukujaca i kombinujaca zostawili. Niewielka satysfakcja, ze miesiac
        pozniej wraz z upadkiem firmy ta osoba poleciala
        • Gość: lola Re: własnie straciłam prace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.03, 07:14
          Gość portalu: M. napisał(a):

> Mialem to samo. Ja w dodatku czulem sie oszukany, bo osobe mniej wydajna,
          caly
          > czas oszukujaca i kombinujaca zostawili. Niewielka satysfakcja, ze miesiac
          > pozniej wraz z upadkiem firmy ta osoba poleciala

He, he, he, skad ja to znam.Ale co mi tam, jeszcze im sie to czkawka odbije.
          Mysle o załozeniu własnej działalnosci, a nuz sie uda.Pzdr.
          • Gość: zycze Re: własnie straciłam prace IP: *.proxy.aol.com 08.09.03, 07:26
            powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka