Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ubezpieczenia axa

IP: 213.184.17.* 02.04.08, 12:38
    Mam pytanie -czy ktoś z pracujących tam mogłby powiedzieć coś o
    pensjach ,warunkach ,atmosferze w tamtej firmie ???.Było sporo ich
    ogloszeń -moze ktoś był na rozmowie kwalifikacyjnej ?? .
    Obserwuj wątek
      • Gość: tk Re: Ubezpieczenia axa IP: *.pronet.lublin.pl 24.04.08, 10:59
        Jest to obecnie jedna z najlepszych firm ubezpieczeniowych na rynku.
        Zapewnia super warunki i miłą atmosferę.
        • bishopandroid Re: Ubezpieczenia axa 24.04.08, 15:24
          miałem tam iść bo sporo znajomych tam robi ale niestety mało
          płacą ....

do tego tez doszły mnie słuchy że rotacja w pewnych działach jest
          spora ... ciekawe czemu ?
          • Gość: mika Re: Ubezpieczenia axa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 12:33
            Pracuję w TU AXA od ubiegłorocznych wakacji... potwierdzam - atmosfera SUPER...
            zarobki - EXTRA... tylko tak dalej... ...A teraz poważnie... atmosfera zależy
            tylko i wyłącznie od menadżera i dyrektora konkretnego oddziału, czy placówki
            (ale ponieważ ma on obowiązek codziennego monitorowania twoich poczynań centrali
            - to po paru miesiącach ustawicznego nękania wymiękasz i życzliwy uśmiech w
            oczach menadżera odbierasz jako... dokończ sobie sama). Narzucone plany
            produkcyjne są po trzech miesiącach możliwe do zrealizowania, ale tylko dla
            wieloletniego agenta (jeszcze Winthertur-owskiego). A bez wykonanych planów
            produkcyjnych nie ma premii i DZ... Zostajesz z kilkuset-złotowym porfelikiem
            polisowym. Zapłacisz ZUS (obowiązkowa działalność gospodarcza + wyłączność)
            rachunki za telefon, internet (obowiązkowa pełna obsługa klienta z nadzorowaniem
            płatności składek i monitowaniem klienta), koszty samochodu, paliwo (do klienta
            trzeba dotrzeć) i dobrze jak w kieszeni zostanie ...100-200 zł. Ja właśnie
            jestem po pozytywnej rozmowie w uczciwiej pogrywającej firmie. Firmie AXA...
            dziękuję...
            • Gość: Monstaer Re: Ubezpieczenia axa IP: *.gprs.plus.pl 06.05.08, 19:58
              Oo!? A któraż to firma pogrywa "uczciwiej"???
              To troche zabawnie brzmi, gdy mowa o TU. Pytanie jeszcze co oznacza
              dla ciebie ta uczciwosc?
              • Gość: nilson Re: Ubezpieczenia axa IP: 83.238.44.* 13.09.08, 17:09
                Jest dokładnie tak jak ona mówi. Wspaniała atmosfera to tylko gra , taki rodzaj
                miny.
                • Gość: PUF Re: Ubezpieczenia axa IP: *.homenett.pl 13.09.08, 17:30
                  no ja wlasnie bede zaczynał swoje kroki w ING. Napisze za miesiac
                  jak idzie;) a moze ktoś pracuje w ING???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka