Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświadcze

• Gość: trojmiasto były pr Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.gdynia.mm.pl 29.11.10, 20:58
        praca jak praca. Czytając te wszystkie posty widze ze w każdym oddziale znajdzie sie jakaś męda.W trojmiescie taka to Kierownik pan G.. jak pracował jako PH to sie najwiecej opie...ł , a jako kierownik tylko karał , straszył i zabierał premie!!! generalnie odradzam prace.
        • Gość: Marian Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 17:01
          Odbiegając od tematu ... A-T Krotoszyn to podobna,duża firma z wielkimi obietnicami.Jazda 10-12h dziennie + papierkowa robota i liczenie kasy w domu za 1300-1400 miesięcznie.Nie polecam ! ! !
      • Gość: gdfgf Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.152.foxnet.com.pl 10.02.11, 19:13
        Nie radze w kdwt Ja robie obok nich robia z krata po 12 godzin dziekuje do widzenia nie traktuj tego jak zniechanie do pracy w tej firmie po porostu ci ostrzegam
      • Gość: makiaveli Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.11, 13:04
        to siedz w tej firmie dalej bo z premia czy bez 1300 na reke i tyle od 3 lat
      • Gość: gość Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.promax.media.pl 01.07.11, 21:26
        kolega pracje w KDWT Ostrów wlkp z tego co mi opowiadał to nie zakład pracy lecz obóz pracy.Rządzi tam jakaś baba ,która dla pracowników nie załatwi nic.pozatym obstawiła się rodziną ostatnio na pseudo kierownika wkręciła zięcia ( kierownik od spraw niepotrzebnych).Płacą tylko podstawę i podobno jakąś premię ,która uzależniona jest od ilości wywiezionego towaru przywiezionej got ówki lecz im więcej się wywozi tym mniej się dostaje.Urlopy to temat tabu tylko wybrańcy mają go latem inni nawet w lipcu nie mogą wykożystać zaległego .Jednym słowem mówiłem mu żeby z tej firmy uciekał niech ta pani i jej przydupasy szukają sobie frajerów na swoim podwurku .Pozdrawiam
        • Gość: pi*** Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 18:43
          W komornikach jest podobnie zona zalatwila prace mezowi na magazynie a on tylko maci i docina jest cienki w uszach ale chce byc kierownikem
          • Gość: p**** Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 14:36
            Na tego gostka trzeba uwazac jest wredny i falszywy.Podmienia towar na filie widzdzialem jak podmienil tytonie
      • Gość: thomas Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.dynamic.chello.pl 05.07.11, 15:49
        zapraszam do zadawania pytań o opinie o firmach na www.pracodawiedz.pl
        • Gość: Feragas Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 11:52
          Mój znajomy pracuje tam miesiąc i nie narzeka, 1600 + premia za nie branie L4 nie obijanei sie itp 200zl i po wyrobieniu 80% normy dodatkowo 250zl i to praca na śląsku, nie uważam tego za jakiś mały zarobek, plus przerwy itp:) praca po 8 godzin
          • Gość: kiler Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.ip.netia.com.pl 08.08.11, 12:50
            co ty pie...sz jakie 8 godzin ktoś ci bzur nagadał zapie...sz po 10 a nawet 12 h a stawki które podajesz są oczywiście brutto!!!
            • Gość: Feragas Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 02:14
              Gościu nie pier.... wiem bo sam teraz pracuje, zawsze 8 godzin, czasami 6 jak szybciej skończysz, ale te 2 musisz kiedyś odrobić, a nadgodziny płacone, jak robisz w jakiejś wsi zabitej dechami to tak jest
          • Gość: misiek Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.syrion.pl 16.09.11, 22:28
            ktos ci niezly kit wcisnol
          • Gość: misiek Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.syrion.pl 16.09.11, 22:30
            powiedz ktory to eurocash to poprosze o przeniesienie
      • Gość: Ktosiek Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.cable.fordon.turmak.pl 10.08.11, 17:32
        Witam forumowiczów! Jestem tu nowy więc proszę o wyrozumiałość :) chciałem zapytać o kwestię weksla który musi podpisać osoba z dochodami. Po co właściwie on jest konieczny? Mam pewne obawy ponieważ nigdy wcześniej nie spotkałem się z taką formą zabezpieczenia majątku przez pracodawcę. Zwykle wystarczyło zaświadczenie o niekaralności. Proszę mi powiedzieć, czy mam się obawiać czegokolwiek , gdy weksel podpisze np moja żona? Mogę mieć z tego tytułu w późniejszym czasie jakieś problemy ze strony pracodawcy? Dodam, że przez kilka lat mojego doświadczenia jako kierowca zawsze byłem uczciwy i nie "robiłem na boku". Proszę o wasze opinie, jak to jest z waszego punktu widzenia. Bardzo dziękuję, będę tu często zaglądał. Pozdrawiam odbiorców :)
        • Gość: stefan Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.designadv.eu 11.08.11, 23:20
          jak jesteś uczciwy to nic ci nie grozi.
      • madzi.ara Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ 10.08.11, 23:38
        KDWT otwiera filie w Radomiu mam tam pracować Jak wygląda praca fakturzysta-kasjer? jak płacą itd
      • Gość: misiek Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.syrion.pl 16.09.11, 22:08
        nie wierz w to 1300 + premia chyba ze brutto bo na reke pomarzyc
        • Gość: gość Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.centertel.pl 03.10.11, 21:22
          Atmosfera pracy zależy przede wszystkim od ludzi, którzy w danej filii pracują. Jak ktoś nie dyskutuje a robi swoją robotę może super zarobić. Ja pracowałem na północy. Kierowniczka ok. Ludzie super. Zwolniłem się z powodów osobistych. Nie miałem innego wyjścia. W każdym bądź razie na jaką kasę się z Tobą umawiają taką dostajesz. Magazynierzy pracują średnio 8h dziennie.
          • Gość: junior swiezak Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.router1.tygrys.net 22.11.11, 17:31
            witam. od czytania tych postów az boje sie wchodzic do placówek tej firmy :| co mozecie powiedziec o placowce w Gdyni ( ubiegam sie o prace jako magazynier). z gory dziekuje za odpowiedz. chodzi mi o godziny pracy,pensje i atmosfere w placowce w Gdyni. chcialbym wiedziec w co mam "wejsc" :|
            • Gość: jaguar Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.toya.net.pl 02.01.12, 12:39
              A co możecie powiedzieć o pracy fakturzysty w tej firmie w Czeladzi? Ktoś ma jakieś doświadczenie i może podzieli się przeżyciami z tego stanowiska??
              • Gość: janis Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.play-internet.pl 06.01.12, 12:18
                po poziomie waszych wypowiedzi widać jaki poziom reprezentujecie i w pracy zapewne jest tak samo,dlatego nie dziwię się, że praca w KDWT jest dla Was beznadziejna,jestem przekonana ,że jest to albo wasza pierwsza praca albo jesteście po szkole zawodowej i nie macie żadnego porównania jak i za ile pracuje się gdzie indziej.Nikt Was przecież na siłę w żadnej pracy nie trzyma możecie swoją karierę zawodową poprowadzić w taki sposób jak wam pasuje! Ja pracuję 5 lat i jestem bardzo zadowolona ze swobody pracy , z możliwości jakie daje ta firma- musisz być uczciwą osobą i pilnować tematów towar nie ginie na magazynie sam tym bardziej że jest to towar kuszący dla wszystkich i jeśli macie braki na magazynie to nie dlatego ,że firma was oszukuje tylko po prostu ktoś albo pali za darmo albo kradnie - podstawa to uczciwość !!! zarobki sa dobre jeśli ruszysz głową i potrafisz mieć dobry kontakt z klientem a ceny mamy b.dobre wypracujesz dobrą premię ,wiadomo,że początki są trudne,ale opłaca się u nas Przedstawiciel Handlowy zarabia 2,5-4 tys zależy od miesiąca jeżdżą najnowszymi Fiestami do dyspozycji cały tydzień, Magazynierzy 1,6 -2tys i Fakturzystki podobnie więc uważam ,ze są to niezłe zarobki za tą pracę pełne ubezpieczenie i dobre umowy o pracę Tylko mówię kwestia do jakich rejonów trafiliście i przede wszystkim z jakimi ludźmi pracujecie bo to jest podstawa moim zdaniem - dobra współpraca!!!!!!i pamiętajcie ,że nikt wam po paru tygodniach pracy nie da awansu ani kokosów ,ale zapewniam was jak robicie dobrą robotę to zostanie zauważone.pozdrawiam
                • Gość: jagoda Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 18:32
                  Skąd ty się kobieto urwałaś??? Fakturzystka tyle niby zarabia w KDWT??? Ja pracuję 3 lata w KDWT jako fakturzystka i ostatnia wypłata jaką wzięłam to 1.150 zł.i z miesiąca na miesiąc coraz mniej zarabiamy, więc nie pier... farmazonów konfidentko jeb...a, bo nie wiesz co piszesz. Napisz gdzie fakturzystki tak zarabiają, to chętnie sie tam przeniosę. Nie wypisój takich bredni, że są dobre zarobki, bo nikt kto tam pracuje w to nie uwierzy, bo wie jak jest.
                  Podwyżek jak nie było tak nie ma. Plany coraz większe, a nawet jak je zrobisz to tak ci wyliczą wypłatę, ze wyjdzie na to samo czy plan jest zrobiony czy nie. Jak masz tak pier... ić, to sobie i innym oszczędź, jak ci tak dobrze w tej firmie, to nieźle musiałaś komuś du..ę lizać.
                  • Gość: optii 888 Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.play-internet.pl 20.01.12, 15:53
                    Moja droga my raczej nie zatrudnimy takiej osoby jak ty !!!! :) wcale się nie dziwię ,że zarabiasz 1150 zł jak walisz takie błędy ortograficzne "wypisuj" piszę się przez "u" , a nie jak Pani na poziomie nawet pewnie niepodstawowym pisze przez "Ó" - żenada - myślę ,a nawet jestem przekonana ,że niezależnie do jakiej firmy pójdziesz pracować to twoje zarobki będą 1150 zł HIHIHI !!! już widzę te e-maile które wypisujesz -czyli tak jak pisałam wcześniej ludzie o tak szerokim zakresie słownictwa i wykształcenia chcą zarabiać pieniądze jak tu braki z podstawówki to co mówić o kontakcie z klientem albo o jakiejkolwiek sprzedaży - bo z tego dziewczynko się zarabia- polecam słownik ortograficzny
                    • Gość: gość Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 21:05
                      "Moja droga my raczej nie zatrudnimy takiej osoby jak ty !!!!"
                      Od razu widać, że to zwykły pracownik nie pisze. Kim Ty kur... jesteś, żeby osobę po jednym błędzie oceniać? Widzę, że poza błędem ortograficznym nie masz innych argumentów, to jest dopiero żenada.
                      Czytałaś kiedyś maile od osób "wykształconych " z KDWT, to dopiero jest pole do popisu. Możesz tam sobie wsadzić swoje dobre rady i napisać np. panu kierownikowi, żeby kupił sobie słownik ortograficzny.
                      Jeśli ktoś się wkur... na te brednie i szybko w nerwach odpisał , trudno, ale tylko taka kur... jak ty może oceniać ludzi po jednym błędzie ortograficznym, pani poprawna!!! Ja mogłabym się dowalić o to, że ty zasad interpunkcji nie znasz i możemy się tak przegadywać cały czas, ale to nie zmieni faktu, że jesteś kur...jeb...
                      Oszustko jedna. Moja dobra rada: znajdź sobie dobrego psychiatrę, jeśli to jest twoja wymarzona praca, to powodzenia, moja nigdy nie była i już się wyrwałam z tego bałaganu. Wal się idiotko
                      • Gość: Rysiek Ochódzki Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 21:17
                        Dajcie sobie spokój z taki wpisami. Po co się wyzywać od najgorszych. Prosta sprawa jeżeli komuś nie odpowiada praca i warunki jakie przyjął to zawsze może wybrać inną drogę zawodową. Z kałachem do głowy nikt umowy o pracę nie kazał podpisywać.... POZDR
                      • Gość: optii 888 Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.play-internet.pl 28.01.12, 15:28
                        Nie będę z Tobą dyskutowała ,bo poziom który reprezentujesz pokazuje jak wykonujesz swoje obowiązki zawodowe dlatego nie dziwię sie dlaczego praca Ci nie odpowiadała - bardzo dobrze ,że juz nie pracujesz ,bo nie będziesz zaniżała poziomu placówek - pozdrawiam
                        • Gość: KUMItee Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 01:10
                          Poliż łechtę palijanki i redki!!!
                  • Gość: pracownik Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 21:30
                    Kdwt to oszusci obcinaja wynagrodzenie o 60%...złodzieje..okradają własnych pracowników....ciekawe czy Panowie Tomasz P (fantasta) i Tomasz G tez obcieli sobie pensje?Wszyscy przedstawiciel KDWT w marcu powinni zrobic plany na poziomie 50%...moze wtedy.......otworza im sie oczy...............od dzisiejszej wypłaty koncze prace o 15 godz,bez wzgledu gdzie jestem...nawet w połwie trasy a plany wykonam na 50% a zawsze mialem 90-100% ..no i szukam pracy.......KDWT ZŁODZIEJE..........Kto jest za olaniem planu .....?
                    • Gość: oszukany Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.173.20.116.tesatnet.pl 21.03.12, 06:20
                      Witam!
                      1,5 miesiąca temu byłem na rozmowie kwalifikacyjnej-dostawca.Wszystko super-rozmowa,atmosfera,wizja wypłaty,8 godzinny czas pracy "o ile nie będę pił kaw na każdym sklepie",możliwość awansu itp.Zrezygnowałem z poprzedniej pracy bo wizja pracy w KDWT była obiecująca!
                      Po przepracowanym miesiącu mam dość,psychicznie wysiadam.
                      Pracuję po 16-18 godzin dziennie!!!Dostaję trasę,którą normalnie robią dwie osoby i muszę rozwieść towar bo takie mam zadanie.Debil,który w umowie określał mój ryczałt godzin nadliczbowych chyba był pijany bo określił ją na 14 godzin w miesiącu!!!14 godzin nadliczbowych robię w 1,5 dnia!!!Najgorsze jest to,że boję się,że nie wypłacą mi pieniędzy za kolejne godziny nadliczbowe bo przecież taką podpisałem umowę.Całe szczęście dla Sądu będzie jasne,że podpisująć umowę nie znałem i nie mogłem znać realiów wyznaczonych zadań.Gdybym wiedział ile godzin będę pracować nigdy nie zgodziłbym się na podpisanie umowy na 14 godzin nadliczbowych miesiącu.Prawa pracownika są w tym aspekcie łamane.Mam tylko nadzieję,że wypłacą mi pieniążki za kolejne godziny nadliczbowe,jeżeli nie złożę pozew do Sądu Pracy.
                      Zaluję,że zrezygnowałem z ostatniej posady.8 godzin i do domu!Wypłata 1,300 złotych,ale zero stresów :/
                      • Gość: Szczęśliwy Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.zamek.net.pl 21.03.12, 19:53
                        Czyżby mowa o oddziale w Czeladzi???:)
                        • Gość: oszukany Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.173.17.166.tesatnet.pl 21.05.12, 16:08
                          Nie,mowa o oddziale Poznań.
                    • Gość: fosc Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 11:57
                      KDWT to najwieksza złodziejska firma w ktorej pracowalem.........jak mozna okrasc pracownika.....?......wstyd dla prezesa....Tomasza.......dziwie sie ze moze jeszcze spojrzec z jego glupkowatym usmiechem w oczy pracownikom..........zanujacy koles......zero totalne oszust,kłamca,złodziej
                    • Gość: smol Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: 91.226.7.* 16.04.12, 20:51
                      Niestety, muszę się zgodzić z kolegą. Firma przeprowadziła "nieznaczne" obniżenie prowizji od sprzedaży pod płaszczykiem podwyższenia podstawy, do ustawowego 1500 brutto. Po tej operacji zarabiamy ledwo 2900 a zarabialiśmy prawie 4000 w zeszłym roku, za tą samą sprzedaż.Na imprezie w Paprotni potwierdziło mi to ze 40 osób i paru kierowników. Żenada, a kiedyś Rui i Tomasz P. zapewniali nas, że KDWT będzie płaciło najlepiej w branży. A to wszystko po tym, jak wyniki z roku na rok skaczą o parę milionów. Niestety, lepiej już było. Trzeba się zmywać z KDWT, niedługo kierowcy będą zarabiać więcej niż PH.
                      • Gość: ph Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: 183.82.97.* 18.04.12, 01:47
                        panowie o co chodzi tej naszej firmie? W odstępie kilkunastu dni wystawia w necie ogłoszenie o pracę na ph już któryś raz z rzędu w tym samych filiach. Brak chętnych?
                        • Gość: Doświadczony. Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.zamek.net.pl 24.04.12, 18:35
                          Sam sobie odpowiedziałeś kolego.Nikt z złodziejami nie chce pracować.Przez dwa lata wypłaty spadły prawie o 700zł,cały czas tłumaczą się kryzysem a z tego co wiem to ph plany wykonuje a kierowcy zap......lają po 14-godz.Nędza panie kierowniku z Czeladzi.Także jak ktoś ma ochote podymać za marne grosze to proponuje oddział czeladż
                          • Gość: zainteresowany Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.12, 17:48
                            Kolego, moja pensja jeszcze 10 miesięcy temu była dwa razy taka, jaką otrzymałem w tym miesiącu. To żenada! Pozdrawiam wszystkich!
                            • Gość: ciekawy Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.12, 11:31
                              A ile otrzymałeś 10 miesięcy temu, a ile ostatnio?
                    • kubik442 Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ 03.07.12, 21:32
                      zgadzam sie w 100 % oszuści ,poza tym słyszałem, że w Lublinie mobbing na wysokim poziomie i nikt nie reaguje.....porażka firmy
                      • kubik442 Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ 03.07.12, 21:35
                        masakra jakaś ,podobno cały czas wyżywa się na ludziach.....to kobieta ,stara sfrustrowana panna.........................
                      • Gość: gość Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.nette.pl 06.07.12, 21:56
                        tez o trym słyszałem
      • Gość: Bogdan KDWT kupuje Dziembora IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.12, 23:45
        No to Czeladzki oddział KDWT czeka kolejna rewolucja: przełknięcie grubej ryby - Dziembora. Ciekawe ile ludzi pójdzie do odstrzału a ilu zrezygnuje z własnej woli po jednym miesiącu rzeźni.
        • Gość: otol Re: KDWT IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.12, 02:08
          pracowalem tam 3 lata,,,,bylem ponizany,zarabialem 1600pln dotego mialem funkcje kontrola,gdzie musielem nakazywano mi wpisywac bledy moim kolegom kompletujacym zeby im po wyplacie pojechac zebym chleb im zabieral za ciezko przepracowane godziny,,,to skandal,gdy ja blad na kontroli zrobilem to odtracali mi 50zl z wyplaty,,,,do kontroli dziennie mialem ok 300faktur,,,a 1 faktura to ok 30 poz....pracowalem od 8-16h nawet dluzej,zadnego podzienkowania nieotrzymalem tylko non stop .....zlezlezle...jak ma byc dobrze skoro tyle jestem w pracy,non stop sie tlumaczyc,raz sytuacja po kontroli palety z papierosami ktory wyjezdzal na tarnobrzeg wszystko bylo ok po 2tyg.przychodzi email ze 3pakiety vouge byly zgniecione,,,kierownik nakazal mi ze mam za to zaplacic...bo jak nie to premii niedostane,,,zebym wszystko mial napisac co mnie przez te 3lata spotkalo w czeladzkiej firmie to by miejsca tu braklo,to jest jakas masakra...i nieukrywam mojego niku otol....tak wlasnie,jedyna kompetenta osoba to boczek ktory mial zawsze glowe na karku....a pan kier,Ant...chce byc za pracownikami ale niemoze bo krakow stoi,,,niedziwie sie ale niewolno sie wznosic za wysoko....pozdrawiam zmiane Roberta RZ.....on tez rozumie pewne sprawy,,,ale kazdy sie tam boi zareagowac,,,a bony i imprezy to kdwt niech wsadzi sobie w du...e,,,,
          • Gość: Były Re: KDWT IP: *.via.zamek.net.pl 14.11.12, 15:54
            Widzę że wszystkich tak traktują,wycisną do zera i wypad.A kierownikowi oddziału gratuluje pseudo kierowców,którzy rozwalają auto nawet 3 razy w tygodniu.Tak to jest jak się dobrych ludzi pozbywa.Pozdrawiam. Były kierowca oddział w Czeladzi.A kierownik zmiany S..a niech nadal włazi w 4 litery wiadomo komu jak jeszcze ma wazeline.
          • Gość: gall Re: KDWT IP: *.centertel.pl 10.01.13, 23:36
            kdwt=KAŁ, STOLEC PIERDOLEC.

• Gość: zniechęcony Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: 93.175.69.* 14.11.12, 19:41
        Jak by w KDWT zwiększyli magazynierom podstawy takie jak chociażby są obok na Eurocashu to jeszcze byloby spoko. Ale niestety wolą robić imprezy przedstawicielom albo kupują im nowe auta. Magazynier mial w KDWT zawsze najgorzej :/ Przedstawiciele zawsze na koniec miesiąca robią fikcyjne zamówienia zeby normy wyrobic a towar pozniej i tak wraca na magazyn. I kto na tym najbardziej cierpi ? Wiadomo kto. Pozdro dla Janka ktory tylko czeka na pomylki pracownikow zeby im zabrac z i tak małej wypłaty. A te rankingi teraz ? kolejna porazka , zmianowi faworyzują niektórych i zamykają im wczesniej faktury zeby byli wyzej. A to co robi niejaki M. ze zmiany pana Ś to dopiero cyrk. Gość sobie zrobi pare najlepszych faktur w miesiącu i jest na 1 miejscu i zabiera premie tym co naprawde zapieprzają na alejce. WSTYD
        • Gość: gOŚĆ Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.gliwice.vectranet.pl 19.11.12, 20:19
          Pracowanie w KDWT to jest brak poszanowania dla własnej osoby. Każdego stać na coś więcej. Wielkie szkolenia, obiecywanie nowo przyjętym pracownikom że jest możliwość dorobienia sobie na tzw. delegacjach...wielkie premie... CH..A prawda. Nie wykonasz chociaż jednego z kilku planów na 100% dostaniesz 980 zł. wypłaty. Na delegacje są już wybrańcy także o tym też zapomnijcie. Bony, imprezy i paczki od firmy, jak myślicie kto za nie płaci. Zastanówcie się zanim w to depniecie. ODRADZAM !!!!!
          • Gość: xxx Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.12, 00:10
            A jak jest na północy?
            • Gość: Bobo Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 13:51
              Witam. Nie polecam pracy w tej Hurtowni dlatego ze to jest OBÓZ PRACY dlatego ze tam liczy sie ilosc i jakosc a zeby miec chociaxby 2000 to trzeba pracowac i kompletowac towar ale bez zadnych bledow bo jezeli popelnisz bledy (ktore napewno bedzie posiadac dana osoba pracujaca w zakladzie) to napewno nie bedziesz mial wyplaty jak tylko okolo 1700 a jezeli pojdziesz na L4 to twoja wyplata nie przekroczy 1500 wiec prosze sie dobrze zastanoowic czy warto. Ja pracowalem ok kwietnia to teraz dostalem wypowiedzenie z pracy za bledy a po drugie mam wypowiedzenie do 08.12.2012 to nawet dajac prezenty dzieciom na Mikolaja to powiedzieli ze i nawet dziecku sie nie nalezy bo mam wypowiedzenie. To poprostu jest zenujace ze tak postepuja z pracownikami szczyt wszystkiego ZŁODZIEJE I TYLE lepiej dac po nowej Fiescie ktore kupili ludziom z biura niz robalom na kompletacji.
              • Gość: Roman z Siłownii Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.play-internet.pl 20.12.12, 00:36
                Witam
                Pracuję w KDWT Czeladź od pewnego i czasu i jest tak jak tu piszecie, ogólnie straszny bałagan, zero organizacji pracy, magazynu i kierowców, po prostu odechciewa się wszystkim chodzić do pracy po za paroma wazeliniarzami, którzy sa uwielbiani nad niebiosa, połowa ekipy ma gdzieś robote i z uśmiechem na twarzy pobrała buty i ubrania i wypoczywa sobie na L4, a ci co pozostali też postanowili się nieprzemęczać, tak jak u kolegów kierowców pewien pan Jeronimo, który biedak robi na 1/4 etatu i ciągle jeździ załadowany po podłodze paroma reklamówkami, został zastraszony w firmie i chodzi płacze do wszystkich, mdleje i użala się nad sobą, jak to on nie ma ciężko wyjerzdzająć o 9:00 z firmy a wracająć o 13:00..., gdzie reszta kierowców orze od 7:00 do 19:00 z 50 punktami, wracając na firmę i wyworząć jeszcze miny po innych którzy się niezabrali, po prostu żałosna sytuacja..., niepotrzebujemy tutaj takich leserów, tak od 5 lat w tej firmie niebyło, u nas na magazynie zrobili nam 3 zmiany wypłaty ucieli i skończyło się ubogie las vegas, dlatego każdy robi swoim tempem i niezamierza się spieszyć, skoro takie marne grosze i na każdym kroku patrzą jeszcze jak tu uciąć kaski za każdą pomyłkę, a my jesteśmy tylko ludźmi, nie myli się tylko ten co nic nie robi, nie ma ludzi idealnych szczególnie za te kokosy co 10 wpływają na konto... gdyby dbali o pracowników, to byłaby stała ekipa na magazynie, której daliby normalną wypłatę jak w innych firmach a nie tą jałmużnę, niebyłoby pustych papierków po słodyczach i papierosach gdzieś za paletami, co w takiej dużej firmie powinno być oczywiste,a tak to jest duża rotacja na magazynie i pełno pomyłek..., pozdro DLA HERBATNIKÓW SAGA, a więc pozostaje wam życzyć miłej pracki, gdyż ja wypoczywam sobie na L4, do zobaczenia na imprezce w styczniu, będzie wesoło...
                • Gość: Magazynier Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 00:41
                  Czytam, czytam i nadziwić się nie moge, sam już trochę pracuję w kdwt czeladż i mam pytanko - skoro jest tak żle to czemu się nie zwolnicie tylko płacz i lament jak to wam żle a przecież to nie Oświęcim zawsze P Joli wypowiedzenie można zanieść a Janek ma wypłatę za kapowe jak my za faktury, jak nie pasi to pa pa a nie mamin synki płakać to w poduszkę, niby dorośli ludzie! WSTYD ! NIE O TAKE POLSKE WAŁĘSA WALCZYŁ! Wielkie pozdro dla śpiewaka przez którego jakoś dniówka leci
                  • Gość: Roman z Siłownii Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.play-internet.pl 10.01.13, 21:54
                    Stałem się sławny i czekacie na moje wpisy a więc jestem:)
                    Jak tam panowie nastroje po imprezce firmowej:) ktoś zaliczył zgona:)
                    Nasz kolega Jeronimo zmęczył się noszeniem reklamówek z 4 pakietami i poszło biedactwo na L4:) oj jaki chorowitek delikatny z niego..., pewnie jak wróci to wezmie wolne na przemyślenie....ehhh i o dziwo dostanie je:) on jest jakiejś specjalnej troski...
                    Oby tylko mu kolano nieszczeliło, od tego leżenia w łóżku.....
                    Na magazynie też ostatnio panuje moda na L4:) tak trzymać panowie:) może tym sposobem coś się zmieni w naszej firmie:) bo wypłaty styczniowe to jest jakiś głupi żart w wykonaniu tej firmy:) niewiem czy w kadrach mają kalendarze ale dopiero 1 kwietnia jest taki dzień kiedy można sobie tak brzydko żartować:)
                    pozdr
                    • marek738 Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ 15.01.13, 08:53
                      Może zamiast L4, to weźcie się do roboty, może jak zaczniecie pracować tak jak wasza ph J...,
                      to będą efekty!
      • marek738 Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ 15.01.13, 08:43
        Panowie ph, czy ktoś już widział ranking roczny za 2012? Napiszcie co wiecie!
        • Gość: ph Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 19:27
          Wez sie za wozenie towaru a nie za ranking bo jakbys byl ph to bys wiedzial dlaczego nie ma rankingu...
        • Gość: ph Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.237.91-rev.victor.pl 21.01.13, 21:09
          No właśnie nie jesteś ph skoro pytasz się o ranking roczny...którego i tak nie będzie
          • Gość: ph Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.czeladz.vectranet.pl 20.02.13, 21:13
            Wszystkim tak cięzko a siedzą na forum i pie... o dupie marynie... Jaka praca tak płaca. P.S połamania kolan na L4 ;)
            • Gość: Driver Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 21:11
              A co tu taka cisza nastała?Jakieś podwyżki nastały czy targety zmniejszyli?
      • Gość: marlon Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.ip.netia.com.pl 10.08.13, 16:49
        Polecam pracę w Eurocash na magazynie w Piekarach Śląskich- (zamiast na stacje je rozwozić złodziej rozwozi i handluje za 1/2 ceny) druga wypłata zarobiona na lewo:))
      • Gość: ja Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.ip.netia.com.pl 10.08.13, 17:04
        ale i tak najlepiej się kradnie na magazynie w Piekarach!
        • Gość: PC Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ IP: *.protonet.pl 21.08.13, 12:10
          Najlepiej jest w Czeladzi koleś tzw PC nie ma urlopu od marca i chodzi sobie na planowane l4 legalnie. Kierownictwo udaje że wszystko jest ok.
      • Gość: PH Eurocash IP: *.kalisz.mm.pl 04.07.14, 20:24
        cala grupa schodzi na dno robia wszystko zeby nie wyplacic premi poprzez wymyslane kary naprzyklad w PD i zmuszaja do zasowania od rana do nocy .
        • Gość: fakturzystka Re: Eurocash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.14, 09:57
          gdzie jest inspekcja pracy , dlaczego sie nie przyjrzy pracy w hurtowniach . w takich duzych hurtowniach pracuje 3 -4 osoby na zminie ,nie ma mozliwosci na przerwe sniadaniowa -a wirtualne manka ktore potracaja czyli slynne podmagazynki . zeby byc we wlasnym kraju za niewolnika u portugalczyka wstyd panie amaral
      • juventus1996 Re: grupa Eurocash - KDWT. Miał ktoś jakieś doświ 11.02.16, 14:18
        ja mam pracuje 10 lat i nie składam paczek na magazynie ,,,,praca odpowiedzialna wymagania jak w ministerstwie a płaca to 1650 na łape wiec raczej przedumaj ps. dyrektor regionalny na czesc wschodnia to kretyn debil oszust i dupowlaz z naciskem na dupowłaz
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka