Gość: IK Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.217.146.194.generacja.pl 13.12.09, 08:52 dojrzalyon20 czy też gadula_cr - kimkolwiek jestes dlaczego tak szastasz ta wielką literą? Co to za szyk zdania, stylistyka itd.? Widać ewidentnie jaki poziom reprezentujesz, zarabiaj tą swoją firmą zarabiaj a później zainwestuj za pośrednictwem RC:) Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_cr Re: Renaissance Capital z Wrocka??? 13.12.09, 19:42 Ponieważ tak Lubię... Czekałem Kto zwróci Pierwszy uwagę na To... Wygrał Pan :) Gratuluje...(Choć Ja bym nie był Taki Dumny na Pana miejscu z tego Zwycięstwa w Moim Małym Teście...konkursiku.. Jakby Kolwiek to Ktoś nazwał) Nadal Czekam, może doczekam się odpowiedzi na Mój Post..., a nie tysiąca innych odpowiedzi, Pozdrawiam P.S. Sam Sobie niech Pan Zainwestuje...Niech Pan nie mówi co Mam robić, Co Ja Zrobię to Jest moja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.finemedia.pl 13.12.09, 20:57 "Jakby Kolwiek to Ktoś nazwał" <<< to jest dopiero stylistyczny majstersztyk lepszy nawet niż pisanie co drugiego słowa wielką literą. Miło, że są tacy geniusze, którzy potrafią przygotować rzetelny teścik czy konkursik. Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_cr Re: Renaissance Capital z Wrocka??? 13.12.09, 21:34 Wiem udało Mi się...mówię o majstersztyku Gratuluje liczenia "co drugie". Pozdrawiam P.S. Dalej Czekam...,bo póki co napotykam osoby, których nie pytałem o nic, a mimo tego udzielają się nie wprowadzając nic Twórczego do rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 11:08 była w tym roku wycieczka do Pragi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwóźdź do trumny Re: Renaissance Capital IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.12.09, 03:24 Mam nadzieję że renaissance capital naprawdę bankrutuje. Szkoda, że coraz mniej osób znajduje czas, żeby ich tu oczernić. Fajnie by było, żeby byli pracownicy renaissance capital znający adresy mailowe byłych klientów mogli dać im link na to forum.. forum.gazeta.pl/forum/w,23,81475370,,Renaissance_Capital_z_Wrocka_.html?v=2 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.09, 09:36 Zgłośmy do KNF, że osoby posiadające klienta znały jego portfel oraz inne informacje, których nie powinny znać. Przekazywanie zleceń (kupno, sprzedaż)klientom wydaje mi się niezgodne z prawem gdy wykonują to osoby nie mające uprawnień. Gdyby, ktoś z klientów chciał iść do KNF to jestem w wami i mogę zeznawać. Kontakt przez forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 12:09 pracowalem w rc jakis czas temu nie trwalo to dlugo bynjmniej jak dla mnie i powiem wam cos tak jak wy pisalem na tym forum wczesniej same negatywne posty o tej firmie ale podpisalem ukowe wiedzialem ile bede zarabiac i bylem tego w 100 procentach swiadomy. nie chce was pouczac kazdy czlowiek ma prawo do wlasnego zdania ale zobaczcie na jakim poziomie niskim jest to co robimy piszemy o firmie w ktorej nie pracujemy zeby zniechecic innych ale wam nie przyswieca cel ochrony innych tylko z zzdrosci piszecie negatywne posty bo wam pewnie jest zal ze wam sie tam nie udalo nikt z was nie moze powiedziec ze praca tam jest nudna i ze nie rozwija jest to dobra praca w ktorej jesli znajdziesz klienta to masz szanse zarobku naprawde duzych pieniedzy ale trzeba na to porzadnie zapracowac. poza tym pracuje teraz w innej firmie zarabiam podstawe bo teraz ciezko o dobra prace. ale firma w ktorej teraz robie jest bardzo znana ze wzgledow osobistych nie bede podawac co to za firma ale ta firma cieszy sie dobra opinia a jak sie wejdzie na to forum tej firmy to nie ma zadnej pozytywnej opini tak jak tutaj i dla mnie jest to tak dziecinne ze dziwie sie wam ze tracicie czas na pisanie takich postow ale jesli macie ubogie zycie osobiste to coz piuszcie dalej. smiac mi sie tylko chcialo z waszych postow o nielegalnosci tej firmy- poczytajcie sobie prawo wejdze na knf co do rc dzialaja legalnie i maja zatrudnionych ludzi ktorzy naprawde znaja sie na rzeczy jak sie kiedys dorobie to tam zainwestuje i mam nadzieje ze taka jedna dziewczyna bedzie tam jeszcze pracowac bo fajnie wszystko tlumaczy:)a poki co zegnam was ja koncze juz zajmowanie sie pie...mi i wyzywajcie itp jak chcecie wisi mi to ale jestescie naprawde zenujacy:p pozdrawiam - ja potrafie powiedziec dosc a wy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śledzący forum Re: Renaissance Capital IP: *.e-wro.net.pl 01.01.10, 03:28 Nie ściemniaj! Tak naprawdę wszyscy wiedzą, że jesteś na kierowniczym stanowisku w renaissance capital i musisz odpowiadać na każdy post na tym forum podając się za andrzejków, słoneczka i inne. Jesteście żałośni i nigdy nie pozwolę na to, żeby zaprzestano pisać na tym forum - zawsze tu będę - nawet po imprezie sylwestrowej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śledzący forum Re: Renaissance Capital IP: *.e-wro.net.pl 01.01.10, 03:35 Renaissance capital zawsze będzie tu negatywnie opisywane - bez względu na ilość postów pisanych przez kierowników rc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Renaissance Capital IP: *.finemedia.pl 01.01.10, 20:05 Re:"...ale wam nie przyswieca cel ochrony innych tylko z zzdrosci piszecie negatywne posty bo wam pewnie jest zal..." Powiedz w jaki sposób mogę komukolwiek zazdrościć czegoś, z czego dobrowolnie zrezygnowałem? Podejrzewam, że równie dobrze można zazdrościc biedakom penetrującym śmietniki w poszukiwaniu aluminiowych puszek, które wcześniej wyrzuciliśmy. Jedyne, na czym zależy przedstawicielom RC to bezustanne werbowanie młodych naiwniaków, którzy przez czas trwania umowy zmuszeni są do wykonywania tych beznadziejnie głupich, reżyserowanych rozmów. Być może za pierwszym razem rozmówca zechce nas nawet wysłuchać. Zważcie jednak na to, że baza RC ma kilka lat, mielona jest nieprzerwanie od prawie dwóch lat. Każdy ze najdujących się w niej potencjalnych inwestorów molestowany był już przez naganiaczy dziesiątki jeśli nie setki razy. Pomijam już fakt, że na sam dźwięk słów "Renaissance Capital" wiekszość rozmówców rzuca słuchawką. Tutaj nie pomoże pewność siebie czy chamstwo. Być może gdyby ci nieliczni klienci RC byli obsłużeni w sposób na jaki zasługiwali historia tej firmy potoczyłaby się inaczej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śledzący forum Re: Renaissance Capital IP: *.e-wro.net.pl 02.01.10, 03:58 Ja pisze na tym forum, ponieważ andrzej tak mi zalazł za skórę, że postanowiłem się tu od czasu do czasu przypomnieć. Gdyby nie jego chamstwo, bezpodstawna pewność siebie oraz kompletny brak wiedzy na jakikolwiek temat to pewnie wystąpiłbym tu zaledwie kilka razy. Będę tu jednak do końca - do końca firmy renaisance capital. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie RC Re: Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 09:08 Prześledziłem to forum może w 1/4, gdyż szybciutko oddzwonili po mojej aplikacji i jestem bardzo rad, że forum jest spore bo chyba uchroniło mnie to od żałosnej straty czasu. Ufam większości tutaj, nie licząc rzekomych wpisów managerów pod różnymi nick'ami, to wszyscy są jednego zdania. Nie wiem jak teraz płacą czy dalej 500pln na umowie-zleceniu, ale to jest żal straszny. To wygląda na normalny wyzysk zdesperowanych bezrobotnych do wyczerpania ich granic wytrzymałości psychicznej. Na szczęscie mam lokal gastronomiczny zatrudniam sam kilku ludzi, a pracy szukałem w celech samorealizacji w zawodzie wyuczonym (AE wroc), więc mogę sobie pozwolić i rok szukać pracy, ale współczuję tym, którzy się nacieli w RC czy tego typu klonach. Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_cr Re: Renaissance Capital 21.07.10, 01:36 Ja może za bardzo nie przepadałem, ale o inteligencji jego mógłbym dyskutować, pewnego razu udowodnił Mi, że trochę Jej ma, a nawet więcej :), Szkoda, że nie mogę rozwinąć tego tematu bardziej, ale poznaliby Mnie od razu:D cały zarząd :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raio Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.centertel.pl 21.01.10, 21:30 gadula_cr napisał: > Ponieważ tak Lubię... > Czekałem Kto zwróci Pierwszy uwagę na To... > Wygrał Pan :)... Posadę konsultanta w rc :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX KONSULTANT rc Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.e-wro.net.pl 24.01.10, 00:13 Autorem tego i kilku ostatnich postów jest ten ćwok - Milosz. Poznaję jego przyziemny styl. Koleś od czasu do czasu wpada na to forum i wypisuje jakieś dziwactwa.. Od jakiegoś czasu mówi dużo lepiej po polsku. Czy ktoś wie co się dzieje teraz w renaissance capital? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.10, 11:14 Czy pracuje nadal najpiękniejsza kobieta w rc Pani Grażynka? Jakie wieści nadaj jesteśmy pod wpływem danych za q4? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc wykrywacz renaissance capital sp. z o.o. IP: *.e-wro.net.pl 31.01.10, 01:12 Ważne: Warto poczytać o renaissance capital sp. z o.o. z Wrocławia www.gowork.pl/opinie_czytaj2,8816,0,0 Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_cr Re: Renaissance Capital z Wrocka??? 21.07.10, 01:32 Co nie znaczy, że pisać Umie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła_rc Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.finemedia.pl 12.02.10, 23:39 Tego nie trzeba wygrywać dopłacą Ci czasem nawet 500 na miesiąc byś odebrał wygraną :) P.S. nie chce Mi się logować, ale JA to JA, Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.finemedia.pl 12.02.10, 23:52 Gaduło! Dysponujesz nieaktualnymi danymi. Obecnie jałmużna (słowo pensja byłoby tu ewidentnym nadużyciem) w RC wynosi 100 złotych miesięcznie. Nie, nie brakuje tu ani jednego zera. Pensja konsultanta RC to STO złotych polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.finemedia.pl 12.02.10, 23:57 zapomniałem dodać, że oprócz tych stu złotych konsultant otrzymuje nadzieję na zarobienie ogromnych pieniędzy. Jeszcze żadnemu się to nie udało, bo nawet ci nieliczni, którzy zwabili klienta zostali ostatecznie wykolegowani z interesu... no ale w końcu musi być ten pierwszy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła_rc Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.finemedia.pl 13.02.10, 00:41 Wybacz Dobry Człowieku... teraz to kryzys musi przeżyć pracownik..., a Ja myślałem, że miałem źle ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.finemedia.pl 13.02.10, 16:57 Wybaczam. My, komsultanci zarabiający 500 możemy wreszcie z czystym sumieniem się przed kimś pochwalić swoimi zarobkami. Myślałem już, że nie dane mi będzię dożyć tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erika Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.chello.pl 01.02.10, 16:37 Ostrzegam przed tą firmą !!! to oszuści i wyzyskiwacze robi się jak w obozie pracy 9 godzin dziennie 5 dni w tygodniu za 100 złoty !!! których i tak nigdy nie ujżysz na koncie, bo szefucio poprostu nie płaci !!!!!! ponieważ jest oszustem i złodziejem!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja G. Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 16:18 Ja mam takie pytanie, pomijając fakt złodziejstwa za tyle godzin pracy... Dzwoniłam wczoraj do Renaissance z zapytaniem jak ma się sprawa PITów. Wiele razy pracowałam na umowę zlecenie i każdy pracodawca wysyłał mi do domu PIT. Przez telefon usłyszałam, że Pani nie ma bladego pojęcia na temat PITów, ale zorientuje się i da mi znać. Nie dała, więc dzwoniłam dzisiaj parę razy, wysłałam sms z tym samym pytaniem, cisza.Nie odbierają mojego telefonu :( Jeśli ktoś z Was jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie, czy Renaissance wystawi mi tego PITa to bardzo proszę o odpowiedź. Wiem, że pracodawca ma czas do końca lutego, ale spodziewałam się chociaż znaku z "firmy", że np PITy są powoli montowane. Otrzymałam głuchy telefon. Jeśli nie dostanę tego co mi się należy, porozmawiam z nimi inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw rc :D Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.146.82.85.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.02.10, 09:11 pity dostajesz do domu pocztą a robi to zewnętrzna księgowość może dlatego osoba z którą rozmawiałaś nie potrafiła powiedzieć kiedy dostaniesz natomiast czas jest do końca marca tak więc spoko ja już dostałem do domku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: ...tak a propos wskakiwania szefowi do łóżka IP: 79.110.196.* 04.02.10, 18:41 rozbawilem sie, pracowalem w tej firmie jakis czas i jesli byli pracownicy badz obecni narzekaja na wyzysk a nie robia nic poza tym ze mysla kto komu wskoczyl do lozka i kto jakie ma nogi nie dziw ze maja odciski na uszach. nie wiem kim jest pani G nigdy jej nie widzialem ani nie slyszalem, w zasadzie chyba sama tak teskni za ta firma ze wciaz o sobie wspomina na tym forum, bo w firmie nigdy o niej slychac nie bylo. pozdrawiam tych co chca pracowac i jak w koncu zalatwie swoje sprawy to sie odezwe bo to w sumie fajna sprawa pracy przy tej gieldzie a marketing jest w kazdej firmie i to w roznych wersjach pozdrawiam tych co siedzieli kolo mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: ...tak a propos wskakiwania szefowi do łóżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:45 Też krzyczałeś klientowi do słuchawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN dobry gust :-) Re: ...tak a propos wskakiwania szefowi do łóżka IP: *.generacja.pl 04.02.10, 21:47 Hmm więc skoro nie pamiętasz Grażyny musiałeś tam pracować bardzo krótko jak cała reszta konsultantów:) nikt tam długo nie wytrzyma chyba , że jest dogadany z tymi osobami co trzeba i siedzi tam za 100 zł niby nie mając klientów...;) Co do samej osoby Grażyny to kobieta która zostawiła i szefa i całą tą firmę, ona prowadziła szkolenia i zajmowała się całą organizacją biura. Teraz Pani agent próbuje jej przyrównać we wszystkim:D niestety ginie zaczynając od wyglądu kończąc na inteligencji haha. Żeby nie było , że jako jej fan wychwalam ją niech ktoś może napisze kto ją pamięta??:)z tego co wiem za nią poszło polowa ludzi z RC i podobno dobrze się mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: ...tak a propos wskakiwania szefowi do łóżka IP: 79.110.196.* 04.02.10, 22:07 pracowalesm na przelomie sierpien wrzesien i bylo tam troche ludzi czy polowa odeszla nie wiem i nie dostawalem wtedy 100 zl a 500 zl wiec chyba zmiany byly pozniej jesli chodzi o wyplate,kimkolwiek jest pani G to razcej twoj punkt G skoro tak zachwalasz, nie znam tej osoby a co do pani Agent nic nie mam, ale jak widac dobrze sie orientujesz, ciekawe ze zamiast teoriami dowa czy swiecami japonskimi z ktorych mialem szkolenie zajmowales sie i zapamietales tylko porownanie dwoch kobiet, i jak widac pracowales wczesniej tam niz ja. a jak widac firma dziala dalej sa szkolenia sa ludzie i cos sie kreci, a moze ty jestes pania G i zal ci ze juz bez ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOW Re: ...tak a propos wskakiwania szefowi do łóżka IP: *.chello.pl 04.02.10, 23:29 Bartek zamiast odpisywać na forum zacznij szukać nowej bazy bo ile można dzwonić jedną i tą samą od 2 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: ...tak a propos wskakiwania szefowi do łóżka IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.10, 02:43 Po lekturze doszedłem do wniosku, że nie warto jechać do Wrocka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: ...tak a propos wskakiwania szefowi do łóżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 07:07 Czy nadal pracuje ten pajac w garniturze vistuli? Wiadomo o kogo chodzi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: ...tak a propos wskakiwania szefowi do łóżka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.10, 18:45 ..pracowałem tam jakiś czas temu i plotki jakie chodziły o Grażynce pseudo czeszce były dość zaskakujące. pomijam fakt, że podczas jej szkolenia czułem się jak jakiś idiota- zero informacji, nawet nie było czego notować, na konkretne pytanie nie potrafiła odpowiedzieć (a osoba która zadała jej pytania na które nie potrafiła odpowiedzieć nie dostała pracy), gadanie o wszystkim i o niczym, próba gloryfikacji własnej osoby, podejście do ludzi niczym przedszkolanka do maluchów...no i ciągle śmieszny wyraz twarzy gdy nie wiedziała co odpowiedzieć. plotki które były o jej odejściu to nie to że odeszła bo wypieła się na szefów, tylko poleciała za jakimś młodym kolesiem który raz podjechał najnowszym mercem ojca do pracy. szef rc nie chciał jej utrzymywać pewnie i ją kopnął w koślawą d... takie są plotki :) kumpel mi mówił że teraz ma swoją firmę która próbuje naśladować taktykę prowadzoną w rc, sam dostałem tez propozycję przejścia do jej firmy, bo chce podkupić wszystkich pracowników z rc....ale nie ufam kobietom które chwalą się tym że wybieliły sobie zęby, a od faceta dostała buty za 500zł ("bo jak cię facet zostawi to chociaz buty ci zostaną" to jej słowa powtarzane przez dziewczyny) pewnie teraz obie firmy toczą wojnę hehe, no bo każdy dolar się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_cr Re: ...tak a propos wskakiwania szefowi do łóżka 22.03.10, 00:13 Po Pierwsze, Wymyśl sobie inny nick, po Drugie Goń Się od Grażynki Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_cr Re: ...tak a propos wskakiwania szefowi do łóżka 21.07.10, 01:29 Dobre, buehehe. "Nigdy o Niej słychać nie było" to Ty Szanowny Panie chyba głuchy jesteś ;], albo nie powiem jaki jeszcze, to Była jedna z najnormalniejszych ludzi Tam wtedy;] i poza tym, inteligentna, a nie powiem jak inna pewna Pani z zarządu:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TW Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.10, 07:42 Witam nigdy nie udzielałam się na tym forum ale ktos tutaj podaje sie za mnie. ja nazywam się tamara w i nie życzę sobie żeby ktoś w moim imieniu tutaj coś pisał. to świadczy tylko o niskim poziomie inteligencji tutaj ale jeśli moja skromna osoba kogos aż tak zafascynowała, że ten ktoś pisze za mnie to niech sie do mnie zglosi dam mu autograf albo co gorsza zadzwonie do ciebie:). I tak jeszcze nawiązując do wypowiedzi którą rzekomo ja napisałam to naprawde współczuję tej osobie bo mieć odciski na uszach to musi być naprawdę obrzydliwe i z serca drogi sobowtórze ci współczuję, zaklej sobie plastrem a najlepiej dziure w której kiedyś był mózg. A słowo menager pisze się manager. Nie wiem kto komu wskakuje do łóżka ale to nie moja sprawa i mnie to nie interesuje. O wszystkich którzy są madrzejsi i im sie zazdrości źle piszecie a prawda jest taka że bardzo mało osób zdaje egzamin który zdała Dominika i na pewno tylko sobie i swoim umiejętnościom może zawdzięczać sukces. Ja nie żałuję pracy tam, odeszłam ze względów zdrowotnych i wam nic do tego. nikt nikogo nie zmusza do pracy tam, a jesli konkurencja potrafi tylko krytykować na forum to cóż to tylko o nich świadczy widoocznie im sie nie układa i nie mają nic ambitniejszego do roboty. Mozecie odp ile chcecie ja się wyraziłam raz i nie życzę sobie żeby ktoś tutaj podawał sie za mnie. a co do pani Grazyny to wiem więcej od was ale nie potrzebuje sie tym dzielić na forum. Bo to co bawi nas to................:) Pozdrawiam RC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw rc :D Re: Odnośnie wypowiedzi Tamary W. IP: *.146.82.85.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.02.10, 09:05 Tamara ma rację nie trzeba tam pracować jak się nie ma zamiaru, można iść gdzie się chce ja to traktuję raczej jak własną firmę i nie zamierzam wieszać psów na Dominice bo wiem że jak trzeba to zawsze pomaga zresztą Jan Rajm też. Jeżeli ktoś ma jakiś problem to najlepiej niech sam do nas przyjdzie i nam powie o tym adres to Św Mikołaja 7 piętro 6 zapraszam. ps. Tamaro masz pozdrowienia od Tibora :D Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_cr Re: 21.07.10, 01:23 Pozdrowienia dla ciebie Tamaro :) myśmy się chyba jakoś spotkali w marcu w sklepie "Kaufland" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: instrukcja przetwania w RC - zgłoś się do And IP: *.finemedia.pl 09.02.10, 17:07 Byłego agenta? Czyżby superagent nie pracował już w RC? Pensja w RC naprawdę wynosi teraz 100 złotych? To jakiś żart? Ja praccując w RC zarabiałem pięć razy więcej, a było to dawno temu. Ilu nieszczęśników pracuje teraz w RC? Wystarczą mi szacunkowe dane, bo zdaję sobie sprawę, że liczba pracowników tej instytucji zmienia się z minuty na minutę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: instrukcja przetwania w RC - zgłoś się do And IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 23:53 Tak mowa o super agencie niejakim Andrzeju. Pracuje jeszcze? Michał lizodup nadal jest managerem? Miłosz jara się robieniem 3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: instrukcja przetwania w RC - zgłoś się do And IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 09:49 Co tam z super agentem pracuje jeszcze czy stracił tyle pieniędzy z klienckiego portfolio, że handluje tylko na demie lol. Jak sobie radzi super agentka? Uśmiecha się? Słyszałem, że w biurze pustki. Ludzie się sądzę z renaissance capital bo stracili swoje środki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: instrukcja przetwania w RC - zgłoś się do And IP: *.finemedia.pl 10.02.10, 13:39 w sądzie nikt nic z RC nie ugra jeśli o utratę środków chodzi. Ryzyko jest nieodłącznym elementem inwestowania na rynku kapitałowym. W umowie też jest to małymi literkami napisane. Powiem więcej: w przypadku RC ryzyko rozumiane jako niepewność osiągnięcia wymaganej stopy zwrotu praktycznie nie istnieje. Podpisując umowę z RC mamy absolutną pewność, że zostaniemy puszczeni w skarpetkach. Osobom zainteresowanym inwestowaniem za pośrednictwem RC radzę poprosić o udokumentwanie historii zatrudnienia agentów. Sama rozmowa na ten temat nie ma sensu. Oni nawet w trakcie osobistego spotkania próbują wmówić swojemu rozmówcy, że są jednocześnie w Nowym Jorku, Londynie i Pekinie;p Co do ich obycia w świecie wielkiej finansjery to najlepszym i zarazem najprostszym testem jest próba porozmawiania z nimi po angielsku. Polcam. Naprawdę warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justtrue instrukcja przetrwania w RC - zgłoś się do Andrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 15:47 Instrukcja przetrwania w Rc: masz problemy przeżyc za 100 zl złóż zamówienie u byłego agenta Andrzeja, ten za podział prowizji lepszej niż w RC zaproponuje Ci domknięcie klienta na "boku" bez wiedzy naiwnego zarządu RC :-), szczegółowe instrukcje udostępni Pani stale wspólpracująca z Panem Andrzejem , Pani Agnieszka B Należy dokonać tego ze szczególnym wyczuciem. Ona ma w tym świetne doświadczenie. Tak trwa już wiele, wiele miesięcy. Uwaga!!! Jeżeli Andrzej wywęszy, że klient będzie chciał zainwestować więcej niż 100 tys.USD, sam klient otrzyma od Andrzeja nakaz nie kontaktowania się z Tobą a kontakt z klientem utracisz na rzecz stałego dochodu w celu spłaty wysokiej raty (bez akontacji) pojazdu marki Lexus :-) (własność agenta...no...banku :-))) Piszę to po to aby ambitni przejrzeli na oczy, że w firmie RC nigdy nie będą mieli szansy się wybić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: instrukcja przetrwania w RC - zgłoś się do A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 09:18 W sądzie może nikt nie wygrać. Jednak odbiorą A i D licencje nadane przez KNF. Jak by był ktoś zainteresowany, żeby potwierdzić w wymiarze sprawiedliwości co się tam działo to służę pomocą:) To może głównie zainteresować byłych klientów. Proszę napisać kontakt na forum sam się zgłoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quotetracker Re: instrukcja przetrwania w RC - zgłoś się do A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 12:32 Witam obecnych pracowników Kupie hasło do quotetrackera. Cena i warunki do dogadania. Proszę o info na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: instrukcja przetrwania w RC - zgłoś się do A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 00:13 On już siedzi w więzieniu za roztrwonienie środków i mobbing czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw rc Re: instrukcja przetrwania w RC - zgłoś się do A IP: *.146.192.254.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.02.10, 09:11 A nie sądzisz że jak by tak było to by pierw stracił licencje ?? po za tym Andrzej nigdy nikogo nie mobbing-ował, jeżeli masz inne zdanie to chyba powinieneś z tym iść do właściwego urzędu a nie na forum pisać jak jakiś tchórz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: instrukcja przetrwania w RC - zgłoś się do A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 11:22 Prawda w oczy kole? Są dowody na to, że klienci tracą w renaissance capital pieniądze. Tak się stało z klientami agentki zanim jeszcze nie była agentką, klientami innych ludzi też. Jak firm by zarabiała dla klientów to ten koleś o, którym wszyscy mówią by się nie zwolnił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: underground Re: instrukcja przetrwania w RC - zgłoś się do A IP: *.anonymouse.org 27.02.10, 15:25 Co Michalku, praca u Grazynki tak cie juz nudzi ze musisz klepac takie bzdury na forum? A moze skonczyly sie wam juz wszystkie kradzione kontakty i nie macie co robic...? No tak, zapomnialam ze trudno oczekiwac czegos wiecej po marketowym ex-ochroniarzu ktory ma aspiracje na maklera :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWex Re: instrukcja przetrwania w RC - zg³o siê do A IP: *.ovz33.hc.ru 01.03.10, 11:25 Michałek był OK i każdy to powie kto był u niego w grupie. A co do bzdur - to tylko link na serwis informacyjny. Pozdrawiam ex-Managera Michała i Aline bo tylko Oni osiągnęli tam coś z niczego i mimo to zostali normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej =bohemia utrata licencji... IP: *.centertel.pl 01.03.10, 17:57 Oh... Michal aspiracje ma i wszystko przed nim. Zaczynal tak samo jako konsultant jak Andrzej w grupie Grazyny w Bohemii IZ, ktory nie mial nic oh przepraszam kawalerke- kuchnia z pokojem ;-) Ale jest8 wielkie Ale przez wielkie A... nic nie ma do stracenia w odroznieniu co do innych...;-) a to bedzie wielki bol...oh wielki...na Wegrzech zabrano licencje wszystkim ktorzy mieli cos wspolnego z Capital Partners z Pragi. Pozdrawiam wszystkich ;-) ktorzy nie maja nic do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G-killer Re: utrata licencji... IP: *.ovz33.hc.ru 01.03.10, 18:16 Hahaha, a to dobre. Wszystko przed nim... tak oczywiscie, u boku "szefowej" ktora macha wszystkim dookola falszywym swiadectwem ukonczenia wyzszej uczelni a wczesniej sprzatala w macdonaldzie - faktycznie czeka go swietlana przyszlosc :D Powodzenia w realizacji planow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phiii [...] IP: *.centertel.pl 01.03.10, 19:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN dobry gust :-) Re: utrata licencji... IP: 178.56.2.* 01.03.10, 21:53 Dawno mnie tu nie było , a tu tak ciekawa dyskusja :D Widać, że praca w Rc się kończy skoro Bartka ostatnie zadanie to pisanie na forum ;) ale cóż coś trzeba robić jak w firmie już nie ma co , a właściwie może jest ...ktoś musi drugą część biura spakować :-) Akurat to w czym już ma doświadczenie :) ...idąc dalej...Nie ma jak to dać przykład swoim konsultantom jak szef i agentka na firmowej imprezie w Pradze jarają trawe z pracownikami , haha żal poprostu wielki żal co tam się dzieje... ;) ale cóż jakoś trzeba pracowników zatrzymać ;) a co do Michała nie waże gdzie i z kim- ważne, że "wypisał" się z tej przejaranej firmy . A jeżeli to prawda , że ma swoją firmę z Grażyną to mogą dużo zdziałać bo widać jak po ich odejściu RC pada... aaa jednak bezrobocie się zwiększy :D Pozdrawiam tych co opuścili "czeski film " :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rc Gaduła Re: utrata licencji... IP: *.finemedia.pl 22.03.10, 00:05 Co macie do jarania w Pradze???!!!!! W Tym roku też Pragę odwiedziło RC ? Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_cr Re: utrata licencji... 21.07.10, 01:12 Kurcze to był jednak wypad drugi do Pragi? no w sumie, już dwa lata minęło... jak zarabiam normalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od poczatku... [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 19:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 22:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN dobry gust :-) Re: Cel osiągnięty. IP: *.generacja.pl 01.03.10, 22:53 an powiel poprzedniego posta, gdyż jestem ciekawy co ich tak zbulwersowało :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 22:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga!! Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 13:21 Jedna i ta sama firma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga!! Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 13:22 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.10, 19:28 IS Slovakia to nowa firma Honzy czy Grazynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !! Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 12:44 Wszystkie te firmy sa oddziałami Capital Partners as. Podsyłam interesujacy link dotyczacy działania CP i jego odziałow na terenie Europy(ktoś poruszył ten temat pare dni wcześniej) finweb.ihned.cz/c1-40708000-madarska-policie-udelala-razii-v-pobocce-ceskych-makleru-capital-partners -> odsyłam do tlumaczy googla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.10, 21:28 Kto znowu pokasowal posty mowiace prawde na temat Renaissance Capital? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN dobry gust :-) Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.generacja.pl 03.03.10, 21:55 PRAWDA TAK BARDZO ICH BOLI, ŻE NIC INNEGO NIE ROBIĄ TYLKO ŚLEDZĄ ZAMIAST RYNKU TO FORUM HAHA!! NOO I PRZY OKAZJI KASUJĄ POSTY TE KTÓRE IM SIĘ UDA... :D DLATEGO TRZEBA POWIELAĆ SWOJE POSTY :) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 09:10 Pan dobry gust kiedy pracowałeś w tej złodziejskiej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN dobry gust :-) Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 10:11 Jakieś pół roku temu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 10:51 Trzeba przenieść to forum na portal, który nie jest cenzurowany. Dostaliście już PIT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN dobry gust :-) Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 11:48 Super pomysł ale RC już długo nie pociągnie więc to forum powinno wystarczyć:D tak , PIT już mam ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skar-bowy Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital 06.03.10, 21:18 Dla nie wtajemniczonych wrzucam link z przetłumaczonym przez google artykułem. Pozdro dla was makler:) tinyurl.com/przetlumaczonyprzezgoogle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 18:18 banita twoj cas na tym forum prawdopodobnie dobiega konca poniewaz dowiedzialem sie ze ta pseudo gieldowa firma sczyczaca sie tak wielka popularnoscia i tak niby genialnymi agentami wlasnie upadla hahahahahahaahahahahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahaha maja podobno straszne problemy finansowe ale tak to jest jak sie mysli dupa a nie glowa i martwi sie tylko o swoj interes a nie o swoich pracownikow bo jestem pewny ze gdyby ci ludzie dostawali odpowiednie wynagrodzenie i byli traktowani nalezycie a nie jak jakies mrowki kore maja napieprzac po 9 godz dziennie za stowe na miesiac ta ta firma moglaby byc naprawde dobra i miec mase klientow ale tak juz niestety w zyciu bywa ze przyjedzie taki jeden odwali sobie dom samochod itp a inni go gowno obchodza wiec teraz wydaje mi sie ze nalezycie sie stalo ze firma zbankrutowala i popadla w dlugi. nikomu zle nie zycze ale czlowiek ktory wykorzystal az tyle ludzi zasluguje chociaz raz zeby poczuc sie jak to jest byc przegranym. mam nadzieje ze ci biedni ludzie ktorzy doswiadczyli pracy tam znajda teraz godne miejsce pracy i nie beda trzymac sie tego czlowieka ktory tylko potrafi mydlic oczy i obiecywac bog wie jakie pieniadze. \wszystkim ludziom ktorzy tam byli życze wszystkiego dobrego i powodzenia dacie sobie napewno swietnie rade bez tej pseudo amerykanskiej firmy. i mam nadzieje ze jesli on otworzy kolejna firemke ze juz wiecej naiwnych ludzi nie skrzywdzi. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 15:00 Ja pamiętam ja się Andrzejek przechwalał, że zamyka klienta za 50 000 000 EURO LoL. To było jak się jeszcze na 3 piętrze mieściliśmy. Potem ten sam wałek wciskał osobą z 6 piętra. To nie powstaną inne oddziały i dom maklerski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 11:17 Zmienią siedzibę, nazwę firmy ... i dalej jazda na rachunkach... szkoda tylko ze z tego Co wiem to wszyscy klienci dostali ostro w dupę teraz (bedzie to samo tylko pod inną nazwą). Przestrzegam przed domem maklerskim Capital Partners i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 17:12 Agent sie kiedys chwalil, ze kupil petrolinvest to bylo w okolicach maja/czerwca 2008. Ciekawe czy ma go jeszcze bo dopiero teraz zaczyna cos sie dziac na tej spolce:) Co z klientami, ktorzy stracili na V? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.10, 09:21 Dlaczego do Renaissance Capital nie można się dodzwonić. Chciałem odebrać swojego pita jednak nikt nie odbiera telefonu? Renaissance Capital poszło do bankrutu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: 79.110.195.* 22.03.10, 15:54 ja pit dostalem w lutym; pity rozlicza ksiegowosc zewnetrzna tak sie dowiedzialem, gdy dzwonilem, jesli nie dostales dzwon do swojego managera, moja manager wszystko mi wyjasnila; jesli nie dostales nawte avizo zostanie wyslany raz jeszcze nie kumam z czego taki klopot ktos robi zadzwon i sie dowiedz, maila tez nagle zapomniales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.10, 17:11 LoL przeciez napisalem, ze nie odbieraja telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.10, 18:53 Co sie dzieje z rc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 20:24 firma calkowicieupadla miliony dlugow ma ten nieudacznik hahaha nikomu zle nie zycze ale sam sobie zasluzyl, tak to jest gdy czlowiek udaje ze zna sie na czyms amerykanskim a tak naprawde umie tylko bajki opowiadac on na nazwisko powinien miec obiecanki jan cacanki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.10, 13:15 Nam ten Pan obiecywał udziały w domu maklerskim:) Ich doświadczenie sprowadza się jedynie do opowiadanie bajek na temat giełdy:) Szkoda klientów i pracowników. Dobrze, że już koniec. Teraz otworzą nową firmę. Ponoć Grażynka już działa w branży:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Bohemia IZ= IS Slovakia= Renaissance Capital IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.10, 17:01 grażynka z branży nigdy nie wyszła - nogi ma wyćwiczone non stop ..... no bo chyba nie można powiedzieć żeby kiedykolwiek grażynka wiedziała coś na temat tego, czym zajmowała sie firma rc - w to nigdy nie uwierzę z szefem była póki firma dobrze prosperowała, jak tamci się kapnęli, że ma dobrego kolegę nad morzem to zmienili zamki w drzwiach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hooltay Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: 82.177.25.* 22.03.10, 17:43 Z miłą chęcia chciałbym powiadomic o nowopowstałym forum o pracodawcach. Zbieramy dane na temat firm którym można zaufac i tym które na to nie zasługują. Zapraszam na opinieopracodawcy.ubf.pl/forum/index.php Podziel się swoją opinią i pomóż w tworzeniu bazy o pracodawcach pozdrawiam Hooltay:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooltay Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.146.21.98.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.04.10, 19:06 Wypowiedz sie daj znac innym!!! opinieopracodawcy.ubf.pl/news.php Daj cynk o dobrej pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honza Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 16:20 znacie to: www.youtube.com/watch?v=ftxPq78W1s8 :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milosz Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 18:44 Ma ktoś taki filmik z RC? Brakuje mi darcie się do telefonu przy włączonej plazmie. Można w jakiejś innej firmie taką pracę dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra praca Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.10, 11:04 idź do mc'donalds, chociaż skoro spędzasz tutaj tyle czasu- czyli tak długo jesteś bezrobotny, to pewnie nawet tam się nie nadajesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 09:34 Dobry filmik, zupełnie jak bym widział tego głupka Milosza lub Andrzeja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadula_cr Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.208-100-1.static.steadfast.net 22.04.10, 19:01 Jestem w posiadaniu potwierdzonych informacji odnosnie "pani prezes" Grazynki K., ktora to po tym jak wyrzucilo ja RC, zostala wyrzucona rowniez z firmy World Finance. Jesli dalej utrzyma takie tempo to wroze jej wspaniala kariere. Tak wiec teraz cala reszta bandy tj. Michal W. a takze Lukasz Ch. musza szybko znalezc jakis sposob zeby zaczac splacac jej dlugi. No coz, mam ochote powiedziec tylko "A nie mowilem!" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 09:56 Kto to Łukasz? WF dostało kredyt inwestycyjny w Aliorze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honza Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 08:39 hehehe : nasza-klasa.pl/profile/8026182 Odpowiedz Link Zgłoś
gadula_cr Re: Renaissance Capital z Wrocka??? 21.07.10, 00:51 Co sioe podszywasz pode Mnie? :/ jeśli chcesz coś komentować, to sobie zalóż konto, albo goń sie od Mojego pseudonimu:/ Gość portalu: gadula_cr napisał(a): > Jestem w posiadaniu potwierdzonych informacji odnosnie "pani prezes" Grazynki > K., ktora to po tym jak wyrzucilo ja RC, zostala wyrzucona rowniez z firmy Worl > d > Finance. Jesli dalej utrzyma takie tempo to wroze jej wspaniala kariere. Tak > wiec teraz cala reszta bandy tj. Michal W. a takze Lukasz Ch. musza szybko > znalezc jakis sposob zeby zaczac splacac jej dlugi. No coz, mam ochote > powiedziec tylko "A nie mowilem!" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jentszej Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.10, 18:46 moj kumpel ma filmik z darciem sie do telefonow przy wlaczonych plazmach z cnbc w tle oraz motywacyjne przemowienie milosa ;)) mowil, ze wrzuci na youtube i takie tam serwisy, to pewnie link sie tutaj pojawi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondrala_cr Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: 68.68.108.* 05.05.10, 12:25 Jasne, wrzuci... Tylko chyba musi miec zgode wszystkich osob ktorzy na takim filmie "wystepuja", w przeciwnym wypadku sobie duzo nie wrzuci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeski film Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.05.10, 13:06 Wrzuci, wrzuci - trzeba tylko twarze pozasłaniać - z chęcią się tego podejmę. Przyślijcie mi to na niszczycielrc@gmail.com , pozdrawiam wszystkich, którzy chcą wykończyć Renaissance Capital Ciekaw jestem, kto się podaje za użytkownika Mosa na tym forum... www.gowork.pl/opinie_czytaj,8816,0,0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Kowalski Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.internetunion.pl 08.05.10, 22:23 Analogicznie do tekstu z filmu Psy: "A po co zabijać? Zakopiemy ich żywcem". A po co ich wykańczać? Sami zdechną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeski film Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.e-wro.net.pl 09.05.10, 17:50 Ale z Ciebie romantyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furiat Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.chello.pl 10.05.10, 17:14 już się wykończyli, i są w stanie upadłości ..... i to jest pewne info z pewnej ręki ;-) tak więc możemy sobie pogratulować dopieliśmy swego, z drugiej strony chciałbym się spotkać z tym małym czeskim złodziejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 09:58 www.youtube.com/watch?v=4jUzigCDavU&feature=related dla zainteresowanych czwartkowymi wydarzeniami polecam:) Zarząd RC już do Czech wrócił? Co się dzieje z agentami pracują na kasie w tesco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.11, 19:09 witajcie jesli jest tu jeszcze ktos z bylych pracownikow szukam jakiegos namiaru na pania tamare w, ktora pracowala dosyc dlugo w tejze bylej spolce, mialem z nia kontakt telefoniczny oraz biznesowe spotkanie i mam zawodowa propozycje gdyz ktos z takimi predyspozycjami interpersonalnymi bylby mile widziany w mojej firmie. z gory dziekuje za jakakolwiek odpowiedz lub trop. nr ktory mialem i wizytowke sa chyba nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.finemedia.pl 16.05.10, 13:58 www.rcapital.pl/ ... bo "Firma przestała istnieć. Poszliśmy z torbami dzięki zdesperowanym nieudacznikom z internetowego forum" byłoby przyznaniem się do klęski:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolka Re: Renaissance Capital z Wrocka??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.10, 14:59 Ta "firma" to jedna, wielka ściema, nie dajcie się nabrać. Pracowałem tam miesiąc ale nadzieje na zarobienie pieniędzy były minimalne. Nie łudźcie się, że kogoś namówicie na inwestowanie, to co będą Wam tam wmawiali to zwykła manipulacja, nie mająca nic wspólnego z motywacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahhahaha koniec dziadostwa IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.11, 19:23 Co tam słychać u was byli pracownicy tej złodziejskiej firmy, opisujcie swoje dalsze losy jak wam się życie potoczyło, ja nie narzekam pracuje w LG i dobrze zarabiam a mimo tego byłem kuszony jakimiś propozycjami i ściemami przez byłą liderke ........ panią A. niezły tupet żeby po tym wszystkim po ludziach jeszcze wydzwaniać. Tak wogóle to ten mały złodziejaszek Honza kasy mi troszke wisiał tej tak zwanej zajebistej prowizji od klienta, no ale szmalu nigdy nie zobaczyłem i teraz jakbym go gdzieś spotkał to bym mu łeb rozpier .......... !!!!! jak wszyscy wiedzą firmy już dawno nie ma i ciekawi mnie jak sobie ludzie dalej radzą hehhe pozdrawiam wszystkich byłych pracowników tego folwarku Odpowiedz Link Zgłoś