Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Arko Komorniki k. Poznania

• joanna4819 Re: Arko Komorniki k. Poznania 14.03.11, 10:17
        dobryzawod.blogspot.com/ polecam dodać
        tę stronę do ulubionych. ta wyszukiwarka jest bardzo przydatna.
        • Gość: MiszczŚwiata Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 12:52
          Hehe, ciekawe nowiny tutaj piszecie. Widzę, że wiele się pozmieniało od mojej ostatniej wizyty w tej pseudo firmie.

Pozdrawiam wszystkich Fighterów

kwejk.pl/obrazek/23186-f94fe536fdf42cdfc1909c89a3aa333c..jpg?back=371&id=1
          • Gość: Jaki pan taki kram Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 11:08
            Jaki pan taki kram - tylko tyle mam do powiedzenia hahahahahaha
            • Gość: tirurururu Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.11, 15:29
              • Gość: Ksiądz Proboszcz Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 14:31
                Dziś na tapetę wzięty zostaje pan Andrzej Wajda ( kolejny zażarty komuch ).
                Nie od dziś wiadomo , że ten pan w okresie PRL jak i teraz nosi ksywę "podlizywacz"
                Oto film , który polecam : www.youtube.com/watch?v=dBuZaEDAc_g
                • Gość: bla bla bla Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.03.11, 18:00
                  Teraz macie szanse zrobic mały strajk pracowniczy skoro firma i tak podupada..
                  • Gość: Hans Klos Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.11, 20:49
                    Ludzie!!!!!Arko ma nowego kierownika!!! Jest nim pan W.S.!!!!!Mistrz świata w gadaniu przez telefon!!!!Przez 10 godzin które pracuje 8 gada przez telefon!!!Wzorowy kierownik!!! A zapomniałem dodać że też jest nowy pan zmianowy za pana W.S. a jest nim wazeliniarz pan A.Ł.łajza jak i reszta!!!Pozdrowienia dla pracowników!!!!Zaznaczam dla pracowników!!!!
                    • Gość: Ksiądz Proboszcz Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.11, 21:15
                      U was tam na parafii zmiany - a zobaczmy gdzie leży sedno sprawy - polecam artykuł w tej kwestii :
                      "Odkryć prawdę, czyli kto nam zafundował taką Polskę"
                      niepoprawni.pl/blog/425/odkryc-prawde-czyli-kto-nam-zafundowal-taka-polske
        • Gość: k0les Arko i tak już pada IP: *.icpnet.pl 05.05.11, 20:29
          Moje biedne robaczki... mozecie jeszcze sobie troche pomarudzic...bo jeszcze troche i będziecie to tylko wspominac. Z firmy odchodzi coraz więcej ludzi, ludzi wartościowych którzy potrafili coś zrobić. Pozostają tylko przydupasy...ale i na nich przyjdzie pora. Jeszcze chwila i rozpoczną się zwolnienia, obcięcie pensji... Jak na moje oko, osoby stojącej z boku, daje tej firmie jeszcze jakies 3-4 miesiące i będą musieli ogłosić upadłość. Więc moje biedne robaczki, jak ktoś ma gdzie, to niech spier.... z tej firmy w podskokach.
          • Gość: konkurencja Re: Arko i tak już pada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 08:48
            to ta firma jeszcze istnieje? hahahaha
            • Gość: Czarek Re: Arko i tak już pada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 10:03
              Też się dziwie że Arko jeszcze istnieje ,przecież pani Renata B z miesiąca na miesiąc doprowadza firmę do upadłości .
              • Gość: k0les Re: Arko i tak już pada IP: *.icpnet.pl 11.05.11, 21:48
                Ale tam gadasz, z tego co wiem to dla tej pani wszytsko jest ok!! Normalnie takie wzrosty ze szok!!! A jak jakieś cyferki są na plusie (nie ważne co tak naprawdę przedstawiają) to znaczy że jest super!! :)) W sumie to mi Jasia K. szkoda...biedak obstawił się takimi ułomnymi ludzmi a ci teraz mu mieszają w głowie.. :)
                • Gość: Stefan zmiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 00:54
                  Panie Janie czas zmienić kadrę na profesjonalistów a nie obstawiać stanowiska ludźmi po zawodówce !
                  • Gość: max Re: zmiana IP: *.opera-mini.net 12.05.11, 01:38
                    normalny2- jestes debilem jakich mało. Dawno nie widziałem takiego barana jak Ty. Zacznij sie leczyć na nogi bo na Twoj barani łeb jest juz za p
                    • Gość: paweł Co się dzieje IP: 82.139.161.* 07.06.11, 10:56
                      CO słychac w arko koledzy. Czy pojawił sie już tajemniczy inwestor. Czym wy nieboraki handlujecie. Skąd bierzecie towar. Czy jest jeszcze jakiś producent który wam sprzedaje.
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: ktosiek Re: Co się dzieje IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.11, 20:58
                        to już jest koniec nie ma już nic jesteśmy wolni, możemy iść ................i tak to się zakończy, ale według niektórych to przecież wszystko jest w jak najlepszym porządku. pozdro
                        • Gość: dsvdgsfdgf Re: Co się dzieje IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 22:39
                          Mało tego! Inwentura będzie (dziś oficjalnie, choć bez oficjalnego zebrania w tej sprawie dla wszystkich, a inwentura startuje za... 3 dni) info na ten temat! Na magazynie tyle towaru, że aż trudno się połapać czego ile mamy no i teraz trzeba to policzyć. Nie wspomnę o tym, że towaru jest na 3 dni liczenia, o tak!
                  • Gość: piter Re: zmiana IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.11, 16:02
                    co się dzieje z tą firmą bankrutuj???
                    • Gość: onaleksa Re: zmiana IP: *.196.181.47.threembb.co.uk 21.05.11, 22:45
                      Chyba bankrutuje, wielka szkoda. wszyscy narzekali, ale jednak pracowali.
                      • Gość: zły Re: zmiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:35
                        Wielka szkoda pracuje w tej firmie już kilka lat i bywały różne czasy jak to w biznesie raz gorzej raz lepiej ale teraz to jest tragedia ,no ale jak ma firma dobrze prosperować jak zarządzają nią tacy ludzie jak znana wszystkim Renata nie wspomnę już o jej asystentach .Ci ludzie nie mają kompletnie pojęcia o tym co robią urządzają sobie praktyki i swoimi słabościami prowadzą firmę do bankructwa .Panie Janie ratunku ,może jeszcze wyjdziemy na prostą !!
                        • Gość: Artur mądrale z Arko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 08:48
                          Ludzie nie rozumiem jednego jak taki Krzysztof B ( Sarna) dostał się na stanowisko przecież ten człowiek kiepsko potrafi budować zdania a on zarządza firmą biała koszula fura i komóra .Kilka dni temu słyszałem jego wypowiedz aż prosiła się o komentarz ale człowiek boi się o prace i siedzi cicho ciekawe jaką on skończył szkołę bo zachowuje się bardzo wyniośle . Ale jeszcze przyjdzie dzień że powiem mu co o nim myślę .
                          • Gość: paweł Co słychac w Arko?? IP: 82.139.161.* 26.05.11, 09:53
                            A może Artur napiszesz pare słów co słychac w Arko? jestem ciekaw czy firma planuje likwidacje oddziałów.
                            Słyszałem że znalazło sie dwóch inwestorów strategicznych, którzy sa gotowi reanimować firme. Pytaie wprost realizujecie zamowienia detalu?
                            • Gość: przedstawiciel Re: Co słychac w Arko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.11, 17:05
                              A co może być słychać w Arko Renata ma swoje cele czyli jeden z nich zarządzać za wszelką cenę firmą efekt wszyscy widzą magazyny puste ,masowe odejścia pracowników każdy w strachu pracuje i boi się co będzie jutro .Niech ten koszmar się skończy bo tak pracować nie można .
                              • Gość: max Re: Co słychac w Arko?? IP: *.opera-mini.net 26.05.11, 18:24
                                Mam nadZieje ze Prezes przejrzy na oczy i cos z tym zrobi. Arko sie jeszcze odrodzi jak szybko handel sie ruszy.
      • Gość: Hans Klos Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.11, 21:51
        Laksiarz a czy Ty wiedz że jesteś najgłupszą istotą pod słońcem że takie coś piszesz????Ty wiesz co to jest arko??? tak jak masz ksywkę głupią tak głupi jesteś!!! Tam są ludzie którzy chcą pracować i dobrze zarabiać tylko im nie pozwalają!!!bo kierownictwo woli do siebie wziąść jak komuś kto pracuje dać złodzieje!
        • Gość: laksaaaaaa Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 18:48
          Hansie Klosie srac mi sie chce jak czytam te wasze dyrdymaly jak tak ci zle to sie zwolnij a nie innych zniechecasz ta durna gaatka!! Zawaijaj kite i idz gdzie ci lepiej bedzie :D albo lepiej odezwij sie i postaw kierownictwu bo jak widac tylko w pisaniu cwaniakujesz a tak kasty sie boisz odezwac haha żalllllllllllllllll
          • Gość: bla bla bla Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.11, 20:46
            W połowie racja... wzyscy tylko piszą, a w was ludzie siła wystarczy postrajkowac...
          • Gość: Hans Klos Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.11, 22:00
            Ja już się zwolniłem cepie!!! A Ty analfabeto nie znający zasad arko to zabierz się za naukę pisania a nie pisać głupoty nie znając tej firmy. Żałosny jesteś pseudo człowieku!!!
            • Gość: Laksa Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 08:53
              ty sie zwolniles??? człowieczku przez małe c:) robisz tam az ci uszy podskakuja napewno przy tym paleciaku buhahahahah a tu ludziom kity wciskasz molu:D idz poczytaj elementarz lepiej bo tu nikt cie niechce cykorio!:)))))))))))
              • Gość: Hans Klos Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.11, 16:38
                Jesteś zwykły śmieć parkowy!!!! A ze śmieciami nie wdaje się w dyskusje!!Piórniczek szmaciarzu dopiero przestałeś nosić a wdajesz się w dyskusje jak byś był pełnoletni.Widziałeś kiedyś szczególny okaz debila???Nie?? To spójrz się w lustro buraku!! Co Ty wiesz o życiu?? Mamusia cię kmiotku utrzymuje na pewno bo gdzie takiego buraka przyjmą???Żal mi cię pseudo człowieku!!
                • Gość: bruner Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 19:58
                  znow ktos sie zwolnil i przeszedl do konkurencji
                  arko oby tak dalej!
                  zwalniaj wartosciowych pracownikow konkurencja czeka!
                  ciekawi mnie dlaczego zaden kupiec nie zrobil zapasow cukru gdy jego ceny tak poszybowaly w gore - ile na tym mozna bylo zarobic...
                  odpowiedz - dlaczego zaden tak nie zrobil? bo tych ktorzy robili milionowe obroty juz dawno przejela konkurencja, a dlaczego tak latwo przejela ich konkurencja? bo mieli dosc zachowan rodem z czasow 2 wojny swiatowej, ciaglego mobingu, zastraszania i traktowania jak przyslowiowe g...o.
                  krzykiem rozpaczy jest juz chyba pozbywanie sie tej garstki ludzi ktorzy sa lojalni wobec firmy by znalezc jakiegokolwiek kozla ofiarnego odpowiadajacego za jej stan.
                  ale zwalniajcie odwrotnie od sytuacji arko pracownikom wychodzi to tylko na dobre!!!
                  • Gość: Hans Klos Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 87.204.191.* 26.03.11, 14:22
                    Bruner Jesteś gość Takich ludzi jak Ty i pozostałą garstke pracowników trzeba szanować.Sam tam robiłem długi!!!czas to wiem jak tam jest.Duży szacunek dla Was!!!Pozdrawiam.
                • Gość: laksik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 21:54
                  Klosie na stosie PŁOŃŃŃ:)hehe i zapamiętaj jedno:) żeby wdać się w dyskusje - trzeba umieć coś powiedzieć, no a twoja gatka szmatka to tylko monolog do siebie samego:) Lepiej otworz pape i wykrztuś co cie boli ale nie na forum - jak zwykly burak ćwikłowy hehe:)
                  • Gość: Smutny Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 11:36
                    I kolejny w tym tygodniu przedstawiciel handlowy opuścił Arko .Jak tak dalej będzie to za moment nie będzie miał kto handlować , a biedni pracownicy muszą za to cierpieć .
                    Dziękujemy pani Renato .
                  • Gość: Hans Klos Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 87.204.191.* 26.03.11, 14:32
                    Durny (Laksiku) bardzo durna ksywka tak samo durna jak Ty.Burak ćwikłowy to Cię zrobił i dla tego wyszło tak zrąbane warzywko jak Ty.Zielonego pojęcia nie masz o pracy w arko nasłuchałeś się lub naczytałeś opowieści fujaro i teraz wielki gość na forum arko?? Idz zmień pampersa,naostrz kredki i rysuj sobie samolociki bo do tego tylko się nadajesz.A nie na forum głos zabierasz.Z całym szacunkiem dla zwierząt,pozdrawiam Cię piesku.
      • Gość: jan go Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.152.150.253.dsl.dynamic.eranet.pl 27.03.11, 03:21
        a wy wierzycie teraz teraz słowikowi co śpiewa co noc jesteście głupkami tak jak was garbaty nauczył to jest już koniec ale na obiecywał że będzie tam dobrze ale już nie będzie konkurencja się się śmieje eurocash ,michałwski,sewkim,sezam,marol,mlekopol... do zobaczenia jan go
        • Gość: Zjadacz żelu Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 05:50
          Pan jaśnie wielmożny A jest zmianowym ? To doskonale. Uwielbiam takich filigranowych nażelowanych chłopców jak on z przeżedzonymi włoskami. On jest wspaniały jak wspaniała jest ta firma i jej jedyny sprawiedliwy John K. ARKO najlepszym pracodawcą 2011 roku!!! Śmieciu - Kurwa!!! Pan A największym celebrytą firmy, Blady na szefa rządu a Ogór na ministra rolnictwa wyższego. Pracownicy ARKO to jeden wielki wspaniały zespół proletariuszy. Proletariat Krzywińsko-Kościański to siła i duma ARKO. Korzystając z okazji chciałbym pozdrowić Muminka jedynego sprawiedliwego i panią Mumię (jak wskazuje nazwa mamę muminka). No nic czuję, że zaczyna mnie puszczać i za chwilę wrócę do rzeczywistości. AVE Blady drodzy Arko-słuchacze
          • Gość: Ksiądz Proboszcz Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 00:57
            Dziś polecam film o zamachu w Smoleńsku "Mgła"

www.youtube.com/watch?v=TdlPOwURlZw
            • Gość: Nowy Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 22:31
              Kto to jest Bogdan Stelmasik bo mówią że trzeba na niego uważać .
      • Gość: max Re: Co słychac w Arko?? IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.11, 20:43
        Słyszałem o tajemniczym inwestorze?
        • Gość: max Re: Co słychac w Arko?? IP: *.opera-mini.net 26.05.11, 21:08
          nawet inwestor nic nie pomoze jak ktos sie nie wezmie za handel. Ta firma zyje z handlu. musi sprzedawac.
          • Gość: onaleksa Re: Co słychac w Arko?? IP: *.197.162.145.threembb.co.uk 27.05.11, 00:25
            Nowy inwestor, nowi managerowie, oby. jesli jest tak zle, to moze byc tylko lepiej. tutaj trzeba uzyc lewarowania aby podziekowac renacie, bogusi i wielu innych. mam nadzieje, ze arko sie podniesie.
            • Gość: pit Re: Co słychac w Arko?? IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 16:46
              Oddział we Wrocławiu zamknięty?
              • Gość: gość Re: Co słychac w Arko?? IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.11, 20:29
                Co z tą firmą się dzieje? Czy to już koniec?
              • Gość: maxx Re: Co słychac w Arko?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.11, 20:32
                Wescie sie do roboty to bedzie wszystko ok. Wszyscy daja tylko rady a sami by nie potrafili podjac zadnej decyzji. Wescie sie wszyscy do pracy to Arko bedzie jeszcze gora. Nie narzekajcie na wszystkich menagrow bo niektorzy na to nie zasluzyli.
      • Gość: jarek Re: Co słychac w Arko?? IP: *.play-internet.pl 31.05.11, 20:40
        A ile taki Krzysiuniu i Edziunia zarabiają ?pewnie po naście mają?
      • Gość: producent Re: Co słychac w Arko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.11, 15:09
        Nie wierzcie w cuda ,że jakiś inwestor się kroi. Wniosek o upadłość już dawno złożony tylko sąd odrzucił. Kto ma olej w głowie niech spieprza puki można. Producenci już ścigają się o kasę. Powoli szukają sobie furtki na regionie.Rozmowy już trwają od dawna. Wszyscy już położyli na Arko lachę od producentów po klientów. Lewiatan już szykuje wypowiedzenie umowy!!!
        • Gość: pan ktosiek Re: Co słychac w Arko?? IP: 78.8.25.* 01.06.11, 18:57
          czyzby wpis konkurencji ?
          • Gość: don Re: Co słychac w Arko?? IP: *.icpnet.pl 01.06.11, 19:27
            konkurecja sie wypowiada i to nie pierwszy raz
            • Gość: oko w oko Re: Co słychac w Arko?? IP: *.metrolink.pl 08.06.11, 22:20
              Mozna by było narzekac i narzekac ! Ale psujecie sie ludzie juz od tego! Moje ambicję juz dawno zamarły przez nieprzespane noce, darmowe 16tki , zostaniecie godzinke dwie ,pozycję , jakość , cięte premie , brak motywacji nie tylko finansowej.Przyszliście tu zarabiać prawda ? firma nie zarabia nie zarabiacie i wy! rachunek jest prosty ! strategia i polityka firmy jak juz kolega wspominał o upadłości Polski jest identyczna...źle inwestowane pieniądze nie przynoszą zysku !mydlenie ludzią oczu zaufania! Tajemniczy inwestor rozbawiło mnie to :) Panowie szkoda zdrowia! Nie przywykłem do wypowiadania się na forum.Ale z niecierpliowścia czekam na jakies posty typu :Witam po odejściu z firmy odżyłem emocjonalnie, poprawiły mi sie kontakty z żona i dziecmi w lipcu jedziemy do zakpoca.Pozdrawiam :) dosyć tej złej otoczki, uwolnijcie sie w końcu! Z całym szacunkiem Pozdrawiam Jamal
      • Gość: magazynier Re: Co słychac w Arko?? IP: *.c195.msk.pl 09.06.11, 22:07
        witam wszystkich i pozdrawiam ze śląska !!! jeszcze kilkanaście dni temu żyłem nadzieją ze ARKO pomimo tego kryzysu jako tako się podniesie i bedzie jakoś presperowało ale dzisiaj jestem już pewien że to juz na 100% jest koniec :( :( z kilkunastu magazynierów zostało czterech były 3 zmiany teraz są dwie wynajmowaliśmy 6 hal które były czesto zapełnione na maxa towarem teraz dwie zostały oddane bo stały puste !!! T R A G E D I A !!!!!!! ODDZIAŁ we Wrocławiu zlikwidowany !!! W Gdańsku pusto !! Głogów lada moment likwidacja !!! a mam pytanie odnośnie tego tajemniczego inwestora ??? czy coś wiecie na ten temat ???????
        • Gość: jjjjjj Re: Co słychac w Arko?? IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 19:49
          tak to na pewno koniec Arko dostawcy odbierają towar nie tylko swój ale wszystko co się da odebrać a zarząd Arko i tak twierdzi, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. Ale ja nie rozumie jak może być dobrze skoro ludzi wciąż zwalniają towar nie wjeżdża nie ma czym handlować przecież klienci widzą że coś jest nie halo tym bardziej że krążą o arko plotki. I tylko tabelki , są ważne nic poza tym.
      • Gość: J23 Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.11, 22:58
        przykre ale prawdziwe !! i znow żegnamy 2 starych PH -POWODZENIA w nowej firmie !!!!!!
        • Gość: Paweł Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 82.139.161.* 13.06.11, 14:44
          Szukam dobrych pracowników magazynowych, przedstawicieli handlowych, kupców. Czy jest ktoś chetny do pracy
          • Gość: Optymistka Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 20:18
            ktos chciał pozytywnego wpisu:) ...bardzo proszę - cieszę się, że już tam nie pracuję :)))))))))
            • Gość: Matej Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 20:47
              Witam, słyszałem że od dwóch mniesięcy pozwalniano lub odeszli sami, starzy pracownicy.
              Pisze starzy mam , na myśli tych co pracowali, ponad rok . Niech mi ktos napisze kto wreszcie się wyrwał . Pozdro
              • Gość: inwestor Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 23:42
                Jedynym waszym ratunkiem panowie i panie jest eurocash Jesli nie kupi spółki z lublina to jest dla was ratunek Jeśli kupi to jesteście w czarnej d....Powodzenia
                • Gość: Zjadacz Żelu Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.11, 02:39
                  Zwolnili Lalę i Szymka i efekty widoczne jak na dłoni. Tych dwóch ludzi napędzało tą firmę. Oni byli symbolami zmian na lepsze. Lala był kimś w rodzaju Lecha Wałęsy a Szymek kimś w rodzaju Henryki Krzywonos (tej co zatrzymała paleciaka, wróć tramwaj) :D Zamieszczam też link zmieniający dotychczasowe myślenie o pojeciu "ostreczować twar".
                  e.smog.pl/s6322/cce46c6300063e1b4d38dcb4
                  • Gość: dsdsd Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.11, 13:22
                    Kto to był Lala i Szymek? To ci od transportu?
                    • Gość: no cóżżżż Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 22:24
                      no cóżżżżż, :P
                      • Gość: JAHAĆ Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 16:11
                        Siema, cisza coś na tym forum ostatnio. Czyżby miało być lepiej ... życze wam tego . Czy może pisze do pustuch ścian? Tęsknie za wyżeraniem i wypijaniem ... KURW A wszystko za darmo, to było życie. A teraz jak mam iść do sklepu .... żenada. Okejas kończe pozdarawiam zwykły Śmieć
                        • Gość: wszystko dobrze w Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.11, 18:52
                          arko, w jak najlepszym porzadku!
                          • Gość: Staś Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 23:10
                            Co słychać u dyrektora Bogdana ?Jeszcze pracuje ?Teraz nie ma co robić bo na magazynie mało się dzieje i nie ma kogo podpierdzielać .Ale jak znam życie to coś sobie znalazł żeby utrzymać się na stanowisku .Bodziu co niedziele do kościoła podziękować że arko jeszcze cię chce .
                            • Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.46-29-145.tkchopin.pl 08.07.11, 17:36
                              A Bodziu to ta mała gnida co nosi Bartkowiakowi laptopa? Fajny gość- przystojny, oczytany i ta jego wiedzą handlowa... Tylko Arko ma tak zajebiście wyszkoloną kadrą kierowniczą... I nawet wie jak sie laptopa otwiera:)
                              • Gość: Jim wie lepiej Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 22:48
                                Witam.
                                Pozdrowienia gorące jak słońce dla naszej ukochanej kadry kierowniczej zwanej nieraz szumnie zarządem, która codziennie z uporem maniaka rano po przyjściu do pracy i wieczorkiem przed paciorkiem :-) zagląda na to forum i naciska ikonkę z czerwonym koszem przy postach w których jest opisana cała prawda o NICH!!!
                                • Gość: asd Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.opera-mini.net 12.07.11, 09:20
                                  i juz kłamiesz bo to nie oni.
                                  • Gość: arko Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 11:08
                                    to już ostatnia prosta przed metą tej firmy oj skończą się dobre czasy dla tych zarządzających gamoni
                                    • Gość: q Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.play-internet.pl 12.07.11, 21:36
                                      piknę były kąciki do wyżerania; piękne było wynoszenie towaru; pozdrowienia dla tych którzy cały czas okradali (ci co są nadal to robią)tego P...ajaca, niektórzy nawet nie przynosili nawet śniadania do roboty (ciekawe czemu)np. patrz ten jeden z ochrony
                                      • Gość: Kazik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 18:33
                                        A Sarna jeszcze wygłasza swoją teorie w temacie zarządzania ?Czy w końcu dostał etat na magazynie ?Bo do tego ma kwalifikacje ha ha ha
      • Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 00:49
        Słyszałem że Arko otwiera Sarnie kiosk z warzywami aby uczył się handlu i prowadzenia działalności gospodarczej ?
      • Gość: arko Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 20:47
        arko na urlopach nie do zobaczenia po wakacjach
      • Gość: arko Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.11, 21:42
        Dobrze wszyscy wiemy kto jest winny tej sytuacji w ARKO ale każdy siedzi cicho i czeka aż dostanie odprawę .
        • Gość: Skasowany Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.11, 21:31
          "Janusz" ratuj tą firme!!!
          • Gość: arko Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 13:01
            Jestem ciekawy co na to Pani R mówi ,bo cały czas jest u niej uśmiech na twarzy jakby nic się nie stało .Żałosne !!
      • Gość: łóóółoooooow Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 20:36
        to znow kogos zatrudnili?;):P haha
        • Gość: Jim wie lepiej Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 20:46
          ZATRUDNIŁA :-) Współczuje tylko zwykłym pracownikom którzy tam jeszcze siedzą i liczą na te odprawy, żeby się tylko nie przeliczyli licząc na CAŁE wypłaty za lipiec :-(
          • Gość: były pracownik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.11, 21:29
            Zatrudnili "wysokiej klasy specjalistę" na dyrektorskie stanowisko, który tak na prawdę nie wiadomo po co jest. W sumie to normalka bo tam zawsze tak było, że ludzie bez wykształcenia, wiedzy handlowej i doświadczenia byli obstawiani na dyrektorskich/kierowniczych posadach tylko dzięki temu, że mówili prezesowi to co chciał słyszeć. Nie ma się więc co dziwić, że firma dzisiaj upada. Same donosicielstwo i obłuda to za mało żeby firma dobrze prosperowała, czasami przydaje się też wykształcona kadra kierownicza (to tak na przyszłość).
      • Gość: Furian Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 81.15.151.* 28.07.11, 12:53
        Sarna i box na Franowie? Przecież on nie wie ile jest 2 x 2. Czytam Wasze wpisy i śmieję się do siebie. Odszedłem z tej żałosnej firmy 6 lat temu i od dawna obserwuję jej agonię. Dzieje się to, co powinno stać się już dawno. Ta firma to wrzód, który nie powinien istnieć. A wszystkiemu winien pan Janek, który od zawsze napuszczał jednych na drugich. I tyle. Ale nie martwcie się obecni jeszcze pracownicy- wszędzie jest lepiej niż w Arko i już nigdy nigdzie nie traficie na taką prowizorkę jak tam.
        • Gość: arko Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 18:53
          w gdańsku podobno komornicy czają już się na regały
          • Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.icpnet.pl 28.07.11, 21:21
            Widzę ze Renia znów robiła porządki ;-)
            Ale teraz jest lepsza selekcja!!
            • Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.icpnet.pl 28.07.11, 21:25
              Sama prawda, nic dodać nic ująć.
              Teraz to lizusy dopiero się dorobią na upadku Arko. Już skupują co się da za bezcen. Np. taki Sarna, ciekawe skąd miał tyle kasy żeby kupić box na franowie i jeszcze teraz wykupuje co się da. Opłacało się przez lata donosić Prezesowi i kombinować na boku.
              Jakie to przykre p. Janku ze otaczał się pan takimi ludźmi.
              Ale pewnie pan sobie nie da krzywdy zrobić i się pan już zabezpieczył.
              Żal tylko tych fajnych ludzi którzy tu pracowali. Mam nadzieje ze każdemu uda się znaleść prace w normalnej firmie.
              TO DLA TYCH CO WCZEŚNIEJ NIE ZDĄŻYLI PRZECZYTAĆ ;-)
              • Gość: kumpel Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.11, 22:59
                Ludzie przestańcie być zazdrośni przecież pan Sarna to wysoce wykształcony specjalista oszczędzał całe życie i teraz inwestuje ,pamiętam go jak jeszcze pracował na magazynie i zobaczcie do czego można dojść ciężka pracą ,pracując w Arko zdobywał praktykę po pracy dużo czytał i teraz osiągnął sukces .Brawo brawo tak trzymaj .
                • Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.opera-mini.net 29.07.11, 06:18
                  masz racje. ma pieniadze to niech inwestuje. popieram go.
                  • Gość: byłem widziałem Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 17:37
                    ktoś tu pisał, że sarna i jego zona to rodzina prezesa.
                    • Gość: były pracownik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.11, 19:48
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                    • Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.icpnet.pl 02.08.11, 19:38

No proszę, ktoś znów robił porządki. Co prawda oczy kole :-)
                      • Gość: xxx Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 21:40
                        te forum jest tak denne jak niektorzy pracownicy tej firmy.
                        • Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.11, 14:17
                          Denny to jesteś ty i Ci wieśniacy, którzy tam jeszcze zostali.
                          • Gość: Były Pracownik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 11:46
                            Witam wszystkich pracowników firmy ARKO koleżanki , koledzy nie martwcie się jesteście grupą profesjonalistów doskonałych fachowców .Pamiętajcie rynek pracy na WAS czeka .Pozdrawiam
                            • Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 11:47
      • Gość: były pracownik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 18:30
      • Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 23:17
        święte słowa .pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 09:38
          podobno firma juz ma kłopoty za soba
      • Gość: były pracownik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.11, 22:41
        Ale tam opowiadasz... Przecież w arko pracowała tylko wysokiej klasy kadra zarządzająca. Nie zauważyłeś tego po tych wspaniałych stanowiskach: dyrektor operacyjny, kierownik operacyjny, kordynator projektu.... Już po tych tytułach widać, że tam sami "eksperci" pracowali. To przecież dzięki nim firma dzisiaj tak wygląda. Tylko pogratulować.
      • Gość: gosc wypłaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 08:33
        panowie i panie nie róbmy pochopnym wniosków jak twierdzi sałata ch..j z nim wszyscy dostali wypłaty oprócz pracowników magazynu nawet ochrona i sprzątaczki trzeba zgłosic wnioski do sądu pracy że kasy nie ma oraz o te wszystkie nadgodziny co robiliśmy to juz nie jest śmieszne tylko tragiczne tak jak pisał poprzednik trzeba powiadomić tvn i niech przyjadą zablokowac im wejście do biur i tym podobne
      • Gość: gość Re: ARKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.11, 01:15
        Słyszałem że ma handlować kiełbasą na targowisku w firmie sarny.
      • Gość: Grzesiek Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.11, 19:01
        zachęcam do zadawania pytań o opinie o pracodawcach na pracodawiedz.pl
      • Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.11, 09:13
        Chłopaki stelmi śmiga po mieście Gazelą z kiełbasą a sarna został jego prezesem .Doczekał się chłopak czasów .
        • Gość: arko Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 16:37
          gazela , czyli rowerem ?
          • Gość: www Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.opera-mini.net 20.08.11, 18:58
            gazela to samochod
            • Gość: dostawca upadłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.11, 13:39
              Mam pytanie Arko zalega mi z płatnościami nie ma z kim rozmawiać jestem zbywany a wiem że otwierają nową działalność czy to sprawiedliwe ?Może jest ktoś kto mi pomoże .
              • Gość: dossst Re: upadłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 00:42
                jest mozliwe, to zalez od kwoty
                • Gość: dostawca Re: upadłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 13:03
                  Kwota jest dla mnie wielka ,może dla innych to mało ale dla mojej firmy to duża strata .20000 zł .
                • Gość: poszkodowani Re: upadłość IP: 78.8.27.* 28.08.11, 16:55
                  ...a co z odprawami ,czy macie już jakiś pomysł.Podpowiedzcie jak to zrobić .Pleeaseeee
                  • Gość: były pracownik Re: upadłość - odprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 17:38
                    Witam Wszystkich - jeszcze ciężko pracujących w tej "firmie" - solidnych pracowników, zwłaszcza Kupców ;)
                    W kwestii odpraw, które również mają prawo bytu przy kontraktach managerskich, po prostu musicie być solidarni i lojalni wobec siebie i najzwyczajniej w świecie złożyć zbiorowy pozew do Sądu Pracy, najlepiej poprzez Inspektorat Pracy. Nie dajcie się "wkręcić" przez tych pseudo "mądrych", którzy będą próbowali wymusić na Was podpisanie "bumagi", żeby zaoszczędzić dla Rodzinki na Waszych "plecach"... - nie musicie godzić się na to bez pisemnego uzasadnienia, czy też z wymienionymi jakimiś farmazonami, które i tak zawsze można podważyć, bo w Kodeksie Pracy nadrzędnym celem jest dobro i racja Pracownika! Podziwiam Wszystkich tych, którzy wytrwali do tej pory w tym "Cyrku", ale na Waszym miejscu szukałabym już LEPSZEJ firmy i posady - dobrych Fachowców zawsze przyjmą z szacunkiem i otwartymi ramionami... Tymczasem, Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki! ;) L.
        • Gość: Op Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 14:56
          Opole zamknięte!
      • Gość: gość dyr.bogdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.11, 23:01
        A co tam słuchać u dyrektora bogdana dobre czasy w arko ma za sobą i teraz rozwozi kiełbasę po Poznaniu ha ha ha to musiało tak się skończyć .A co u sarny ?
        • Gość: gość dyr.sarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 18:17
          a sarna na Rynku Jeżyckim ma kiosk z parówkami !!
      • Gość: fgh Re: wypłaty IP: *.opera-mini.net 05.09.11, 11:34
        a ja słyszałem ze wszystkim syndyk bedzie wypłacał z funduszu
        • Gość: gosc Re: wypłaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 12:19
          tylko ciekawe kiedy ten syndyk wejdzie, czasami mozemy sie nie doczekac naszych pieniedzy
          • Gość: gość odprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 18:12
            Zobaczymy odprawy !!!!!!!!!!!Sąd Pracy tylko jest ostatecznym rozwiązaniem
      • Gość: gosc Re: odprawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.11, 09:00
        witam

Czesto bywalem w Arko i bylo widac co sie tam dzieje. Magazyn i tyl funkcjonowal ok, ale przod samowolka. Przykladem jest to , ze jadac ul. Poznanska caly czas po 5- 6 osob na papierosku, smiechy i hihy. Jak ta firma miala funkcjonowac jak tam nikt nie pracowal. Wszyscy to widzieli. Teraz to pieniadze to wszyscy chca.
      • Gość: gość Re: odprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 12:15
        a ja mam pytanie- arko w komornikach jeszcze istnieje czy już nie ma tam nikogo???
        • Gość: avenarius Re: odprawy IP: *.play-internet.pl 06.09.11, 21:49
          Chyba tylko ReBeka na stołku została :))
          • Gość: gość renia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.11, 00:14
            Cały czas nie rozumiem dlaczego kasowane są wpisy o renacie ,jest w nich 100% prawdy .
            • Gość: gość Re: renia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 17:45
              To ONA sama je kasuje, bo nie może znieść prawdy o sobie! Jezu! Jaka ona nadal jest BEZNADZIEJNA...! No po prostu TUK rzadki ;)))
              • Gość: były pracownik Re: renia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 21:36
                Oj chyba przesadzasz. Przecież to specjalista wysokiej klasy. Firma przecież tak wiele dzięki niej zyskała. Widać dzisiaj efekt jej ciężkiej pracy. Aż mnie dziw bierze dlaczego przez tyle lat jej konkurencja nie chciała podkupić? Innych "podbierała", a jej jakoś nikt nie chciał. Ciekawe dlaczego....?
      • Gość: ??????????? Re: wypłata , odprawa IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.11, 14:51
        To głupia wredna fr.... ,oni się niczym nie przejmują, że nie mamy za co żyć
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka