Gość: avenarius Re: wypłata , odprawa IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 14:47 Pozdrowienia dla moderatorów wątku ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wypłata , odprawa IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 17:34 Bedą wyplaty i odprawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avenarius Re: wypłata , odprawa IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 17:50 Oczywiście !!! I to zgodnie z zawartością kopert, a nie żenujących RMUA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avenarius Re: wypłata , odprawa IP: *.play-internet.pl 08.09.11, 17:52 Nie mogłem powstrzymać się od złośliwości :)) Przepraszam ;P Termin wypłat mija jutro; dopiero później można krzyczeć oficjalnie, a tymczasem Sąd Gospodarczy rozpatruje wniosek o upadłość ;/ Ehh...tyle lat po to, by teraz nie mieć kogo kopnąć w d..ę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: wypłata , odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 18:11 nie ma kogo kopnac bo ci "najlepsi" pochowali sie juz po katach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: wypłata , odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 18:10 nie bedzie wyplaty!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wlasciwie to jest ale dostali ja tylko i wylacznie wybrancy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????? Re: wypłata , odprawa IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.11, 18:53 PODOBNO NIE BĘDZIE , BO NIE MA PIENIĘDZY...PRZECIEŻ NAJPIERW MUSZĄ SOBIE WZIĄĆ CI CO JESZCZE PRACUJĄ NIE ! A MY TO MOŻE DOSTANIEMY ALE JAK PÓJDZIEMY DO SĄDU ? TYLKO ILE MAMY CZEKAĆ . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: wypłata , odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 20:19 sad to jest jedyne wyjscie bo od nich juz nic nie dostaniemy, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wypłata , odprawa IP: *.szczecin.mm.pl 09.09.11, 13:24 pozatym od kilku miesięcy nie płacili naszych ubezpieczeń pzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wypłata , odprawa IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 13:58 Dostal kotoś wyplate ? Ja mam ubespieczenie oplacane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: wypłata , odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 14:31 tak dostali ale tylko nieliczni, zgadza sie nie mielismy oplacanych skladek od jakis 2 mc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avenarius Re: wypłata , odprawa IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 14:36 Pewnie w oddziałach, gdzie Kierownik (bezosobowo) miał jaja, by wypłacić ludziom, którzy tworzyli zgrany zespół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: wypłata , odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 18:16 nie tylko na oddzialach niektorzy na centrali tez dostali!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: wypłata , odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 20:47 Ubezpieczenie pzu Nam odciągali, ale od dwóch miesięcy nie przelewali tych pieniędzy do PZU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????? Re: wypłata , odprawa IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 21:43 Jejku!!!! a skąd wiecie , że nie opłacali nam pzu ja czekam na polisę i co prawda jeszcze nie dotarła a powiedzieli , że opłacili jeszcze za sierpień.To dupki!!!! jak tak można tak ludzi robić w trąbę.Ale my się nie damy!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lallllll Re: wypłata , odprawa IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.11, 08:16 A ciekawe na których to oddziałach wypłacili bo ja to akurat nic nie dostałem a w Poznaniu to nie ma z kim gadać nikt nic nie wie. Ludzie nie maja z czego żyć a oni się śmieją w twarz to naprawdę jest żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wypłata , odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 09:48 koledzy w poniedziałek przyjeżdżamy do firmy i czekamy jak kasy nie ma to zrobimy awanture przewrócimy kilka aut komuś damy w m...ę i takie tam, nie będą z nas robić idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość dyr.sarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 11:02 Słyszałem że sarna dostał już dawno odprawę mimo że był na kontrakcie .Nie wiem czy ta informacja jest 100% ale tak mi ktoś powiedział . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator żelazna renia IP: *.centertel.pl 12.09.11, 09:18 Czas żelaznej reni się kończy. Jeszcze prorok i sąd ................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lec Re: żelazna renia IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.11, 19:30 pamiętacie trzeci oddech kaczuchy ...ona chora ona cierpi...bidulka żal jej , a wódź tez cierpi taki bidulek wszyscy rozkradali oczywiście pracownicy widział i co.?..ano widząc przestępstwo i nie reagowanie to co takiego?, podpowiemy współudział inaczej przyzwolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: żelazna renia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 21:50 chyba ŻAŁOSNA RENIA......tak głupiej kobiety jak Ona to jeszcze nie widziałem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 14:23 ona i ta druga tez dostala odprawe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: odprawa IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.11, 22:46 nie tylko odprawę wybrane jednostki otrzymały wypłatę za sierpień , a RE NA BRuk udaje głupią zakazała informować kogokolwiek . Jak prorok się dowie o paru jej sprawkach nie chcę być przy tej scenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość sarna i odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 16:19 mówią że sarna dostał ogromną odprawę ,bo skąd by miał aby otworzyć swoją działalność razem z ernestem ( szwagry) a renia jeszcze raporty menedżerskie robi,pod hasłem " spotkajmy się i narzekajmy i nic nie robimy dalej" , kawa ciasteczko i dzień minie .Żałosne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: sarna i odprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 20:51 Kto jutro nie dostanie wypłaty, niech złoży skargę do Państwowej Inspekcji Pracy, a wtedy Oni to sprawdza , poniewaz arko musi wyplacic wyplaty bo jeszcze upadlosc nie zostala przyjeta przez sad, mecenas w inspekcji pomoze takie pismo napisac....a i oczywiscie doliczamy odsetki za kazdy dzien spoznienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.play-internet.pl 13.09.11, 12:54 ponoc wyplat za sierpien nie dostaniemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 14:16 nie ponoc tylko napewno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avenarius Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.play-internet.pl 13.09.11, 14:38 Ktoś był już w OIP? Arko wciąż nie ma decyzji o upadłości, więc na razie nie ma co startować do FGŚP...tak myślę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 17:31 gdzie są kur.. moje pieniądze eunuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.?? Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 21:04 A wy jak zawsze piszecie, piszecie, ch...ja robicie a kasę chcecie (jakbyści nadal robili w Arko). Na pewno jest tak że ci co nie piszą już dawno dostali, a wy sobie piszcie może to wam pomoże bo kasy i tak nie zobaczycie <hihihi> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 18:36 a o sądach słyszałeś dowcipny? a o zawiadomieniu do prokuratora o celowym wyprowadzeniu gotówki i rozłożeniu firmy słyszał ? a o działaniu na niekorzyść firmy ty znał? jedno powiadomienie do proroka lub skarbówki i zobaczysz super cyrk a i pieniądze na to wszystko się raptem znajdą! Odpowiedz Link Zgłoś
kmicic-babinicz Re: Arko Komorniki k. Poznania 15.09.11, 12:01 Gość portalu: avenarius napisał(a): > Ktoś był już w OIP? Arko wciąż nie ma decyzji o upadłości, więc na razie nie ma > co startować do FGŚP...tak myślę Jest zgłoszenie. Koledzy!!! Koleżanki!! złóżcie skargę, im więcej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avenarius Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.play-internet.pl 15.09.11, 15:28 Zgłoszenie jest od dawna; pytanie, jaka decyzja sądu. Nie mam już chęci tam dzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
kmicic-babinicz Re: Arko Komorniki k. Poznania 15.09.11, 17:27 Szanowni kolego, chodzi mi o zgłoszenia do OIP w Poznaniu a nie o sąd gospodarczy, przy okazji polecam następujący link www.detaldzisiaj.com.pl/article/arko-zlozylo-wniosek-o-ogloszenie-upadlosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.11, 08:17 Podziel się swoimi zapytaniami oraz opiniami o pracodawcach na www.pracodawiedz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avenarius Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.play-internet.pl 15.09.11, 19:35 Chyba nie ma już takiej osoby, która skargi nie złożyła. Ja w każdym razie tak...teraz ruszyła maszyna biurokracji ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raven Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.pl 15.09.11, 23:45 Nikt nie wypłaci nam kasy !!! - ew. syndyk po zamknięciu upadłości lub Fundusz Gwarantowanych św.Pracowniczych jeśli syndyk we właściwym czasie złoży wszystkie dokumenty a FG?P będzie miał kasę ? Oczywiście cała śmietanka kaskę ma ! A J. K. się śmieje bo możecie go w dupę pocałować ! P.S. wysprzedaż majątku trwa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 06:28 musimy chyba założyć nowe forum, żeby te dwie zdz.....nie kasowały Naszych postów. i...i działamy Panowie działamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 11:47 to co?? Sad Pracy jest najlepszym rozwiązaniem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avenarius Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.play-internet.pl 16.09.11, 11:01 A może pochwali się ktoś, komu wręczyli świadectwo pracy?;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!! Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 12:49 a czym sie tu chwalic, komu skonczylo sie wypowiedzenie ten swiadectwo pracy dostal wystarczy podjechac sobie do kadr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avenarius Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.play-internet.pl 16.09.11, 13:35 Tylko Kolego na oddziałach to trochę bardziej skomplikowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laalaa Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.11, 16:12 wnioski do sądu pracy złożone było tego sporo hurtowo składaliśmy, teraz trochę trzeba poczekać miejmy nadzieje, że wszystko skończy się dla nas pozytywnie. A tak nawiasem mówiąc to mam nadzieje, że R.B i cała reszta super ekipy dostanie za swoje. !!!!Teraz najważniejsze jest odzyskać całą należną nam kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.11, 18:21 złóżcie pozwy do Sądu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.11, 18:54 Z oddziałów świadectwa były wysłane pocztą. Nawet PZU już wysyła do domu informację , że ostatnia składka była zapłacona w lipcu , a ARKO siedzi cicho,bo od nich to już nic nie dostaniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skarbówka Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 13:46 pamietajcie jeszcze by dostac PIT-11 bo w przyszłym roku bedzie problem z rozliczeniem PITu rocznego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.11, 14:43 Właśnie tak w ogóle to PIT powinni dawno wysłać już w sierpniu ze świadectwem pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 16:29 jak będziecie odbierać jakiekolwiek dokumenty to uważnie je przeczytajcie bo czasami piszą tak niestworzone rzeczy i najlepiej żeby jak najszybciej je poprawili !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co??? Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.11, 17:29 co np. ze zwolnienie z winy pracownika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.11, 21:49 prokurator już się zbliża już puka do twych drzwi (RiJ) pobiegnijcie go przywitać z radości serce drży.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katoliczka Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.11, 15:58 to rzeczywiscie z ciebie katolik ... nie wiesz ze straszenie to grzech!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośćKB Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.146.217.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.09.11, 13:26 Straszenie to grzech? I owszem jest, kradzież też jest grzechem, pan Jan bogacił się płacąc ludziom najniższą krajową i od tej kwoty odprowadzał składki, to co ludzie dostali do ręki pod stołem, składek nie odprowadzano. Okradzenie ludziom z emerytur, skarb państwa z podatków oraz straszenie zwolnieniami tym komu się nie podoba. To jest dopiero grzech i to podwójny. Może pan J powie że ludziska na to poszli, tak jasne, poszli ponieważ nie mieli alternatywy, kto tego nie zrozumie na pewno jest ( Oj, Pardon!! BYŁ..) członkiem najjaśniejszego zarządu. Życzę wam wszystkim co doprowadzili firmy do ruiny, odpowiedzialność przed prokuratorem oraz suchy chleb z wodą w Rawiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjj Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 08:48 święta prawda!!! niech tylko ludziom wypłacą co im się należy i nich poniosą odpowiedzialność za to wszystko co przez te wszystkie lata nakombinowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 21:19 tylko, ze zamiast odpowiadac otwiera sie nowa spolke zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internet-solacz.net 03.10.11, 23:43 ja mam już wszystko za sobą na szczęście... wszystko zostało mi wypłacone... także dziękuję że spotkał mnie taki los że dostałem wypowiedzenie wcześniej!!! Pracuję w innej firmie od jakiegoś czasu .... i tak to jest w życiu nowa praca nowi ludzie dlatego.... mam nadzieję że większości osób wyjdzie to na dobre... prace zawsze się znajdzie jak się chce! ale w sumie to szkoda tej całej firmy że tak to się potoczyło z fajnymi ludźmi pracowałem i atmosfera była ok..... życzę wszystkim żeby otrzymali należne pieniądze i zaczęli nowy lepszy etap w swoim życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 18:08 Moim zdaniem to są kpiny w biały dzień aby pracownicy musieli ganiać po sądach pracy aby odzyskać swoje pieniądze ,ludzie gdzie jest w tym kraju sprawiedliwość !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.11, 07:33 Mam pytanie, czy ktoś złożył już pozew do sądu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 12:09 nie ktos tylko kilka osob juz zlozylo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.11, 21:14 a może nawet naście osób !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiii Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.11, 09:13 a ja mam już wyrok sadu i co z tego jak i tak mi nie zapłacą a na komornika mnie nie stać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.11, 11:19 KOSZTY KOMORNICZE PONOSI ARKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.centertel.pl 07.10.11, 14:24 koszty komornika ponosi arko anie ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uprzejmy Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.icpnet.pl 14.11.11, 18:08 Przez ten je****bajzel człowiek upadł na dno w życiu, brak zapłaty i oszustwa z pzu doprowadzają do depresji....janek nie bój się sprawiedliwość w końcu cIę dopadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiara lecha Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.180.69.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.11, 21:16 pracowałem w tej firmie 10 lat i nie powiem ani jednego złego słowa trzeba wiedziec kiedy odejśc i tyle pozdrawiam wszystkich pracujących w tej firmie a było ich naprawdę wielu,wielu wspaniałych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 14:03 To jej najlepiej wychodzi .Bo przez swoje dziwne zarządzanie rozłożyła firmę .Moim zdaniem to jest temat do programu TVN "UWAGA" a o prokuraturze nie wspomnę .Tyle osób zostało bez pracy .Współczuje wszystkim którzy teraz walczą o swoje pieniądze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.11, 18:18 czas najwyższy dać cynk do prokuratury bo ta pani czuję się bezkarna , mało tego karm i się wszystkich ze komornik położył łapę -kłamstwo , bo wszystko byłoby opieczętowane!!! A wy wierzycie Reni bidulce , te celowe niepełne wnioski o upadłość tylko po to aby max . wyprowadzić gotówkę za zgodą i akceptacją Jasia biedaczka Prorok musi po zawiadomieniu wejść i sprawdzić fakty mało tego przyjrzeć się firmie kris (przydupas Jasia tam za jego kasę działa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 20:48 Zgadzam się z przedmówcą...te ciągle niekompletne wnioski o upadłośc, są graniem na czasie...aby jak najwięcej sprzedać przed wejściem syndyka i mieć kasę dla siebie..nie wiem czy zauważyliście jak ostatnio ktoś przejeżdzał koło arko...brak większości aut, a one złotówke raczej nie kosztują, więc ładnie sobie zarobili.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 14:08 czy w arko jeszcze ktos w ogole pracuje, czy zupelnie zamkneli firme na amen?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .......... Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.11, 16:29 w kadrach na pewno pracują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłka Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 22:44 dzwoniłem dzisiaj bo nie dostałem świadectwa jeszcze i było abonent czasowo niedostepny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.11, 06:14 Arko, nie ma juz telefonu stacjonarnego. Musisz zadzwonić na komórke do działu kadr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.man.poznan.pl 07.10.11, 12:31 a jaki jest numer telefonu komórkowego do kadr? dzięki z góry za informację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 14:43 510-176-053 kadry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytacz Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 19:18 mam zapytanie, kto teraz w kadrach pracuje? bo za moich czasów to był Pan Grzesiu, przyzwoity Pan i bardzo miła Kasia , ale to było już ładnych parę lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........... Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 83.238.59.* 08.10.11, 13:57 o ile się nie mylę to Grzegorz i Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.11, 07:53 co ostatnio taka cisza na forum???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.xdsl.centertel.pl 12.10.11, 09:11 Pan Janek znów prezesem.....:) odwołali niewygodnegp wiceprezesa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.11, 09:25 co????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 10:06 a renia kim jest teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.11, 10:21 TYM CO ZAWSZE...czyli NIKIM..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.man.poznan.pl 12.10.11, 12:59 prezesem przepraszam czego? arko jeszcze istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 13:55 pewnie że istnieje....bo upadłość w dalszym ciągu nie jest ogłoszona....( ktoś chyba celowo ją przeciągą ).Przecież Kotlarski musi wyprzedać majątek do końca....a dla dostawców i pracowników ( byłych) pieniędzy nie ma. Cały czas jesteśmy zwodzeni że syndyk wypłaci pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllll Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.11, 22:25 właśnie , oni za grosze sprzedają majątek a nas wiecznie zwodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimol Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 00:00 Witam. Jakie dokumenty dokładnie trzeba złożyć do Sądu Pracy, aby starać się o pieniądze od Arko? Jeśli są gdzieś do pobrania w internecie, albo jest ich jakaś lista, to poproszę o odnośniki. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 07:11 do sądu składasz pozew "p"......można Go znaleźć w necie.....musisz dolaczyc do dokumentacji załaczniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimol Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 09:34 Dzięki wielkie. A jakie załączniki proponujecie, jeśli Arko mnie zwolniło z przyczyn niezależnych od pracownika i nie wypłaciło wynagrodzenia za 2 miesiące? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 09:46 A ODPRAWA CI SIE NALEZY??? JAKI MASZ STAZ PRACY ?? DOLĄCZ SWIADECTO PRACY, WYPOWIEDZENIE, RMUA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimol Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 09:55 Jak wiele osób, pracowałem ponad 2 lata. 3 miesiące zabrakło do 3 lat, więc nie wiem, czy mi się należy. Ale wypłata na pewno powinna być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 09:57 W TAKIM RAZIE NALEZY CI SIĘ 2 MIESIECZNA ODPRAWA + WYPŁTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdsfvsdfsdcsdgr Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.11, 20:55 Był taki film "Brudny Harry"... Połączyć to z "Robin Hoodem" i odbierać cwaniakom co nasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.11, 07:11 no trzeba się za to zabrać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 213.156.126.* 14.10.11, 14:49 Moim zdaniem trzeba pójść do prokuratury a tam powiedzą co robić dalej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.S.T.R Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.11, 23:48 "Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, ku... mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pie...mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. Tylko umiesz podliczać, tylko umiesz łeb wpychać, tylko umiesz chwytać pieniądz, siejąc zarazę." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 19:58 a jak się miewa sarna i jego (hm jak go nazwać )"PAROBEK " bogdan ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 22:25 pewnie kiełbasy sprzedaje na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 10:33 do jakiego sądu wysłać pozew p długo się czeka na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 10:37 ładnie w chu.. walą upadłości dalej nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.11, 10:41 To moze my wystąpimy z takim wnioskiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.man.poznan.pl 20.10.11, 11:11 ale to kosztuje 1.000,00zł i nie ma pewności że ogłoszą upadłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 19.10.11, 12:44 do Sądu Pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 20:59 a ciekawe czy renia już dostała odprawę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 19:47 tak!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.play-internet.pl 20.10.11, 16:12 Witam ma ktoś już może wyrok sądu ? Orientowaliście się czy można coś wyciągnąć z wyrokiem z FGŚP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 20:18 ja mam dostać wyrok sądu na dniach, mają przysłać pocztą...na podstawie samego wyroku nie otrzymamy pieniędzy z fgśp....a co do upadłości...jezeli koszta 1000 zł, podzieli się na dużą cześc pracowników , którzy chcą odzyskać swoje pieniądze, to będą to minimalne koszta.....rozmawiałam dzisiaj z kobietą z sądu upadłościowego i dnia 26 września, Szanowne Arko złożyło zażalenie , co do decyzji sądu, i teraz musimy czekać na rozpatrzenie zażalenie...Pani powiedziała że może to trwać 2-3 tygodni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.11, 06:52 a może zorganizujemy jakieś wspólne spotkanie , żeby pogadać wspólnie,co robimy dalej żeby odzyskać kase??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 16:30 spotkanie z chęcią tylko, że nie wszyscy mieszkają blisko Poznania, tak jak ja np.mam 120 km do Poznania.Ale zawsze możecie dać znać co uradziliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 19:08 Wiecie co kiedyś powiedziała szanowna pani renata brukie...."że forum czytają osoby , które nie mają własnego życia prywatnego"...także ...Witamy w Naszym gronie, ponieważ jak widać Ty sama nałogowo czytasz forum, ponieważ nachalnie usuwasz Nasze wpisy, które mówią samą prawdę.....Ale niestety, wpis o tym kto kupił majątek arko został przeczytany przez wiele osób, także już nie ukryjesz że sprzedaliście wszystko co się dało a Nam pracownikom, beszczelnie kłamiecie że nie ma Kasy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsgbsdb Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 21.10.11, 20:53 Nie wiem jak to zrobisz, ale błagam: ZRÓB TO! Udupić gnoi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 23:34 podpowiedźcie jak to zrobić, to ja też moge to zrobić.....im więcej zgłoszeń do prokuratury tym lepiej....a tak an marginesie to skąd pan z dymaczewa miał tyle kasy żeby kupić auta arko??ten pan też chyba będzie miał co się tłumaczyć....chyba że tam siwy Jan je tylko przechowuje....( chociaż nie, bo podobno jeżdzą normalnie po ulicach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegły Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 22.10.11, 21:59 starczy donos , list , mail do prokuratury lub skarbówki z faktami , osobami i nazwiskami głównych aktorów tego spektaklu i ci dwaj wielcy reżyserzy MUSZĄ wkroczyć do akcji . Nie starczy Jasiowi Złoty Grosik a kurnikowy jak zacznie sypać to dopiero będzie show , a tak przy okazji samochody posuwają w firmie Navi . Skarbówka przejrzy wszystkie transakcje i pamiętajcie że muszą być one zaksięgowane tzn . przejść przez kasę a tego nie było . Reniu słodko mordeczko twój czas dobiega końca , dostaniesz piękną piżamkę w modne pasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.11, 11:33 a skarbówka zajmie się tym bez dowodów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 20:16 Jeżeli ja złożyłabym wniosek o upadłość, czy ktoś jest chętny żeby się dołożyć??? bo to kosztuje 1000 zł, a mnie nie stac żeby zapłacić całość. Pani w sądzie powiedziała, że jeżęli zaakceptują mój wniosek to wszyscy na tym zyskamy i będziemy mogli iść do FGŚP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deus ex machina Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.11, 21:29 bardzo chętnie , jest nas wielu wycyckanych przez Renatkę cudo blond wywlokę i Jasia Globtrotera cwaniaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 21:38 Dla tych ktorzy nie zdązyli doczytać...a blondyna usunęła mój wpis...podsumowanie rozsprzedaży majątku.....regały firma bj.....auta p.glinkows, tanie laptopy, biurka...szeszyc..... a i pamiętajcie o tym towarze co był sprzedawany za grosze( przecież renia to by samochód popsuła od ciezaru kaw i fajek bez AKCYZY)...towary z mega dobrymi datami, było TO fv za minimalne kwoty, na złoty...i jakas firme darko Z tego co pamiętam........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.man.poznan.pl 25.10.11, 06:53 Trzeba się koniecznie spotkać i wtedy wszystko ustalić bo przecież przecież ściany mają uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.11, 07:22 a może spotkanie po godzinie 17 w środe, albo w czwartek pod arko....???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 13:37 Popieram waszą akcje nie dajcie SOBĄ manipulować tylko walczcie o swoje a pani renatka jest "BRAK SŁÓW "nie będę jej obrażał choć sobie na to zasłużyła .Pamiętam jak głosiła że ona to tylko pracuje z uczciwymi ludźmi ,wydaje mi się że to co się działo w ostatnich miesiącach nie było z jej strony uczciwe może ma amnezje .Podam przykład wywożenie papierosków z arko trzeba było się ustawić bo kran finansowy arko został zakręcony .A tłumaczyć się i kłamać przez telefon to potrafi , słyszałem że odprawę pani r i pani b dostały gdzie jest ta UCZCIWOŚĆ zawsze jej w Arko brakowało .Szkoda tylko jak w roku 2009 została wypędzona z firmy ktoś kto ją wyrzucił tego nie podtrzymał i mogła po krótkim czasie do arko wrócić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pity Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 17:22 Czy ktoś wie co z naszymi pitami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były prac.Głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 18:30 banda złodziei!!!jajk odzyskać kase?wyrok sądu tak nic nie da bo rozsprzedają majątek..na własne oczy widziałem jak zabierają regały z oddziału w Głogowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były prac.Głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 18:32 mam nadzieje ze osoby odpowiedzialne za zniszczenie tej firmy zostaną ukarane...pozdrowienia dla wszystkich byłych pracowników ARKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 19:18 na innych oddziałach też sprzedali regały za grosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.11, 20:20 oczywiście , każda informacja , tzw. Donos sprawdzany jest z urzędu tak stanowi prawo skarbowe . A tak prywatnie Renia co się tak przymilasz udając poszkodowanego pracownika o jakie dowody pytasz aby wyprzedzić działanie oszukanych i zrobionych w bambuko.Śmierdzi tobą z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.11, 21:22 Renia to jest wredna s......a forum czyta i szuka informacji....wiecie co ta kobieta mówi jak się do niej dzwoni "że ona już nie pracuję w firmie Arko i nie ma z tą firmą nic wspólnego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z bylych Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.11, 22:27 a ja w tych dniach uderzam zatrzęsie się kolos na glinianych nogach Jasiu K i jego przydupas blondi R. A czy oni słyszeli o konfiskacie mienia? chyba nie , i nie pomoże im przepisanie na rodzinkę żonę męża dzieci zabulą jak za zboże , czas na niewygodne lecz prawdziwe Fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjj Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.opera-mini.net 26.10.11, 00:10 Wydaje mi sie ze jak nie ma jeszcze ogloszonej upadlosci to wszystko sprzedadza, wystawia faktury i pewnie nic im nikt nie zrobi. Maja wszystko przemyslane i maja prawnikow. Nie jedna firma tak skonczyla i nikt im nic nie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 31.62.23.* 26.10.11, 07:22 znowu trzeba suchej [renata.b]wysłac wieniec;-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 11:47 Witam, Proponuje jutro spotkanie pod arko o godzinie 18, żeby pogadać jak odzyskać kase.....Niestety nie mogę się podpisać z imienia i nazwiska wiadomo dlaczego. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 10:43 Dziwi mnie jeden fakt ,arko wyprzedaje majątek a nie ma pieniędzy na wypłatę należnych pieniędzy pracownikom .Ciekawe dlaczego ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 14:49 bo cala kase biora do siebie zeby nam nie dac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.11, 15:48 Nie ma sprawiedliwości na tym świecie !!!!!!!!!A mądra renatka teraz się z nas śmieje . A my będziemy czekać w nieskończoność na swoje pieniądze ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 18:06 www.imsig.pl/pozycja/2011/186/12192,CENTRUM_HANDLOWE_PI%C4%84TKOWO_-_MARKET_%22Z%C5%81OTY_GROSZ%22_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 18:09 www.krs-online.com.pl/centrum-handlowe-piatkowo-market-zloty-krs-79294.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 22:22 www.sedal.pl/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=9&Itemid=7 a pan J.K. biedny jak myszka :) www.zumi.pl/145910,Sedal_Sp._z_o.o.,Wielu%F1,firma.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.11, 22:31 www.infoveriti.pl/osoba/514b5bf12df9545561f97bf24347048f/kotlarski/jan/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 08:36 no to pieniązki ma.....wredny kłamca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były prac.Głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.11, 13:55 widzę że Janek w kilku firmach naraz...to nieźle się nachapał....spokojnie dobiorą mu się do dupy....i wszystkim tym złodziejom...B.nie pokazuj się w Głogowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjj Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.11, 19:56 Jest już syndyk w Arko tylko on nie ma z kim gadać i nie moze udzielic żadnych informacji jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 20:17 To my możemy z nim porozmawiać....a tak na marginesie, skoro to jest prawda to już nic nie wolno im sprzedać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggggg Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.opera-mini.net 03.11.11, 08:52 juz jest wszystko sprzedane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 22:08 a co słychać w firmie kris czym oni się zajmują ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.11, 17:02 mam pytanko: jutro chcialbym wyslac pozew na arko do sądu. Musze dolaczyc ksero omowy o prace, swiadectwo pracy i wypowiedzenie umowy o prace, tak? I czy moze byc jeden pozew, czy musze go skserowac dla banku i dla arko? z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 21:23 pozew do sadu musisz oddac w dwóch kopiach....i trzecia dla Ciebie żebys miał w razie co.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 09:28 Arko ma wyznaczonego nadzorce sądowego. Także nie wolno juz im nie sprzedać, jeżeli ktokolwiek będzie wiedział że arko coś sprzedaje, trzeba dać znać temu Panu...Ludzie to są Nasze pieniądze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a przecież zostały jeszcze auta na placu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.opera-mini.net 08.11.11, 02:51 te auta na placu sa nie do ruszenia przez sad bo sa w lizingu. nikt takich samochodow nie moze ruszyc bo to nie sa arko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garbus Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.jungheinrich.com 08.11.11, 09:29 nie ma co się z nimi pie...ć trzeba złożyc prezesowi wizyte w domu jakby co wiem gdzie mieszka ,ciekawe co zrobi jak ze sto osób wjedzie mu na chate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 10:38 popieram wjazd na chatę to mu się dopiero mokro zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 17:22 powiem tak...nie warto...Bo Gówno dotkniesz a za człowieka pójdziesz "siedzieć"...!!!!! Renata a jak idzie lektura forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burneika Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.11, 21:07 W waszym przypadku polecam: BSN CellMass - 800g - 136 zł Optimum Amino Energy 270g - 77 zł MUSCLETECH NaNo Vapor PRO SERIES 960g - 136 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.11, 22:35 a tak z główką nic nic???? Renatko. Polecam lodowe kąpiele biczowanie i prace w ogródku - niedługo trafisz na zimny wybieg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 20:32 Witam, Dzisiaj byłem w Głogowie w jednym ze sklepów i wiecie co mi powiedzieli...że były kierownik oddziału łukasz d.otworzył sobie na miejscu arko własna firme...nie wydaje Wam się to podejrzane że Darko = Arko...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????????? Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.11, 10:24 bardzo podejrzane Odpowiedz Link Zgłoś
pi.ll Re: Arko Komorniki k. Poznania 19.11.11, 16:17 Założą firmy na "zaufanych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 18:09 coś tanio w arko można jeszcze kupić znajomy mówił że regały były sprzedawane za grosze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.11, 20:52 musisz się skontaktowac z renata , bo ona prowadziła te wszystkie transakcje...może sama ma jeszcze fajki ze stara akcyza w domu do sprzedania, ale jakieś auta, albo towar a dobrej dacie za 1 grosz.....warto spytac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.11, 14:32 a kto to jest ta renata ? idzie się z nią dogadać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: windykator Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.assecobs.pl 21.11.11, 08:39 Orientujecie się czy Arko już ogłosiło upadłość czy nadal się bujają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 14:52 nadal chyba w chu.. walą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były prac.Głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 18:59 a ja usłyszałem dziś że w piątek(18.11.)ogłosili upadłość...wiecie coś na ten temat?.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 16:08 tak , to prawda ...arko ma wyznaczone już syndyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.11, 19:54 jest w końcu ta upadłość czy ktoś wkręca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdsfdsfdsf Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.11, 20:43 Dostałem pismo ze sądu, w którym piszą, że Arko ma mi zapłacić odprawę i niewypłaconą wypłatę za sierpień 2011. I teraz pytanko natury czysto technicznej: czy może być tak, że Arko ani się nie odwoła (a nawet jeśli, to z prawnego punktu widzenia i tak są na przegranej pozycji) i nie wypłaci mi pieniędzy w tym 2-tygodniowym okresie, jaki mają? Co wtedy? Sąd to jakoś nadzoruje czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biii Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 24.11.11, 10:09 Musisz odczekać 2 tygodnie i w sądzie pracy po tym terminie zorientować się czy Arko wniosło sprzeciw do nakazu zapłaty a następnie zwrócić sie do sądu o wystosowanie nakazu zaplaty wraz z klauzurą wykonalności ( chociaż watpie czy to cos da bo ja juz taki nakaz posiadam ale i tak nic nie zrobie ponieważ Arko ma syndyka i komornik nic nie zrobi) jedyna szansa to odzyskać pieniadze z FGŚP. Ja jeszcze słyszalem o jednej możliwości jest to skarga pauliańska (W trakcie czynności windykacyjnych bądź komorniczych warto sprawdzić nie tylko co dłużnik ma, ale co miał. Zwłaszcza jeżeli od czasu kiedy wyzbył się swojego majątku nie minęło 5 lat. Istnieje wtedy szansa na to, że pomimo tego, że dłużnik nie ma już niczego, z czego można by było prowadzić skutecznie egzekucję należności, windykacja długu będzie możliwa.Gdy wskutek czynności prawnej dłużnika dokonanej z pokrzywdzeniem wierzycieli osoba trzecia uzyskała korzyść majątkową, każdy z wierzycieli może żądać uznania tej czynności za bezskuteczną w stosunku do niego, jeżeli dłużnik działał ze świadomością pokrzywdzenia wierzycieli, a osoba trzecia o tym wiedziała lub przy zachowaniu należytej staranności mogła się dowiedzieć. § 2. Czynność prawna dłużnika jest dokonana z pokrzywdzeniem wierzycieli, jeżeli wskutek tej czynności dłużnik stał się niewypłacalny albo stał się niewypłacalny w wyższym stopniu, niż był przed dokonaniem czynności. Biorąc pod uwagę powyższe przesłanki odpowiedzialności dłużnika na podstawie art. 527 są następujące: nastąpiła czynność z pokrzywdzeniem wierzycieli osoba trzecia uzyskała korzyść majątkową dłużnik działał ze świadomością pokrzywdzenia wierzycieli osoba trzecia wiedziała, że dłużnik działa ze świadomością pokrzywdzenia wierzycieli lub przy zachowaniu należytej staranności mogła się o tym dowiedzieć. )ale jest to bardzo kosztowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdsfdsfdsf Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.11, 10:37 W takim razie pozostaje FGŚP albo TVN UWAGA! bądź też Polsat Interwencja i jedziemy do Pana Janka do Puszczykowa narobić mu wstydu chociaż. Ktoś się orientuje jak wygląda zatem załatwianie wypłaty należności od FGŚP? I naprawdę nie mogę uwierzyć, że można być takim chciwcem, chamem i prostakiem, żeby sprzedawać za bezcen regały, auta i inne wyposażenie, żeby ostatnie pieniądze wziąć dla siebie, a pracowników, którzy na to wszystko pracowali, mieć w dupie i nie wypłacić im tych groszy, bo jak nazwać te sumy w porównaniu do zarobków tych przy korycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggggg Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.11, 17:25 wyplate naleznych swiadczen z fgśp załatwia syndyk....i ma czas na przekazanie listy okolo miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
pi.ll Re: Arko Komorniki k. Poznania 26.11.11, 16:35 Złoty Grosik już przepisany ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lllllll Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 08:36 18 listopada arko oglosiło upadłość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 11:27 jest syndyk kiedy kasa bedzie z fgśp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.11, 12:25 nawet stronę usunęli bo nie idzie wejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.centertel.pl 02.12.11, 07:28 co tu taka cisza????odzyskał ktos już jakąś kase??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.centertel.pl 02.12.11, 17:30 w krs nie ma nic o upadłosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były prac.Głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 10:56 jest upadłość i jest syndyk skoro z oddziału z Głogowa zabrano trzy samochody...i podobno tym syndykiem jest kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 12:34 tak to prawda jest upadłość z 18.11.2011 bo dostałam pismo z sądu i syndykiem jest kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 14:53 ma ktoś z nią kontakt ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??????!!!!! Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.11, 10:18 a dupę łaskawco to trudno ruszyć ? trudno podjechać do Arko i dowiedzieć się o stanie prawnym. lepiej jak inni za innych odwalą robotę bo ja to gość ja nie muszę się męczyć . A tak nawiasem krzykacze w kupie wy mądrzy a tak naprawdę to jednostki działały . Tak jest syndyk i jest to kobieta , skoro tak wam pilno do siana to poinformujcie tą osobę o sprzedażach z datą wsteczna samochodów z pominięciem księgowości, regałów , biurek i innych środków z majątku Arko panu|pani G. D. B. S i gdzie te siano jest . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 16:08 Nie wie ktoś czy w BJP potrzebują ludzi do pracy .Słyszałem że Bogusia ma tam wysokie stanowisko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.ip.netia.com.pl 17.12.11, 19:55 i co już po arko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghjk Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 21.12.11, 18:50 Dostałem dziś pismo ze sądu, w którym piszą, że umorzyli sprawę wypłaty wynagrodzenia, bo "jak wynika z pisma syndyka i załączonych kopii dokumentów w dniu 18.11.2011 roku ogłoszono upadłość pozwanej obejmującą likwidację majątku dłużnika". I co teraz? Niby mam prawo się odwołać, ale jak? Co mam podać za powód odwołania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .;. Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.11, 15:50 ja też mam umorzoną sprawę ale dzwoniłam do pani syndyk i powiedziała , że fundusz będzie wypłacał prawdopodobnie w lutym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 10:53 A mogę prosić o numer telefonu do pani syndyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///////// Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 83.238.241.* 23.12.11, 18:54 syndyk Kanecka 618411265 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 19:09 Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiiii Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.11, 22:03 Hej czy wy na piśmie z sądu ( właściwie na odpowiedzi od Syndyka) macie może wniosek od Syndyka o tym, że sąd ma was obciążyć na rzecz pozwanego kosztami sądowymi bo ja z tego nic nie rozumie - dlaczego ja mam płacić i to jeszcze Arko za to, że mi kasy nie wypłacili bezsensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abu Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.12.11, 14:20 Ma ktoś jakiś inny namiar do p. Syndyk?? nie moge sie dodzwonic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///////// Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.11, 11:35 musisz próbować numer jest prawidłowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były robol Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.xdsl.centertel.pl 28.12.11, 16:36 Witam.Pewnie może być na wolnym trzeba próbować po nowym roku. A wiadomo na jakich zasadach będzie wypłacana kasa z funduszu?trzeba przynieś jakies kwitki do syndyka żeby wiedziała co i ile? czy sąd przekaże,lub może ma jakieś papiery z arko co komu i ile się należy.pozdro dla wszystkich byłych wyjebanych w kosmos pracowników.Szczęśliwego Nowego Roku,aby wszystko dobrze się skończyło i zapomnieć o tym burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///////// Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 29.12.11, 11:43 powiedziała , że będą wypłacane 3-miesięczne pensje do pewnej kwoty ale nie wiem jakiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.xdsl.centertel.pl 04.01.12, 11:31 Witam.Jak ktoś jest w pobliżu to syndyk znajduje się w poznaniu na mickiewicza róg dąbrowskiego koło żabki kancelaria Kaneccy. Wystarczy dać te zestawienia miesięczne te które wysłało arko,ile się należy kasy. A ci co mają duże odprawy (6 miesięcy to tyle nie dostaną)najlepiej zyskają ci co mieli małe zarobki bo dostaną wszystko.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdvbb Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.12, 13:34 Mówisz o tych, którym sąd przez syndyk odroczył wypłaty z pozwu (chodzi o wypłaty zaległych wypłat i odpraw z Funduszu Gwarantowanych Świadczeń Pracowniczych)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.centertel.pl 05.01.12, 18:25 czyli ci co mieli najnizszą krajową i i mieli umowe na stałe to dostaną wszystko???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 17:03 lepszy rydz niż nic a kiedy mają płacić wie ktoś coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///////// Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.12, 11:56 podobno w lutym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 79.162.132.* 07.01.12, 15:39 A co z pitami za zeszły rok?pewnie jak wyplacą kase w lutym to pity będą, do końca lutego mają czas,chyba syndyk będzie dawać czy kto? Odpowiedz Link Zgłoś
mb.4 Re: Arko Komorniki k. Poznania 08.01.12, 11:30 Ja dzwonilam do syndyka i to on nam wysle pity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 00:17 Coś wiadomo kiedy kasa będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 00:20 A jak się miewa stelmi koniec z udawaniem dyrektora i powrót do przysłowiowego dyszla lub też jak on to mawiał "wirowanie" z kiełbasą po Poznaniu ha ha ha ............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 16:12 "Gośc" gdybys chociaz troche interesowal sie sprawa to wiedzialbys kiedy kasa bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 16:43 Oj kolego widzę że masz problemy z pisaniem bezbłędnych tekstów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 16:48 kasa będzie najprawdopodobniej na początku lutego ale tylko ta z fgśp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.12, 19:41 Mam pytanie byłem ostatnio w ARKO miałem sprawę w kadrach a tu małe zdziwienie firmy nie czynna,strasznie się zdziwiłem,jeszcze jak ja pracowałem to był rok 2005 firma działała świetnie.Od dawna Arko nie istnieje ?Wracając do mojego pytania ktoś mi powie gdzie mam się zgłosić potrzebuje kopie świadectwa pracy . Odpowiedz Link Zgłoś
mb.4 Re: Arko Komorniki k. Poznania 23.01.12, 11:12 Morze syndy ci pomorze ktory wlasnie zajmuje sie ta sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były prac.Głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 18:31 dzwoniłem dziś do pani syndyk i powiedziala ze kasa do końca lutego ma byc...a miała byc do końca stycznia lub na początek lutego....już coś kręcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjj Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.12, 12:16 No to nie dobrze ponieważ słyszałem że z GFŚP mozna się starać odzyskać kasa tylko do 6 miesięcy od zwolnienia jeśli oni tak będą przeciągać to skończy sie dla nas źle. Odpowiedz Link Zgłoś
mb.4 Re: Arko Komorniki k. Poznania 27.01.12, 14:14 Z tego co slyszalam to za wrzesien listopat i grodzien maja wyplacac w lutym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 12:12 a ktoś pracował jeszcze w grudniu??? bo myślałem że wszystkich pozwalniali w sierpniu... a tak na marginesie , to pani syndyk w ogóle coś robi??? przyjeżdza tam?? Odpowiedz Link Zgłoś
mb.4 Re: Arko Komorniki k. Poznania 01.02.12, 20:35 Dostal ktos morze jakies pieniadze, bo syndyk juz sam nie wie kiedy beda wyplacane. Najpierw mowili ze beda wyplacac w lutym a teraz niewiedza. To troche dziwne co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///////// Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.12, 15:52 bardzo dziwne.ja jak dzwoniłam to mówił , że na początku lutego ale teraz widzę , że nie wiadomo czy w ogóle nam wypłacą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były prac.Głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 78.8.160.* 03.02.12, 08:49 dzwoniłem teraz do funduszu w Poznaniu i kasa ma być do końca lutego lub początek marca..tak mi pani powiedziała bo były jakieś problemy z dokumentami od syndyka dotyczące listy płac...podaje numer do funduszu..618270820 Odpowiedz Link Zgłoś
mb.4 Re: Arko Komorniki k. Poznania 03.02.12, 13:54 Czyli syndyk nie chcial przyznac sie do bledow ktore popelnili w papierach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były prac.Głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 78.8.160.* 03.02.12, 15:39 miejmy nadzieje że kasa bedzie w tym miesiącu...lub na początku kolejnego....a na syndyka nie ma co liczyć...widze że ona za przeproszeniem gó... robi aby jakąś kasę dla nas odzyskać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.12, 17:12 tak, to syndyk złożyła źle dokumenty,....i też mam takie podejrzenie że o reszcie należnej nam kasy możemy zapomnieć....niestety, tak w Polsce traktuje się pracownika..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyż były Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 14:04 tylko wpisy na forum głupio-mądre a jak trzeba było coś robić to spychologia na innych i jak to bywało w Arko cisza a przedtem morda rozdzierana . Błędy pani syndyk zgoda a skąd ona miała cokolwiek wiedzieć jak firma przywitała ją pustką i ciszą a Jancio bidulek kiepsko z psyche o pamięci nie wspominając a Renatka tęż przepadła choć często bywa w dawnym Arko. Chcesz kase odzyskać to monituj syndyka i fundusz a może któryś z was odważy się i podpieprzy ich do uwagi TVN . wątpię w to pyskacze i tchórze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anilarko Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 07:00 Czy ma ktoś pełny adres korespondencyjny do syndyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anilarko Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.12, 07:15 Jeśli mogę się podzielić uwagami: Byłam u prawnika 3 dni temu z pismem zwrotnym od Funduszu(w którym dostałam info, że wniosek pozostaje bez rozpatrzenia, bo za wcześnie był składany). Ci którzy mają pismo - są w korzystnej sytuacji, gdyż na piśmie są konkretne daty i tok postępowania syndyk. Poza tym rozliczenia są opóźniane w wyniku zmian organizacyjnych i zmian przepisów wykonawczych(napisane wyraźnie w piśmie!), i pewnie też w wyniku tych błędów ze strony syndyk. Ale tutaj nic się nie przedawnia, gdyż pieniądze nie będą wypłacane z Arko, lecz z Funduszu. Kolejnym krokiem który należy wykonać - to oficjalne, krótkie pismo do pani syndyk(w odpowiedzi na pismo z Funduszu -tylko kto dostał oczywiście) - z pytaniem w jakim czasie zostaną wypłacone pieniądze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anilarko Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 05:57 Witam Tak krotko: dzwoniłam wczoraj do pani syndyk, następnie do Funduszu. Wypowiedzi się pokryły - faktycznie w piątek pani Kanecka złożyła dokumenty z uzupełnionymi brakami formalnymi do Funduszu. Fundusz potwierdził, że sprawdzenie potrwa kilka dni, następnie zamówią pieniążki z Ministerstwa, po czym przekażą pani syndyk, która z kolei ma 7 dni na wypłatę dla nas. Wszystko jest ok. Przewidywany czas na wypłaty to koniec lutego, ale należy uwzględniać w razie opóźnień początek marca. Na tym etapie nie trzeba już żadnych pism wysyłać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 83.238.240.* 08.02.12, 11:17 a jaka jest pewność , że wszyscy jesteśmy na liście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 12:35 nie mamy tej pewności....a ja dzwoniłam do pani syndyk w zeszły wtorek i powiedziała że właśnie dzisiaj tj.wtorek w dzien rozmowy telefonicznej....oddaje dokumenty do fgśp......czy jej można wierzyć????? bo jednak okazuje się że zrobiła to w piatek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ///////// Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.12, 19:25 Dostał ktoś już PIT ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _________ Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.cdma.centertel.pl 20.02.12, 19:23 tak ja dzisiaj dostałem PIT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.play-internet.pl 21.02.12, 15:00 ja tez dostałem wczoraj, ciekawe kiedy będzie przelew mógłby już być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były prac.Głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.12, 19:04 przelew bedzie tak maksymalnie do 15 marca bo dzwonilem dzis do funduszu i zamawiaja kase z ministerstwa i teraz zalezy kiedy ta kasa na konto funduszu wplynie i wtedy fundusz tego samego dnia co z ministerstwa otrzyma kase wysyla na konto syndyka a ten ma 7 dni na wyslanie nam kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdfdfvvfg Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.12, 22:04 A wiadomo kto dostanie kasę z funduszu? Tj. jakie kryteria trzeba spełniać, alby czy trzeba gdzieś się zgłosić z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 09:29 Trzeba mieszkać na dworcu i mieć zaświadczenie operatora ruchu parowozowni, oraz chlać brynde.Kurwa mać ludzie ogarnijcie się,z choinki się urwałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12345 Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.12, 14:38 Widocznie mieszkasz na dworcu, skoro czyjeś na normalne pytanie odpowiadasz w taki sposób. Nic nie wniosłeś do tematu, to nie pokazuj również poziomu swojej kultury osobistej chamie i prostaku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość , Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 06:29 Faktycznie - osoba pytająca o spełnienie kryterium do wypłat jest jakaś ... w każdym bądz razie coś jej brakuje w klepce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Www Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.opera-mini.net 23.02.12, 11:48 Ty debilu jak niechcesz odpowiedziec to nie zasmiecaj tego forum glupimi tekstam. Jak ktos sie pyta to mozna odpowiedziec. Nie dziwie sie ze arko upadlo. Pewnie zawsze miales pretesje do wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były.prac.Głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: 78.8.160.* 02.03.12, 08:11 wiec tak wczoraj pani syndyk otrzymala przelew z funduszu z nasza kasa i teraz ma 7 dni aby ja nam wyslac..pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 15:24 Czy na pewno to jest pewne info,czy może takie na odczepne? Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były prac.Głogów Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 18:15 raczej pewne skoro i w funduszu i syndyk powiedzieli to samo...okaze sie w przyszlym tygodniu..mam nadzieje ze bedzie kasa pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupcia Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.ip.netia.com.pl 04.03.12, 08:56 Czy ktoś składał wniosek ze strony Funduszu w celu wypłacenia zaległej wypłaty, czy fundusz wypłaca bez tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.cable.net-inotel.pl 04.03.12, 11:30 allegro.pl/budynek-magazynowo-biurowy-w-komornikach-tanio-i2163118519.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 10:57 w końcu jest siano na koncie i można o tej firmie zapomnieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.opera-mini.net 05.03.12, 12:00 no to super, ja jeszcze nie dostalem, a czy składaliscie jakies wnioski do funduszu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była pracownica Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.ip.netia.com.pl 05.03.12, 12:27 A ile wypłacają , czy tyle co się należało czy mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.12, 17:18 u mnie tyle ci się należało tak więc myśle że każdy dostanie swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjjj Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.12, 17:19 hej ja to całośc dostałem czyli to co Arko było mi dłuzne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,,,,,,,, Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.ip.netia.com.pl 06.03.12, 12:36 Jest kasa na koncie , w końcu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.12, 21:20 Jestem taki szczęśliwy mam nowa pracę w której jest super atmosfera a co najważniejsze nie muszę słuchać głupot renatki . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były2 Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.12, 20:18 ja to samo chociaż z nią miałem mniej do czynienia, mam dobrą pracę, dobrą wypłatę bez łaski, jedna zmiana, normalna atmosfera a nie nagonka, a krzewina powinien mieć z urzędu zakaz obejmowania stanowisk kierowniczych. Osoba niekompetentna , wulgarna, poziom zachowania w skali 1 do 10 to 0,1. Krętacz, oszust , dba tylko o własny interes. Brak swojego zdania w stosunku do przełożonych . To na tyle pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 23:00 Ktoś mi mówił że renata ma firmę i robi szkolenia ,ciekawe czego uczy na tych szkoleniach jak robić tabelki i bzdurne raporty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 18:15 masz racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 21:59 słyszałem że Bogusia bardzo dobrze sobie radzi .A renia ustawiła się dobrze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 22:04 za to bogdanowi nie poszło jest magazynierem w hurtowni kris .Pamiętacie jak bujał się idąc przez magazyn .Nawet się przestał ze mną witać,widocznie miałem brudne ręce od pracy .A on pan dyrektor od oddziałów wprowadzał na oddziałach regulamin obsługi miotły . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były2 Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 06:55 he he he he i te jego łapy w kieszeni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 13:24 Nie wiecie kogo jest to nowe BMW pod ARKO .Słyszałem że sarny .Prawda to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.12, 12:35 Znam ją i powiem uczciwie że niczego mądrego ona mnie nie nauczyła a te wszystkie szkolenia to jakie były w Arko organizowane to tylko strata pieniędzy i czasu pracowników.Posiedziało się kawka,ciasteczko a biedny Prezes płacił .Pracownicy wychodzili ze szkoleń i 80 % twierdziło tak samo STRATA CZASU . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 17:21 Ni dodać nic ująć . Życzę sukcesów pani renato ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska Re: Arko Komorniki k. Poznania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.12, 23:32 z ciekawości weszłam, czy jeszcze tu ktoś zagląda by zafundować sobie traumę z przeszłości...haha haha:) pozdrawiam wszystkich pozytywnych byłych pracowników tej firmy. Ciekawe co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były stemaszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.12, 22:08 hit dnia !! rozstanie roku !!! stelmi rozstał się z krisem !!! cdn..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były slelmaszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 13:41 To było oczywiste była to kwestia czasu . Ciekawe co teraz robi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były Re: slelmaszyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 21:52 a co on może robić ? Pewnie został dyrektorem w jakiejś firmie ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.bean Re: slelmaszyk IP: *.173.7.77.tesatnet.pl 29.01.13, 20:04 nic dodać nic ująć demotywatory.pl/4024894 a niżej na odstresowanie :-) soundcloud.com/djalexpl/dj-alex-live-at-club-heaven Odpowiedz Link Zgłoś