Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Deloitte - testy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 12:17
    zostalam zaproszona na testy wstępne do Deloitte - czy ktoś był?
    czego moge się spodziewać?
    Obserwuj wątek
      • Gość: pit Re: Deloitte - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 22:23
        a gdzie zdajesz testy? Moja dziewczyna została zaproszona do Gdańska na 25
        lipca, wogle babka gadała po angielsku i nie chciała się zgodzić na przełożenie
        terminu :(
        • Gość: mimi Re: Deloitte - testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 23:19
          w Wawie - na środę teraz moja tez po angielsku mowila
          • Gość: pit Re: Deloitte - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 09:24
            no to kicha, my jedziemy na wycieczke do egiptu, a nawet nie mamy jak oddzwonic
            zeby przenieść (o ile to mozliwe) termin rozmowy. Babka mówiła ze dostaniemy
            jeszcze potwierdzenie email, ale na razie nic. A jezeli chodzi o testy to tak
            jak w kazdym z BIG 4. Te same zadania co sa dostepne na necie.
            • Gość: asia Re: Deloitte - testy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.08, 12:47
              pit: czy mozesz podac linka do strony z takimi zadaniami?? plis:))
              • Gość: pit Re: Deloitte - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 12:58
                testwiedzy.pl/categories/16/Testy-z-analityki.html
                plus takie przykładowe z tych firm do których aplikujesz (zawsze gdzieś są na
                stronach rekrutacji do tych firm). Ogólnie jest mało czasu i trzeba szybko
                podejmować decyzję. A na końcu i tak nie wiadomo czy przypasujesz do ich
                "profilu psycho - analogicznego" :)
                tak czy siak życzę wszystkim powodzenia

pit
                • annajustyna Re: Deloitte - testy 22.07.08, 13:09
                  Daj znac, czy mejl z potwierdzeniem doszedl i czy udalo sie termin przesunac!
                  • Gość: pit Re: Deloitte - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 14:25
                    Właśnie dostaliśmy email z potwierdzeniem i nie ma żadnych odnośników jezeli
                    chodzi o przesunięcie daty. Napisałem maila z prośbą o przeniesienie i na razie
                    cisza. Z drugiej strony to zajeżdża trochę amatorszczyzną. Składałem też do PWC
                    i KPMG i wszędzie mogłem wybrać/przesunąć dogodny termin. Acha i byłem
                    informowany tak na 1 miesiąc przed a nie 2 DNI!!!. Sorki pewnie znajdą lepszego
                    niż ja, ale nie poswięce wszystkiego dla tej pracy. Inna rzecz ,że tak się spraw
                    nie załatwia. Pozdro
      • Gość: marta_s25 Re: Deloitte - testy IP: 89.204.249.* 17.09.08, 23:46
        podbijam pytanie. dostalam zaproszenie do wawy na srode 24
        wrzesnia.czy macie jakies linki do przykladowych testow?szczegolnie
        interesuja mnie dwa pierwsze- wyciaganie wnioskow werbalnych i
        liczbowych czy jakos tak.
        dzieki
        • Gość: adam Re: Deloitte - testy IP: *.coig.pl 29.09.08, 14:05
          i jak poszło Marta?
          • marta_s25 Re: Deloitte - testy 29.09.08, 19:17
            Adam,
            dostalam odpowiedz, werbalny lepiej niz 60% aplikujacych, numeryczny
            lepiej niz 95%, angielski niestety tylko 60%. ale nie wiem co
            dalej,czekac na telefon, czy zadzwonic i sie dowiedziec czy
            przeszlam do kolejnego etapu.
            a ty?
            tez pisales?
            • Gość: r Re: Deloitte - testy IP: *.chello.pl 01.10.08, 20:39
              jest moze jakis sposob by sie przygotowac do tego testu?zwlaszcza analityczny
              jako absolwenta prawa mnie delikatnie mowiac przeraza ... ? dziekuje za
              wskazowki i ew pomoc ;)
              • Gość: marta Re: Deloitte - testy IP: 89.204.193.* 07.10.08, 16:33
                przecwicz na testach ze strony shl, a poza tym matematyczny to
                dodawanie, odejmowanie, mnozenie i dzielenie. zadna wyzsza
                matematyka:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka