Gość: mimi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 12:17 zostalam zaproszona na testy wstępne do Deloitte - czy ktoś był? czego moge się spodziewać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pit Re: Deloitte - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.08, 22:23 a gdzie zdajesz testy? Moja dziewczyna została zaproszona do Gdańska na 25 lipca, wogle babka gadała po angielsku i nie chciała się zgodzić na przełożenie terminu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Deloitte - testy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 23:19 w Wawie - na środę teraz moja tez po angielsku mowila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Deloitte - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 09:24 no to kicha, my jedziemy na wycieczke do egiptu, a nawet nie mamy jak oddzwonic zeby przenieść (o ile to mozliwe) termin rozmowy. Babka mówiła ze dostaniemy jeszcze potwierdzenie email, ale na razie nic. A jezeli chodzi o testy to tak jak w kazdym z BIG 4. Te same zadania co sa dostepne na necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Deloitte - testy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.07.08, 12:47 pit: czy mozesz podac linka do strony z takimi zadaniami?? plis:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Deloitte - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 12:58 testwiedzy.pl/categories/16/Testy-z-analityki.html plus takie przykładowe z tych firm do których aplikujesz (zawsze gdzieś są na stronach rekrutacji do tych firm). Ogólnie jest mało czasu i trzeba szybko podejmować decyzję. A na końcu i tak nie wiadomo czy przypasujesz do ich "profilu psycho - analogicznego" :) tak czy siak życzę wszystkim powodzenia pit Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Deloitte - testy 22.07.08, 13:09 Daj znac, czy mejl z potwierdzeniem doszedl i czy udalo sie termin przesunac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Deloitte - testy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.08, 14:25 Właśnie dostaliśmy email z potwierdzeniem i nie ma żadnych odnośników jezeli chodzi o przesunięcie daty. Napisałem maila z prośbą o przeniesienie i na razie cisza. Z drugiej strony to zajeżdża trochę amatorszczyzną. Składałem też do PWC i KPMG i wszędzie mogłem wybrać/przesunąć dogodny termin. Acha i byłem informowany tak na 1 miesiąc przed a nie 2 DNI!!!. Sorki pewnie znajdą lepszego niż ja, ale nie poswięce wszystkiego dla tej pracy. Inna rzecz ,że tak się spraw nie załatwia. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta_s25 Re: Deloitte - testy IP: 89.204.249.* 17.09.08, 23:46 podbijam pytanie. dostalam zaproszenie do wawy na srode 24 wrzesnia.czy macie jakies linki do przykladowych testow?szczegolnie interesuja mnie dwa pierwsze- wyciaganie wnioskow werbalnych i liczbowych czy jakos tak. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Deloitte - testy IP: *.coig.pl 29.09.08, 14:05 i jak poszło Marta? Odpowiedz Link Zgłoś
marta_s25 Re: Deloitte - testy 29.09.08, 19:17 Adam, dostalam odpowiedz, werbalny lepiej niz 60% aplikujacych, numeryczny lepiej niz 95%, angielski niestety tylko 60%. ale nie wiem co dalej,czekac na telefon, czy zadzwonic i sie dowiedziec czy przeszlam do kolejnego etapu. a ty? tez pisales? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Deloitte - testy IP: *.chello.pl 01.10.08, 20:39 jest moze jakis sposob by sie przygotowac do tego testu?zwlaszcza analityczny jako absolwenta prawa mnie delikatnie mowiac przeraza ... ? dziekuje za wskazowki i ew pomoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Deloitte - testy IP: 89.204.193.* 07.10.08, 16:33 przecwicz na testach ze strony shl, a poza tym matematyczny to dodawanie, odejmowanie, mnozenie i dzielenie. zadna wyzsza matematyka:) Odpowiedz Link Zgłoś