Gość: joeperry Lista Płac Zawodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 15:27 Czy ten artykuł ukazał się w poniedziałkowym dodatku Praca? bo nie wiem czy sobie drukowac, czy zamówić archiwalny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manago Lista Płac Zawodów IP: *.ip.netia.com.pl 24.09.08, 16:25 Żeby więcej zarabiać, trzeba przedstawiać sobą taką postawę: koloryt.blox.pl/html koloryt.blox.pl/html koloryt.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr z Katowic Lista Płac Zawodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.08, 17:13 Bardzo profesjonalne zestawienie, a gdzie w tym zestawieniu znalazł się Śląsk , ani jednego miasta z tego regionu... To bardzo dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOmiX Re: Lista Płac Zawodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 19:47 Super profesjonalne. Jedna osoba na miasto. Swoja drogą - poza Katowicami nie ma również Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Lista Płac Zawodów IP: *.koba.pl 24.09.08, 22:45 jestem kierownikiem sklepe odzieżowego i mam 1200ł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-men Lista Płac Zawodów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.08, 09:55 Ale pierdoły. A pytali się chociaż czy chodzi o brutto czy netto? Internetowe artykuliki są żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Ten artykuł jest tak miarodajny jak ich sondaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 12:51 poparcia dla partii politycznych, w którym PO ma prawie 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Ten artykuł jest tak miarodajny jak ich sonda 31.03.09, 10:06 Gość portalu: as napisał(a): > poparcia dla partii politycznych, w którym PO ma prawie 100%. masz nieaktualne dane. Obecnie wynosi 120%, choć "dramatycznie" spadło o bodajże 10 pkt %. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adc Lista P... Ile zarabiają w zarządach spółek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.08, 14:27 Napiszcie ile zarabiają przedstawiciele zarządów spółek skarbu państwa. A jakie mają jeszcze dodatkowe profity. Okazuje się, że lepiej kombinować niż pracować, wykształcenie nie jest konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Lista Płac Zawodów IP: *.adsl.hansenet.de 25.09.08, 20:45 po takiej reklamie wszystkie wydzialy prawa beda oblegane... a ile zarobi sie kursach na aplikacje, wniosek: wszyscy idziemy studiowac prawo tak jak nasz prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonatan Lista Płac Zawodów IP: *.szczecin.mm.pl 25.09.08, 22:36 A dane ze Szczecina to gdzie można znaleźć? Już są zamieszczane w Niemczech, w Brandenburgii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spawacz Lista Płac Zawodów IP: 195.16.88.* 29.09.08, 20:13 Jak miałem ważne uprawnienia MAG-135 to mnie nikt nie chciał, teraz piszą, że 5 tys. w Słupsku - G... prawda, a spawanie elektrodą to poszło do lamusa??? I po co robić uprawnienia? komu to jest potrzebne. Po co wydawać pieniądze, aby Szkoleniowcom nabijać kabzę, Przez to oni się z nas nabijają!!!Niuniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Lista Płac Zawodów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 18:08 Ja powiem krotko zwiezle i na temat.Denerwuje mnie ze ci wszyscy ktorzy zarabiaja po minimum1000-1200zl na reke i chodza i protestuja bo im malo.Bo oni nie moga "godnie zyc" za te pieniadze.A co z ludzmi ktorzy pracuja tak samo jak oni,a niekiedy maj ciezejsza prace i zarabiaja po 800-850zl.Oni nie chodza protestowac,nie blokuja drog.Tacy ludzie za kombinowanie jak utrzymac5osobowa rodzine,i wieksze, za te grosze powinni dostac podwyzke.Owszem czasem opieka spoleczna cos im rzuci jakies kilka groszy czy dary.Ale to jest nic w porpwnaniu do tego co jest im potrzebne.Tacy ludzie nie strajkuja bo albo im wstyd albo szkoda im czasu,bo wiedza ze kazdy dzien nieobecnosci w pracy to kilka zloty w plecy dzieki ktorym mogliby nakarmic dziecko.Wiec ci ktorzy zarabiaja po3000- 4000i wiecej niech mi nie mowia o tym ze za ta sumie nie da sie godnie zyc,bo ci biedacy ktorzy wegetuja za500zl majac taka kase dopiero by pokazali co to jest godne zycie. Denewuja mnie ludzie ktorzy zarabiaja powyzej3000i placza i utrudniaja zycie innym bo nie stac ich na godne zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygrysia Pracownik poligrafii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 18:18 Ja pracuje w zakladzie poligraficznym zarabiam 850zl z czego po przeslaniu na konto zostaje mi ok815zl.Ja jestem panna mieszkam z rodzicami,co miesiac ok 500zl wydaje na raty za meble i dorzucam sie do rachunkow jedzenia.reszta zostaje dla mnie-ta sume odkladam na moj dom,zanim na niego odloze to chyba predzej nogi wyciagne ale mniejsza o to.Sa u nas na zakladzie ludzie ktorzy zarabiaja takie same pieniadze i maja na utrzymaniu zone i2-4dzieci.Oni juz sie nauczyli jak robic zeby im ta kwota wystarczyla od10 do10.Jak slysze ludzi strajkujacych i wypowiadajacych sie do kamer ze oni za 4000zl nie moga "godnie zyc" to przepraszam bardzo ale w takim razie co z moimi kolegami i kolezankami?Oni tym bardziej powinni isc strajkowac bo oni zarabiaja 5razy mniej jak lekarze pielegniarki urzednicy.A moze my po prostu jestesmy zwyklymi robolami ktorzy maja utrzymywac tych wszystkich "pacanow" a nam nic sie nie nalezy od zycia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafa(L) Re: Pracownik poligrafii IP: *.mas.airbites.pl 26.12.08, 05:32 I takich ludzi jak ty to ja nie rozumiem. Co ty jeszcze robisz w tym kraju. No chyba że ten post to prowokacja lub nie umiesz angielskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoon Lista Płac Zawodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 14:13 Mam proziczne i podstawowe pytanie czy te wszyskie zestawienia i listy płac podają i porównują wyngrodzenia brutto czy netto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Specjalista w bran Lista Płac Zawodów IP: 79.191.25.* 30.01.09, 08:43 W Lublinie więcej niż 900 zł nie zarabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paprykarz Lista Płac Zawodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 09:54 Zadziwiające że nie ma w tym porównaniu Szczecina? Pewnie dlatego że te wyssane z palca zarobki trzeba by obniżyć o ładnych pare stówek jak nie tysięcy? A moze dlatego ze władza rozkradła i sprzedała to miasto komu się tylko dało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOla Lista Płac Zawodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 17:31 7 tys. ( w przypadku lekarza) to chyba sie uzbiera w ciągu jednego dnia pracy w prywatnym gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinaaa89 Lista Płac Zawodów IP: *.home.aster.pl 06.05.10, 10:24 bzdura!!!!! kelnerka w klubie w warszawie czy w restauracji potrafi zarobic 5-6 tys majac 180 godzin na miesiac!!!! sama wiem doskonale poniewaz jestem w gastronomi od kilku lat, menaager 2 tys? hehe jeszcze lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś