Gość: kokosz Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.szczecin.mm.pl 12.10.10, 19:10 Wiecie moe jak wyglda praca pryedstawiciela w Szczecinie? Chodzi mi o kierownika, ekipe itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.10, 20:44 Kierownik podobno wporządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R66 Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.146.255.197.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.11.10, 11:32 masakra PH zmieniają się jak rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
izzunia Re: Gallaher Polska/JTI 07.02.11, 19:21 a jak wygląda praca na innych stanowiskach? np w IT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żałobnik Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 12:46 Właśnie mamy akcje na winstona - jak nie bedzie go w min 90% bazy to niet premii. Zajebiscie bo marka winston nie to ze dogorywa ,ona po prostu zdechla. Przez caly 2010 rok dzialo sie z winstonem bardzo ale to bardzo niewiele (brand managerowie spali jak misie tylko ze przez caly rok) a teraz nastal nowy 2011 rok i sie k.... zaczelo! Winston wszedzie na hura- nowe zabawki dla psd (duzo kasy i fajerwerkow) aby od nowa wepchnac naszego "zdechlaka" na polki sklepowe. I wlasnie jak zwykle cala odpowiedzialnosc na barkach PH - jak akcja wyjdzie ph dostana ochlapy z panskiego stolu, jak nie wyjdzie poleca glowki. Własnie własnie - niedawno firma zwolnila mojego zajebistego kolege Michała Rz.(ph) z ŁODZI jedyna osoba ktora potrafila podniesc mnie na duchu jak mialem zalamanie nerwowe w tej firmie. Najlepszy ph jakiego znalem wiec dziwie sie firmie ze nie wzielatego pod uwage wypieprzajac go ze stolka. Tak wyglada cala prawda o jti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EX PRACOWNIK Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.11, 17:51 POTWIERDZAM!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.11, 12:46 No wiecie... nie wszystkich zwalniają, tylko tych niewygodnych. Niektórym kryją du...e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R66 Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 13:25 Ludzie po co Wy pracujecie w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu byly pracown Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.11, 16:53 Jak to dlaczego pracuja w JTI ?. Dlatego ze rynek pracy jest jaki jest a zarabiac trzeba. Ludzie boją sie zwolnic z pracy bo nie wierza w swoje sily. Ja nie pracuje bo zostalem zwolniony za swoje zachowanie na dorocznej konferencji ( i bardzo dobrze) , za co zreszta chcialem serdecznie podziekowac JARKOWI DUZIKOWI ORAZ PIOTROWI KRUPIE. Miesiąc zajelo mi otrzasniecie sie i znalezienie nowej drogi. Moj przyjaciel powiedzial mi kiedys " dobry przedstawiciel handlowy to taki ktory pracuje u siebie a nie tyra dla firmy" a jeszcze jedno przepraszam ze tak pozno ale chcilalem podziekowac "załobnikowi" za jego wpis w ten "padół łez" *(nie wiem czy to facet czy babka ale jedno wiem ma jaja, a naprawde niewielu je ma) Pozdrawiam wszystkich szcześliwy jak nigdy dotąd - MICHAL RZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwy Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.11, 10:10 99% bandy kierowniczej to k...y i sprzedawczyki najgorsza warszawa w łyżce wody by cię utopili . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.182.77.10.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.06.11, 16:09 Witam wszystkich, czytając wszystkie wpisy to tak sie zastanawiam jakimi słowami powinienem okreslic swoja obecna firme skoro wy jedzicie na maksa a u mnie jeszcze gorzej.Jestem w trakcie rozmów, zastanawiam sie nad przejsciem.Czesciowa moge sie zgodzic z niektorymi negatywnie nastawionymi ale skoro jest tak dramatycznie to czemy nie zdecydujecie sie na pozew zbiorowy? W jakich firmach pracowaliscie dotychczas skoro tu taki obóz?Czy jest ktos w miare obiektywny na tym formum ktory posiada wiedze z regionu ślaskiego lub malopolskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijow Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.play-internet.pl 07.06.11, 21:54 bo biadolą tylko ci ktorzy sobie nie radzą, jak ktos robi plany i dobrze pracuje to nie ma potrzeby i ochoty wchodzić na forum i wylewać łzy, woli po robocie walnąc piwko i poogladać TV. pozdrawiam wszystkich zadowolonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajacy Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 15.06.11, 21:48 Witam! tez chcialem zapytac jak wlasnie wyglada sytyacja na slasku i w malopolsce czy kierownik jest normalny czy sytuacja jest tez tak dramatyczna jak w poznzaniu i warszawce ?jezeli ktos moze odpisac na to pytanie i cos wiecej napisac o tych terenach bede wdzieczny dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kp Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.11, 09:37 Mam pytanie ile zarabiają teraz PH.??? Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: Gallaher Polska/JTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.11, 22:39 na start 2,5 tys plus 30% premi można wyrobić. Netto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Gallaher Polska/JTI IP: 194.24.2.* 28.09.11, 12:13 ciekawe bo jak przyszedłem tutaj to nawet 1500 go reki nie dostałem robie 4 lata tyra jak nie wiem i nawet 2000 do reki nie dostaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: do KAC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 21:58 Witam jak tam ulubiony rks tomasz ps brawo Odpowiedz Link Zgłoś